maritbet girişmaritbet
AGT, Almanya’daki Interzum Fuarı’nda yeni tasarımlarını tanıttı!

AGT, Almanya’daki Interzum Fuarı’nda yeni tasarımlarını tanıttı!

Sektöründe yenilikçi ve lider kimliğini sürdüren AGT 13-16 Mayıs 2013 tarihlerinde mobilya sektöründe dünya trendlerin belirlendiği Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Interzum Fuarı’nda geniş ürün gamını sergiledi

Sektöründe yenilikçi ve lider kimliğini sürdüren AGT 13-16 Mayıs 2013 tarihlerinde mobilya sektöründe dünya trendlerin belirlendiği Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen Interzum Fuarı'nda geniş ürün gamını sergiledi. 2 yılda bir düzenlenen ve sektörün global devlerinin tasarımlarını sergilediği Interzum Fuarı'nı Avrupa'nın yanı sıra Rusya ve Arap ülkeleri de takip etti. AGT fuar aracılığıyla ürünlerini ve kalitesini tüm dünyaya tanıttı.

Mobilya bileşenleri üretiminde dünyanın en önde gelen markalarından olan AGT, dünya mobilya trendlerinin belirlendiği Interzum Fuarı'na katıldı. Tasarımda ve üretimde yenilikçi, güvenilir ve kaliteli ürünleri tüketicisi ile buluşturan AGT, mobilya sektörünün tedarikçileri için dünyanın en büyük fuarında geniş ürün gamını ve ahşap ürünlerindeki kaliteyi tanıttı.

Mobilya sektörünün tedarikçileri için dünyanın en büyük fuarı olan Interzum Fuarı sektöre yenilikçi ve ileriye dönük bir bakış açısı kazandırmak amacıyla 2 yılda bir düzenleniyor. Bu yıl “Malzeme & Doğa”, “Fonksiyon & Birleşenler” ve “Tekstil & Makine” olarak 3 ana alanda hizmet veren firmaları uluslararası bir platformda buluşturdu.

2012 yılını yaklaşık 160 Milyon USD'lık bir ciro ile tamamlayan AGT,  toplam cirosunun yüzde 50'sini 60 ülkeye gerçekleştirdiği ihracattan elde ediyor. Tasarım ve markalaşma yatırımlarını hızla sürdürdüklerini anlatan AGT Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Söylemez ‘Kurulduğumuz günden beri “Mobilyaya değer katmak” ilkemizi “kalite” prensibimizle birleştirdik. Bu iki unsur bizi yalnızca Türkiye'de değil, gittiğimiz tüm ülkelerde tercih edilen marka haline getirdi. Artık yalnızca komşu ülkelerimiz değil, Avrupa pazarının da lider firmaları bizi ziyarete geliyor. Antalya'da bulunan fabrikamızı gezerek üretim kapasitemizi, kalite anlayışımızı ve geniş ürün gamımızı görüyor, bizimle çalışmak istiyorlar. AGT olarak biz de Interzum Fuarı'nda üreticilere, mimarlara ve tasarımcılara ulaşarak modern materyallerle ürettiğimiz, özel niteliklere sahip yenilikçi malzemelerimizi 60'dan fazla ülkeden gelen katılımcılara tanıttık. Bu fuar aracılığıyla kendi sektörümüzde ‘Türkiye'nin global markası' olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk' dedi.

AGT, geleceğin yaşam alanlarını yaratacak olan trendlerin belirleneceği fuarda gerek sektör profesyonelleri gerek son kullanıcılar için geliştirdiği tüm ürün gruplarının yanı sıra yeni panel renkleri ve yeni kapı modellerini de tüketicilerle buluşturdu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

AGT,  İSO 500 listesinde 30 sıra birden yükseldi
  • 06.06.2017 17:21

AGT, İSO 500 listesinde 30 sıra birden yükseldi

Ahşap çözümleri sunan AGT, İstanbul Sanayi ve Ticaret Odası’nın gerçekleştirdiği ...

AGT, Interzum’da trendleri belirleyen ürünlerini tanıttı!
  • 18.05.2017 11:02

AGT, Interzum’da trendleri belirleyen ürünlerini tanıttı!

AGT, trendleri belirleyen yeni ürün ve renkleriyle dünyanın en önemli uluslarara ...

AGT, YGA projesi ile gençlere destek veriyor!
  • 05.04.2017 11:25

AGT, YGA projesi ile gençlere destek veriyor!

Mobilya sektörünün temsilcisi olan AGT, Antalya'da başlatılan 'Yüreğinden Güç Al ...

AGT, Trend Show 2017’de ürünlerini tanıttı!
  • 01.04.2017 17:10

AGT, Trend Show 2017’de ürünlerini tanıttı!

Ağaç Sanayinde Gelişmiş Teknoloji (AGT), Tren Show 2017’de dizayn edilen yeni Sh ...

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıtıyor
  • 21.03.2014 14:10

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıtıyor

Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT, ahşap ve mobily ...

AGT, Almanya’daki Interzum Fuarı’nda yeni tasarımlarını tanıttı!
  • 21.05.2013 10:37

AGT, Almanya’daki Interzum Fuarı’nda yeni tasarımlarını tanıttı!

Sektöründe yenilikçi ve lider kimliğini sürdüren AGT 13-16 Mayıs 2013 tarihlerin ...