maritbet girişmaritbet
Liberty Sigorta konutta da iddialı geliyor!

Liberty Sigorta konutta da iddialı geliyor!

2013 yılında da sigortalılara daha güvenli bir yıl yaşatmayı hedefleyen Liberty Sigorta, müşterilerin gerçek ihtiyaçlarına uygun ürünler geliştirmeye devam ediyor.

 

2013 yılında da sigortalılara daha güvenli bir yıl yaşatmayı hedefleyen Liberty Sigorta, müşterilerin gerçek ihtiyaçlarına uygun ürünler geliştirmeye devam ediyor. Sadece konutun ve içindeki eşyaların değil, aile bireyleri, ev sahibi, kiracı ve komşuların da güvence altına alınabildiğini belirten Liberty Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Arışan, "Liberty Canım Evim Sigorta paketlerinde standart bir konut sigortasının içerdiği teminatlara ek olarak birçok fonksiyonel teminat seçenekleri yer almaktadır. Ürünümüzün opsiyonel teminat yapısı sayesinde, 'Liberty Canım Evim Mini Paket', 'Liberty Canım Evim Esnek Paket' ve 'Liberty Canım Evim Maksimum Paket' ürün alternatifleriyle müşterilerimiz gerçek ihtiyaçlarına ve taleplerine uygun sigorta paketini oluşturabilecek, Liberty Sigorta Yardım teminatlarıyla 7 gün 24 saat müşterilerimiz evlerinde gerçekleşebilecek su ya da elektrik tesisatı arızaları, cam hasarları ve çilingir ihtiyaçları için hizmet alabilecek, tıbbi bilgi ve danışmanlık desteğinden faydalanabilecek" şeklinde konuştu. 
 
Arışan, sigortalıların ayrıca, Türkiye çapında tiyatro, sinema, opera, bale,  konser gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerle ilgili yerler, eğlence lokalleri, restoranlar, oteller ve buna benzer yerlerin adres ve telefonlarına da ulaşabildiklerini, hatta kültürel, spor ve seyahat aktiviteleri için mümkün olan durumlarda rezervasyon hizmetinden faydalanabildiklerini vurguladı.
 
Türkiye 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Liberty Sigorta konutta da iddialı geliyor!
  • 15.02.2013 15:54

Liberty Sigorta konutta da iddialı geliyor!

2013 yılında da sigortalılara daha güvenli bir yıl yaşatmayı hedefleyen Liberty ...