maritbet girişmaritbet
Kaindl, DesignFloor güvencesiyle yeniden Türkiye’de!

Kaindl, DesignFloor güvencesiyle yeniden Türkiye’de!

Dünyanın köklü zemin kaplama markalarından Kaindl, DesignFloor güvencesiyle yeniden Türkiye pazarına giriş yaptı.

Küresel çapta sayısız projenin zeminlerinde imzası olan Kaindl, inovatif yüzey teknolojisiyle 22 farklı yüzey alternatifi sunuyor. Kaindl'ın ürün gamı bu anlamda dünyada tek olma özelliğini taşıyor. Sağlık ve sürdürülebilirlik sertifikalarına sahip olan markanın öne çıkan ürünleri arasında ise DesignFloor'un daha önce portföyünde olmayan Macar kesim parkeler ve suya dayanıklı Aqua Pro koleksiyonları yer alıyor. DesignFloor, bu iş birliği sayesinde üst kaliteyi ulaşılabilir fiyatlarla tüketicilere sunmayı hedefliyor.

1897 Avusturya'sında bir kereste atölyesi olarak faaliyetlerine başlayan ve günümüzün öncü zemin kaplama markalarından biri olan Kaindl, DesignFloor güvencesiyle Türkiye pazarına tekrar merhaba dedi. Dünyanın tüm bölgelerine kolayca ulaşan tedarik zinciri ve kapsamlı ürün gamı sayesinde sayısız projenin zemin çözümlerinde rol oynayan Kaindl, ulusal standartlarla donatılmış ürünleriyle dikkat çekiyor.

Ürün sertifikasyonları ile sağlık her zaman ön planda!

Türkiye üst segment parke sektöründe öncü olan DesignFloor iş birliğiyle pazardaki yerini alacak ürünler, Green Guard ve Blue Angel gibi sağlık ve sürdürülebilirlik sertifikasyonlarına sahip olmalarıyla öne çıkıyor. Green Guard sertifikası ile yapısında sağlığa zararlı madde bulunmadığı kanıtlanan Kaindl parkeler; özellikle kreş, huzurevleri, rehabilitasyon merkezleri ve klinikler gibi sağlığı önceleyen mekanlar için ideal çözüm sağlıyor. Bunun yanı sıra A+ ve M1 düşük emisyon sertifikasyonları, PEFC sürdürülebilirlik belgesi ve 30 yıl garanti güvencesi ile Kaindl ürünleri, segmentindeki rakiplerine kıyasla proje şartnamelerine uygun bir alternatif sunuyor.

Aqua Pro ürünleri 24 saate kadar yapılan müdahalelerde zarar görmüyor

Kaindl ürünlerinden Laminate Natural Touch, Laminate Easy Touch, Laminate Classic Touch, Supreme Easy Touch ve Supreme Natural Touch koleksiyonları tüketicilerin beğenisine sunulurken, öne çıkan ürünler arasında DesignFloor'un daha önce portföyünde olmayan Macar kesim parkeler ve suya dayanıklı Aqua Pro koleksiyonları yer alıyor. Aqua Pro, Kaindl'ın Avrupa standartları kapsamında akredite ettirdiği, su ve nem dayanımı sağlayan bir yüzey teknolojisi olarak tanımlanıyor. Koleksiyonda AQUAtec adı verilen neme dayanıklı organik materyallerden üretilen bir HDF tabakası ve sızdırmazlık sağlayan kilit sistemi kullanılıyor. Bu sayede Aqua Pro etiketine sahip ürünler, olası su sızıntılarında 24 saate kadar yapılan müdahalelerde zarar görmüyor.

İnovatif yaklaşımın bir sonucu: 22 farklı yüzey alternatifi

Kaindl'ın inovatif yaklaşımları içerisinde en çok dikkat çekenlerden biri de yüzey teknolojisi. 22 farklı yüzey alternatifine sahip olan Kaindl ürün yelpazesi, bu anlamda dünyada tek olma özelliğini taşıyor. Bakım ve temizlik kolaylığı, hijyenik ürün yapısı, antibakteriyel özellik, kolay dezenfektasyon, çizilme direnci ve ISO 22196 sertifikasına sahip olan bu yüzey teknolojisi, 22 farklı ve özgün doku alternatifiyle hem teknik konfor hem de tasarım anlamında ürünleri üst seviyeye taşıyor.

Kaindl markasının başarısında kalite ve güven imzası var

Yapılan iş birliği hakkında değerlendirmelerde bulunan DesignFloor Genel Direktörü Fatih Aslan, Kaindl'ın zemin kaplaması ve ahşap panel üretiminde Avrupa'da tek çatı altındaki en büyük firma olduğunu belirtti. Aslan, sözlerine şöyle devam etti: “Firma, Avrupa'da tanınan ve bilinen başka markaları olmasına rağmen kendi soy isimleri olan Kaindl markasıyla da üretim yapıyor. Bu da Kaindl ürünlerine kalite anlamında ne kadar güvendiklerinin bir göstergesi niteliğinde. Kaindl yakından takip ettiğimiz, kalitesini ve doğaya karşı sorumluluk sahibi politikasını takdir ettiğimiz bir marka. DesignFloor olarak benimsediğimiz başlıca yaklaşımlar olan kalite, güven, sağlık ve çevresel sürdürülebilirlik faktörlerini paylaştığımız Kaindl markasının aynı zamanda yerli pazarda ihtiyaç duyulan ürünleri üretmesi adım atmamızdaki en önemli etkenlerden oldu. Uzun zamandır seçimleri üzerinde çalıştığımız koleksiyonlar, üst kaliteyi ulaşılabilir fiyatlarla buluşturan ve yerli pazarda eksikliği hissedilen bir ürün gamından oluşacak.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Parke temizliği nasıl yapılmalı?
  • 22.09.2021 16:40

Parke temizliği nasıl yapılmalı?

Parke temizliğinde su ve sert fırça kullanımı parkelerin ömrünü kısaltıyor. ...

Parkelerde yeni trend: Doğal ahşap görünümlü tonlar
  • 18.09.2021 16:00

Parkelerde yeni trend: Doğal ahşap görünümlü tonlar

Mekanların tasarım ve dekorasyon detaylarının vurgulanmasında önemli işlevleri o ...

Parkede dijitalleşme satışlarda %55 artış sağladı
  • 12.08.2021 09:23

Parkede dijitalleşme satışlarda %55 artış sağladı

DesignFloor Genel Direktörü Fatih Aslan, parke sektöründe online teknolojilere t ...

Kaindl, DesignFloor güvencesiyle yeniden Türkiye’de!
  • 29.04.2021 11:21

Kaindl, DesignFloor güvencesiyle yeniden Türkiye’de!

Dünyanın köklü zemin kaplama markalarından Kaindl, DesignFloor güvencesiyle yeni ...

DesignFloor’dan parkelerde sürdürülebilirlik vurgusu!
  • 17.03.2021 07:45

DesignFloor’dan parkelerde sürdürülebilirlik vurgusu!

DesignFloor’un parke teknolojisi, yalnızca sürdürülebilir orman yönetimine uygun ...

DesignFloor ile evler için kabuk değiştirme zamanı
  • 02.03.2021 11:03

DesignFloor ile evler için kabuk değiştirme zamanı

DesignFloor, bahar ayları yaklaşırken evini yenilemek isteyenlere Solid Plus, Vo ...