maritbet girişmaritbet
Abdullah Gül’den Verusa Holding’e ödül!

Abdullah Gül’den Verusa Holding’e ödül!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Verusa Holding’e eğitime verdiği katkılardan dolayı plaket verdi

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Verusa Holding'e eğitime verdiği katkılardan dolayı plaket verdi.

Son 3 yılda birçok başarılı yatırım gerçekleştirerek orta ve büyük ölçekli şirketlere özsermaye finansmanı sağlayan Verusa Holding A.Ş., sahip olduğu toplumsal sorumluluk bilinciyle Türk Hava Kurumu Üniversitesi'yle birlikte  ortak projelere imza atıyor. Şehit ailelerine ve çocuklarına destek olmak amacıyla Türk Hava Kurumu Üniversite bünyesinde eğitim bursu sağlayan Verusa Holding, bu projesiyle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından ödüllendirildi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül eğitime verdiği katkılardan dolayı Verusa Holding'e plaket verdi.

Büyüyen iş hacmine paralel olarak kısa süre önce holdingleşen Verusa Holding A.Ş., Türkiye'de halka arz öncesi finansman yöntemi ile orta ve büyük ölçekli şirketlerin halka açılmalarında finansal ve stratejik açıdan destek veriyor. Verusa Holding olarak enerji, telekomünikasyon, lojistik, kimya, imalat sanayi, bilişim ve sağlık gibi sektörlere odaklandıklarını belirten Verusa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ünal yatırım yaptıkları şirketlerin yönetimlerinde de yer alarak şirketlerin kurumsallaşması ve yeniden organize olmasına katkıda bulunduklarına dikkat çekti.  Mustafa Ünal, “Verusa olarak her yıl ortalama 200'den fazla şirketi yerinde ziyaret ederek yakından tanımaya çalışıyoruz ve iştirak etmeye karar verdiğimiz şirketleri büyük bir özenle seçiyoruz” dedi.

Verusa Holding'in iştirakleri arasında; Ata Elektrik, İnnoted Teknoloji, Verusaturk Girişim Sermayesi, Acıselsan Acıpayam Selüloz ve Anel Telekom bulunuyor. Özelleştirme süreçlerini de yakından takip eden Verusa Holding, Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi Özelleştirme İdaresi Başkanlığından geçtiğimiz günlerde satın aldı. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Aldem Çelik Endüstri, Sakarya'da arsa satın aldı
  • 14.12.2014 09:22

Aldem Çelik Endüstri, Sakarya'da arsa satın aldı

Verusa Holding’in iştiraklerinden Aldem Çelik Endüstri, 1 milyon 600 bin liraya ...

Verusa Holding halka arz edilecek
  • 11.11.2013 09:04

Verusa Holding halka arz edilecek

Verusa Holding'in yüzde 35 hissesi 12-13 Kasım tarihlerinde hisse başına 11.3 li ...

Verusa Holding ikinci sanayi yatırımını yaptı!
  • 30.06.2012 10:45

Verusa Holding ikinci sanayi yatırımını yaptı!

Verusa Holding, Aldem Çelik’in yüzde 40’ını satın aldı ...

Abdullah Gül’den Verusa Holding’e ödül!
  • 06.05.2012 16:34

Abdullah Gül’den Verusa Holding’e ödül!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Verusa Holding’e eğitime verdiği katkılardan dolayı p ...