maritbet girişmaritbet
AGT Mobilya İSO 500 Listesi 2013’ün 314’üncü sırasında yer aldı!

AGT Mobilya İSO 500 Listesi 2013’ün 314’üncü sırasında yer aldı!

Mobilya sektörünü şekillendiren tüm ürün gruplarını ileri teknoloji ve modern tasarım anlayışıyla buluşturan AGT, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl hazırlanan "Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmasındaki hızlı yükselişini sürdürüyor

Mobilya sektörünü şekillendiren tüm ürün gruplarını ileri teknoloji ve modern tasarım anlayışıyla buluşturan AGT, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl hazırlanan "Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmasındaki hızlı yükselişini sürdürüyor. Üretiminin % 50'sini ihraç ederek sektörün en dinamik firması olma yolunda emin adımlarla ilerleyen AGT, 2011 verilerine göre 352'nci sırada yer alırken bu yıl sanayinin devler liginde 38 basamak yükselerek 314. sırada yer aldı.

“KENDİMİZİ YENİLEMEYİ SÜRDÜRÜYORUZ”

Mobilya bileşenleri konusunda yenilikçi üretim yaklaşımı ile çalışmalarını sürdüren AGT'nin yakaladığı bu yükselişten büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden AGT Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Söylemez, “İçinde bulunduğumuz rekabetçi pazarda, her geçen gün kendimizi yenileyerek, dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek işimizi geliştirirken sektörün de şekillenmesine ciddi katkı sağlıyoruz. 2012'de ulaştığımız 160 milyon dolarlık ciromuzu, bu yıl % 30 daha ileri taşımayı hedefliyoruz. Toplam üretim alanımızı 400.000 m² ye çıkararak, yaklaşık 150 milyon dolarlık yeni MDF fabrikası yatırımımıza başladık. 2017 yılında 1 milyar TL ciro üreten, üretiminin yüzde 50'sini ihraç eden sektörünün en yenilikçi ve dinamik firması olma yönünde emin adımlar ile ilerliyoruz. Tesisimiz devreye girdiğinde ise toplam çalışan sayımız 1000 'in üzerinde olacak. Hedefimiz sanayinin devler ligindeki hızlı yükselişimizi devamlı kılmak” dedi.

“HEDEFİMİZ YURTDIŞINDA DA YÜKSELMEK”

AGT 'nin gelecek planları hakkında da bilgi veren Mustafa Söylemez, “Mobilya sektörüne yönelik hizmet vermek amacıyla 30 yıldır yenilikçi ve kaliteli hizmet anlayışı ile geliştirdiğimiz ürünlerimizle Türkiye'de ve bölge ülkelerde tüketicilerimizin beğenisini toplamaya devam ediyoruz. Elde ettiğimiz bu yükselişe, 800 çalışanımız ile tek yürek halinde, ürün çeşitliliğimizi geliştirmek için yaptığımız yatırımlar ve inovatif yaklaşımımız sayesinde ulaştık. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Üretiminin % 50'sini 60 farklı ülkeye ihraç eden AGT olarak, atılımlarımızı yeni yatırımlarla sürdüreceğiz. Bu yatırımları ile birlikte, üretim kapasitemizi artırarak, 2013 yılında yurtdışında da yükselişimizi sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

AGT Mobilya İSO 500 Listesi 2013’ün 314’üncü sırasında yer aldı!
  • 26.07.2013 09:46

AGT Mobilya İSO 500 Listesi 2013’ün 314’üncü sırasında yer aldı!

Mobilya sektörünü şekillendiren tüm ürün gruplarını ileri teknoloji ve modern ta ...