maritbet girişmaritbet
Akçalı, motosiklet bakım ürünleri pazarına MOTIP ile girdi

Akçalı, motosiklet bakım ürünleri pazarına MOTIP ile girdi

Akçalı Boya, Avrupa’nın bir numaralı sprey üreticisi MOTIP ile motosiklet temizlik ve bakım ürünleri pazarına güçlü bir giriş yaptı.

Akçalı Boya, motosiklet temizlik ve bakım ürünleri pazarına, Avrupa'nın bir numaralı sprey üreticisi MOTIP ile yaptığı anlaşma dahilinde güçlü bir giriş yaptı. Hollanda merkezli; boya, temizlik ve otomotiv bakım ürünleri üreticisi MOTIP'in Türkiye'deki distribütörlüğünü başarıyla sürdüren Akçalı Boya, 81 ilde satışa sunacağı ürünleri geniş satış ağıyla kolay temin edebilir hale getiriyor. 

Motosiklet zincir yağından, kask temizleme spreyine kadar 14 farklı ürün grubuyla bu alanda faaliyete başlayan Akçalı Boya, ilerleyen dönemde ürün çeşitliliğine artırarak motosiklet temizlik ve bakım ürünleri pazarında aktif bir oyuncu olarak konumlanmayı hedefliyor.

M.AKIN AKÇALI; “GÜÇLÜ BAYİ AĞIMIZ İLE KOLAY ULAŞILABİLİR OLACAĞIZ”

Permolit Boya markasıyla Türkiye'nin ilk 5 boya markası arasında öne çıktıklarını belirten Akçalı Şirketler Topluluğu CEO'su M. Akın Akçalı; “2019 yılı itibariyle 35. yılı geride bırakan Akçalı Boya markamızla bugün Türkiye'de, tavan boyasında ve sprey boyada pazar lideri, iç ve dış cephe boya alanında ise ilk 5 marka içinde yer alıyoruz. Sektörümüzdeki bu deneyimimize ek olarak 23 ülkeye ulaşan ihracat ağımızın da getirdiği birikimle Türkiye'ye motosiklet temizlik ve bakım alanında öncü bir markanın ürünlerini getirmeye başladık. Hollanda merkezli MOTIP markasıyla yaptığımız anlaşma kapsamında ilk etapta 14 farklı ürün çeşidini ülkemizde satışa sunduk. 81 ile yayılan bayi ağımızla birlikte güçlü bir dağıtım oluşturduk ve tüketicilerin kolaylıkla ulaşabilmelerini sağladık. Motosikletlerde de kullanılmakta olan sprey boya alanındaki pazar liderliğimizle birlikte şimdi de motosiklet bakım ürünlerinde varlık göstereceğiz. Bu noktada da önümüzdeki dönemde ürün çeşitliliğini de artırarak faaliyetlerimize devam etmeyi planlıyoruz.” dedi. 

14 FARKLI ÜRÜN YELPAZESİNE SAHİP

MOTIP markalı 14 farklı ürün çeşidiyle motosiklet temizlik ve bakım ürünleri pazarına giren Akçalı Boya, fren balata temizleyici, zincir temizleyici, jant temizleyici, haşere temizleyici, bio temizleyici, zincir yağı, pas önleyici, kask temizleyici, deri temizleyici, plastik temizleyici, parlatıcı ve koruyucu, krom yüzey parlatıcı, hızlı cila ile deri ve tekstil koruyucu spreylerini Türkiye genelinde bulunan bayileri aracılığıyla müşterilerinin beğenisine sundu.

  • Etiketler:

Yorum Yaz