maritbet girişmaritbet
Kalekim’den 1 günde hazırlanan seramik uygulama çözümleri!

Kalekim’den 1 günde hazırlanan seramik uygulama çözümleri!

Kalekim, 1 günde kullanıma hazır seramik uygulama çözümleriyle yenilikçi ürünler sunuyor.

Ürün performansı ve uygulamada sağladığı çözümler ile profesyonellere en iyi ürünleri üreten Kalekim, bir gün içerisinde kullanıma açılması gereken mekanlar için hızlı sonuç veren yenilikçi ürünlerini, ‘teknik çözüm' konseptiyle tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. 

Kalekim'in, köklü Ar-Ge tecrübesiyle geliştirdiği yenilikçi ürünleri 1059 Ultratech ve 2400 Fugaflex Rapid, bir gün içerisinde kullanıma açılması gereken mekanlar için hız limitlerinin üzerine çıkan seramik uygulama çözümleri sunuyor. Yapıştırma harcında üç saat gibi ekstra hızlı çözüm sunan 1059 Ultratech ve standart kriterlerine ek olarak geliştirilmiş erken mukavemet özelliğiyle Türkiye'de ilk ve tek olma özelliğine sahip derz dolgusu “2400 Fugaflex Rapid”, özellikle alışveriş merkezleri, hastane ve bankalar gibi gündelik yaşamın yoğun mekanlarında hızlı sonuç almak isteyenlerin tercihi oluyor.

Kalekim Ultratech ile hızlı uygulama, ideal kullanım 

Seramik uygulamaları ürün grubunda C2FTE S2 sınıfı çimento esaslı, 3 saat içinde ekstra hızlı priz alarak derz dolgu işlemine imkan sağlayan yapıştırma harcı Ultratech, yapı sektöründe önemli bir ihtiyaca cevap veriyor. 

Ultratech; yüksek yapışma gücü, ekstra hızlı priz alma, esneklik (S2 Sınıfı) özelliği sayesinde ani ısı değişimleri nedeniyle oluşan yüzey gerilimlerine ve her türlü iklim koşullarına dayanıklı. Düşey yüzey uygulamalarında kayma yapmayan, uzun çalışma süresine sahip Ultratech, temel özelliklerinden dolayı tüketici ve profesyonellerden büyük ilgi görüyor.  

Özellikle dış mekanlarda büyük ebatlı seramik, granit, porselen seramik, mermer gibi kaplama malzemelerinin yapıştırılmasında kullanılan ürün, 2-3 saat sonra derz dolgu işlemine imkan tanıyarak bir gün içinde trafiğe açılması gereken mekanlar için ideal bir kullanım sunuyor. S2 sınıfı yüksek esnekliği sayesinde ani ısı değişimlerinin ve alışveriş merkezleri, hastane, okul gibi yaya-yük trafiğinin fazla olduğu mekanlarda yoğun olarak tercih ediliyor.

Dünyanın en ince ve en büyük boyutlu seramiklerinden Kalesinterflex (3-5 mm inceliğinde) ürünlerinin yer ve duvar uygulamalarında yapıştırma amaçlı güvenle uygulanan 1059 Ultratech, ayrıca binaların dış cephelerine seramik, granit, porselen seramik, mermer gibi kaplama malzemelerinin yapıştırılmasında kullanılıyor.


Türkiye'de ilk ve tek “Fugaflex Rapid”

Kalekim'in üstün derz dolgu özelliklerini tek üründe buluşturduğu, hızlı priz alma özellikli ve yüksek esnekliğe sahip ürünü “2400 Fugaflex Rapid”, yapı sektöründe ihtiyaçtan fazlasını karşılıyor. 

Fugaflex Rapid, TS EN 13888 (Karolar için derz dolgu malzemesi) standardının CG2WA sınıfının ilgili tüm kriterlerinde üstün performans sergilemekle birlikte, standart kriterlerine ek olarak geliştirilmiş erken mukavemet özelliğiyle tüketiciye, mekanları hızlı kullanıma açma avantajı sağlıyor. Yenilikçi derz dolgu ayrıca, 10 alternatiften oluşan renk seçeneği ile de seramiklerle uyumlu estetik mekanlara sahip olma fırsatı sunuyor. Özellikle yoğun yaya ve yük trafiğinin olduğu (havaalanı, alışveriş merkezleri, restoranlar, hastaneler) alanlarda tercih edilen “Fugaflex Rapid” 6 saat gibi kısa bir sürede sertleşerek, mekanların trafiğe açılmasına imkan veriyor. Bununla birlikte, çiçeklenmeme özelliği sayesinde iç ve dış mekanlarda uzun sürelerde dahi estetik görünümünü koruyor.


2 mm'den 2 cm'ye kadar geniş bir aralıkta uygulamaya imkanı sağlayan “Fugaflex Rapid” tüm boyutlardaki seramik, granit, kotto, klinker, cam mozaik, mermer, doğaltaş gibi kaplama malzemelerinin derz boşluklarının doldurulmasında kullanılıyor. Ayrıca havuz, su deposu gibi ıslak hacimli mekanlarda, yatay ve düşey uygulamalarda ideal çözümler sunuyor. Dış cephe, balkon, teras, alttan ısıtmalı sistem, depo gibi yoğun yaya ve yük trafiğinin yanı sıra ani ısı değişimlerinin olduğu yerlerde güvenle kullanılan ürün özellikle banyo, duş, tuvalet gibi ıslak hacimlerde, mutfak gibi kolay kirlenebilen mekanlarda tercih ediliyor. Aşınmayan ve çatlama yapmayan formulasyonuyla pürüzsüz yüzey sağlayan 2400 Fugaflex Rapid tüm yapılarda güvenli kullanım sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kalekim’den cephe kaplama sisteminde yeni ürün ve hizmet!
  • 13.10.2022 16:43

Kalekim’den cephe kaplama sisteminde yeni ürün ve hizmet!

Kalekim, dinamik ürünler oluşturmak, yeni fikirler ortaya çıkarmak veya var olan ...

Senegal'deki Birleşmiş Milletler Evi'ne Kalesinterflex imzası!
  • 25.06.2022 00:45

Senegal'deki Birleşmiş Milletler Evi'ne Kalesinterflex imzası!

Senegal'de, Dakar yakınlarındaki yeni bakanlıklar bölgesi Diamniadio'da inşa edi ...

Kalekim, 2022 yılında istikrarlı büyümesini sürdürüyor
  • 07.06.2022 16:22

Kalekim, 2022 yılında istikrarlı büyümesini sürdürüyor

Türkiye yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, yurt içi ve yurt dışı ...

Kalekim'in ilk çeyrek karı %194’lük artışla, 70,8 milyon TL’ye ulaştı
  • 22.04.2022 16:03

Kalekim'in ilk çeyrek karı %194’lük artışla, 70,8 milyon TL’ye ulaştı

Türkiye Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, 2021 yılında ulaştığı ...

Kalekim, 2021'de 213,2 milyon lira net kar elde etti
  • 02.03.2022 15:54

Kalekim, 2021'de 213,2 milyon lira net kar elde etti

Türkiye Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, 2021 yılı finansal so ...

Kalekim, Lyksor Kimya A.Ş.’nin yüzde 75’ini satın aldı
  • 14.02.2022 09:03

Kalekim, Lyksor Kimya A.Ş.’nin yüzde 75’ini satın aldı

Kalekim, inşaat malzemeleri sektöründeki portföyünü daha da güçlendirmek am ...