maritbet girişmaritbet
Ofiste Her Şey ile iş ağınızı güçlendirin!

Ofiste Her Şey ile iş ağınızı güçlendirin!

Levent’te 2000 metrekare üzerinde bir çözüm merkezi olarak hizmet veren Ofiste Her Şey, ihtiyacınız olan her şeyi tek bir çatı altında topluyor.

İş hayatının merkezi Levent'te 2000 metrekare üzerinde iç mekanıyla bütünleşik bir çözüm merkezi olarak hizmet veren Ofiste Her Şey, paylaşımlı ofis alanları, farklı boyutta sergileme alanları, sosyalleşme alanları ve toplantı salonları ile iş hayatında ihtiyacınız olan her şeyi tek bir çatı altından sizlere sunuyor!

Ofis, mobilya, inşaat, tasarım ve mimarlık sektörlerine hitap ederek içerisinde yer alan markaların, sektör profesyonelleriyle doğrudan iletişim kurmasına da olanak sağlayan Ofiste Her Şey, sektöre bir showroomdan çok daha fazlasını sunuyor. İçerisindeki iş birlikçi markalar ile, sektörün profesyonellerini profesyonel bir zeminde bir araya getirme misyonunu da taşıyan Ofiste Her Şey, aynı zamanda co-working alanları ile profesyonel hayatınızda sizlerin yanında oluyor. 

Proje dahilinde yer alan her biriminde, sizleri iş hayatının ve sektör profesyonellerinden oluşan bir profesyonel ağın parçası haline getirecek olan bütünleşik çözüm merkezi Ofiste Her Şey; çağrı merkezi sektörü, ofis mobilyaları, ofislerde kullanılabilecek yapı malzemeleri dahil olmak üzere ofise dair her şeyi bir arada bulmak isteyen firmalar, işverenler, sektörel sivil toplum kuruluşları gibi sektörün tüm paydaşlarının kullanımına açık durumda. Ofiste Her Şey, standart showroom anlayışını deneyim merkezi yaklaşımı ile değiştirerek markalara, yılın 365 günü görünürlük fırsatları da sunmakta.

İşiniz için her şey, Ofiste Her Şey'de aynı çatı altında…

İş hayatına dair aranılan her şeyin bir arada bulunabileceği fonksiyonel, ilgi çekici ve ilham verici bir bütünleşik çözüm merkezi hizmeti sunan Ofiste Her Şey, davetkar, etkileyici ve canlı mekan tasarımlarıyla profesyonel hayatınızın en etkileyici parçası oluyor. 

Ofiste Her Şey; davetkar, etkileyici ve canlı…

İş hayatının merkezi Levent'te yer alan toplamda 2000 metrekare iç mekana sahip Ofiste Her Şey, kahvenizi alıp çalışabileceğiniz, 200 m2 teraslı, konforlu ve rahatlatıcı sosyalleşme alanları ile, sektör profesyonellerine ve iş birlikçi markalarına, yenilikçi ve modern bir deneyim merkezi sunmayı vadediyor. 

Ofiste Her Şey, içerisindeki her biriminde, müşterilerinize profesyonel ve yenilikçi bir anlayışla kısa sürede hızlı çözümler sunmanıza olanak sağlarken, sektör profesyonelleriyle organik bir bağ kurabileceğiniz mekânsal kurgusu ile de sizi profesyonel ağın bir parçası haline getiriyor. 

Sektör profesyonellerine kendinizi ve markanızı doğru tanıtın…

Müşteri ihtiyaçlarını gözeterek, titizlikle tasarlanan ofis ve showroom deneyimi Ofiste Her Şey, içerisinde yer alan ‘Ürün ve Marka Kütüphanesi' ile markanızın sesini daha doğru ve yüksek sesle duyurmanıza imkân veriyor. Yalnızca nihai ürünlerin değil, farklı renk ve dokularda malzeme alternatiflerinin de sergilendiği alanları sayesinde, müşterilerinize sektör markalarını yerinde deneyimleme fırsatı sunuyor.

Sektör paydaşlarının yer döşemelerinden ofis halılarına, dekoratif elemanlardan ofis mobilyalarına tüm malzemeleri desen ve renk alternatifleri ile görebileceği, ofislerinde kullanabilecekleri her şeyi bir arada bulabilecekleri ürün ve malzeme kütüphanesi; Ofiste Her Şey'in markanıza yılın her günü görünürlük sunduğu olanaklardan sadece bir tanesi… 

Seminer alanlarında kendi etkinliğinizi düzenleyin

Ofiste Her Şey, içerisinde yer alan sunum alanı ile markanız için tam da olması gereken sunum alanını oluşturuyor. Eski normal şartlar ile 200 kişiye kadar katılımcının bulunabildiği sunum alanlarında, pandemi koşullarına uygun şekilde, sınırlı sayıda katılımcı ile firma sunumlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Ofiste Her Şey, içerisinde yer alan seminer alanıyla kendi markanıza özel etkinlikler düzenleyerek kendinizi ve markanızı en doğru şekilde tanıtabilir, Ofiste Her Şey'in bir parçası olan sektör profesyonelleriyle iletişim kurarak profesyonel ağınızı genişletebilirsiniz.


Markanıza yılın 365 günü görünürlük sunan birkompleks

Ofiste Her Şey, size ve markanıza en uygun çözümü sunma hedefiyle kurgulandı. İçerisinde bulunan 5 m2'den 100 m2'ye kadar farklı boyut ve avantajlara sahip 4 alternatifli sergileme alanı ile markanızın ihtiyacına en uygun sergileme alanına sahip olma şansını kaçırmayın. Ofiste Her Şey'in hedef kitlenize yönelik sergileme fırsatı sunduğu seperatörlerle ayrılmış doğal etkileşime imkân veren alanları, özenle tasarlanmış platformları veya çok yönlü sergileme alanları alternatifleri sayesinde, markanız için tanımlanan alanları kendi seçimleriniz ile yönlendirebilir ve markanızı sektör profesyonellerine en doğru şekilde tanıtabilirsiniz. 

Kolektif iş birlikleri, paylaşımlı ofis alanları ve sosyal alanları dahil olmak üzere yapı içerisinde yer alan her biriminde sektör profesyonelleriyle doğrudan iletişim kurma fırsatı sunan Ofiste Her Şey, aynı zamanda markaları yılın 365 günü görünür kılacak şekilde sektöre hizmet vermeye geliyor. Sizler de markanıza özel, şaşırtıcı ve sergileme alanlarında, ürünlerinizin ön plana çıkmasını sağlayacak mekânsal tasarımlar sunan Ofiste Her Şey dünyasının bir parçası olmak için şimdiden yerinizi alın.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Uraloğlu: "Gayrettepe-İstanbul Havalimanı ulaşım süresi 30 dakikaya indi"
  • 31.01.2024 13:13

Bakan Uraloğlu: "Gayrettepe-İstanbul Havalimanı ulaşım süresi 30 dakikaya indi"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hedefimiz İstanbul ortalama yolculuk süresini 64 dakikadan 39'a düşürmek"
  • 29.01.2024 17:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hedefimiz İstanbul ortalama yolculuk süresini 64 dakikadan 39'a düşürmek"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-G ...

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Tanıtım filmi yayında!
  • 29.01.2024 14:56

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Tanıtım filmi yayında!

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Cumhurbaşkanı Recep Tayyi ...

İstanbul Havalimanı Metrosu'nun sürücüsüz yerli setleri hizmet vermeye hazır
  • 05.01.2024 17:08

İstanbul Havalimanı Metrosu'nun sürücüsüz yerli setleri hizmet vermeye hazır

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-İstanbul Havalimanı-Gay ...

Air China, İstanbul Havalimanı'nın 100. hava yolu oldu
  • 03.01.2024 14:50

Air China, İstanbul Havalimanı'nın 100. hava yolu oldu

İstanbul Havalimanı'nın Cumhuriyet'in 100. yılında ev sahipliği yaptığı hava yol ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hedefimiz İstanbul'da 1,5 milyon riskli bağımsız bölümü 5 yılda dönüştürmek"
  • 25.12.2023 09:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hedefimiz İstanbul'da 1,5 milyon riskli bağımsız bölümü 5 yılda dönüştürmek"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul Programı'nda konu ...