maritbet girişmaritbet
Yapı Fuarı–TurkeyBuild Istanbul, 1–4 Nisan'da TÜYAP'ta!

Yapı Fuarı–TurkeyBuild Istanbul, 1–4 Nisan'da TÜYAP'ta!

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul, sektöre ivme kazandıracak girişimcileri ağırlayacak.

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörler için düzenlediği fuarlarla her yıl binlerce yabancı yatırımcıyı, yerli iş ortakları ile bir araya getiren Hyve Group, TÜYAP'ta gerçekleştireceği yılın ilk fuarı için tüm hazırlıklarını sürdürüyor. 

01 – 04 Nisan 2021 tarihlerinde düzenlenecek 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, sektörün tüm bileşenlerini bir araya getirirken, güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alım fırsatları oluşturmayı amaçlıyor. 

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul sektörde bilgi alışverişini sağlama ve inovasyonu teşvik etmenin yanı sıra sektörün; kamu, özel sektör, akademik boyutları arasında etkileşim kurmayı sağlayarak, yeni fikirlerin tanıtımı için iş geliştirmeye yönelik etkinliklerle dolu, verimli bir platform sağlıyor.

DÖNÜŞÜME HAZIR OLAN İNŞAAT SEKTÖRÜ YAPI TECH GARAGE İLE YENİ BAŞTAN ŞEKİLLENİYOR!

Son yıllardaki gelişmeler ile büyük veriye dayalı çalışmalar, girişimci bakış açısını ve birçok sektördeki iş yapış şeklini kökten değiştirirken, inşaat sektörü de bu dönüşümden faydalanarak, yenilikçi çözümleri tüketicilerle buluşturmak adına çok büyük bir potansiyel barındırıyor. 

Girişimcilerin potansiyeli değerlendirmek adına çok önemli bir pozisyonu olduğunu hatırlatan Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul Direktörü Banu Keskin, “Girişimciler, şirketler için büyük bir dönüşüm oluşturacak çıktılar oluştursalar da sektörle bir araya daha sık gelmeleri gerektiğini, fikir alışverişlerinin daha yoğun bir şekilde gerçekleşmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu hem yatırımcı hem de girişimci için çok önemli bir ihtiyaç. Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul olarak, Değişim Mimarı İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet Demirer ile ortak geliştirdiğimiz proje kapsamında oluşturduğumuz YAPI TECH GARAGE alanında STARTUP'ları (tekno-girişimleri) inşaat sektörü ile buluşturuyoruz. Yeni iş ortaklıklarına kapı aralıyor, yeni fikirlerin temellerini hep birlikte atıyoruz” dedi.

YAPI TECH GARAGE aracılıyla START-UP'lar, akıllı inşaat malzemeleri, BIM, sanal gerçeklik, artırılmış gerçeklik, yönetim araçları, yapı mobil uygulamaları, 3B üretim, robotik üretim ve nesnelerin interneti gibi konularda tasarım aşamasından bina teslim aşamasına kadar mimarlara, mühendislere, proje yöneticilerine, üreticilere, yüklenicilere, geliştiricilere, pazarlamacılara ve kullanıcılara farklı olanaklar sunduğu teknolojileri bu alanda tanıtabilecekler.

YAPI TECH GARAGE'ın deneyim alanında ise girişimlerin sunumları ve ürün demoları ilk elden deneyimlenebilecek.


YENİ PLATFORM YAPI TECH GARAGE, START-UP'LARINI BEKLİYOR!

Start-up bakış açısının ezber bozan çözümler sunarak sektörlerin dinamiklerini değiştirdiği bu dönemde, inşaat ve gayrimenkul sektöründe cesur işler yapan girişimcileri sektörle buluşturmaya hazırlanan Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, sektöre özel teknolojik ve ölçeklendirilebilir ürün geliştiren girişimcilere çağrıda bulunuyor.

Fuarda yer alarak sektörü değiştirmek isteyen tüm ilgili start-up'ları, [email protected] adresine tanıtım dosyalarını yollayarak bizimle bağlantıya geçmeye davet ediyoruz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Gayrimenkulde yaşlı bakım evleri yatırımına ilgi arttı"
  • 07.04.2021 10:33

"Gayrimenkulde yaşlı bakım evleri yatırımına ilgi arttı"

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, yaşlı bakım evlerinin ve veri mer ...

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul kapılarını açtı
  • 06.04.2021 17:21

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul kapılarını açtı

Bu yıl 43. kez Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un kapılarını 06 Nisan Salı gün ...

Yapı Fuarı, mimarlar ve malzeme uzmanlarını buluşturuyor
  • 08.03.2021 16:30

Yapı Fuarı, mimarlar ve malzeme uzmanlarını buluşturuyor

Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul, yeni nesil yaklaşımları sektörle buluşturmak ...

Yapı Fuarı–TurkeyBuild Istanbul, 1–4 Nisan'da TÜYAP'ta!
  • 06.01.2021 10:49

Yapı Fuarı–TurkeyBuild Istanbul, 1–4 Nisan'da TÜYAP'ta!

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul, sektöre ivme kazandıracak girişimcileri ağırlay ...

İklimlendirme sektörü ihracatını 4.2 milyar dolara yükseltti!
  • 13.12.2018 11:09

İklimlendirme sektörü ihracatını 4.2 milyar dolara yükseltti!

İklimlendirme sektörü, Ekim ayında uluslararası alıcılarla İstanbul’da buluşacağ ...

Samsun 4. İnşaat Fuarı kapılarını açtı
  • 23.03.2018 14:39

Samsun 4. İnşaat Fuarı kapılarını açtı

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde düzenlenen Samsun 4. İnşaat Fuarı, kapı ...