maritbet girişmaritbet
2020 EIF Dünya Enerji Sanal Kongresi ve Fuarı 2 Kasım'da!

2020 EIF Dünya Enerji Sanal Kongresi ve Fuarı 2 Kasım'da!

Türkiye’de ilk sanal enerji kongresi ve fuarı olan 2020 EIF Dünya Enerji Sanal Kongresi ve Fuarı, 2-6 Kasım tarihlerinde yapılacak.

68'den fazla ülkenin katılımıyla gerçekleşecek olan etkinlikte 2 Kasım günü açılış konuşması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez gerçekleştirecek. EIF Yürütme Kurulu Başkanı Çiğdem Dilek, 2020 EIF Dijital Enerji Kongre ve Fuarı'nın Türkiye'nin ilk sanal enerji fuarı olma özelliğini taşıdığını belirterek “Etkinliğimize gelen kayıtlara ve stand katılımcılarımıza baktığımızda her yıl fuar alanında katılımcı rekoru ile gerçekleştirdiğimiz EIF etkinliğimiz, bu yıl da sanal olarak tüm dünyadan ikili işbirliği görüşmelerinin gerçekleştiği sektöründeki en büyük fuar olacak” dedi

Enerji Bakanlığı, Avrupa İşletmeler Ağı, ASO ile yaptıkları işbirliği çerçevesinde EIF fuar katılımcılarına özel olarak, B2B görüşmelerin yapılması amacıyla yabancı ülkelerden heyetler getirdiklerini kaydeden Dilek, şunları söyledi: “Avrupa Komisyonu, Avrupa İşletmeler Ağı ile dünya çapında 60'tan fazla ülkede, 600'den fazla üye kuruluş aracılığı duyurularımız gerçekleştirildi. EIF Katılımcılarımız ve delegelerimiz için, ticari destek konusunda tüm destek çalışmalarımızı yürütüyoruz. Fuarımıza; Almanya, İngiltere, Azerbaycan, Çin, BAE, Bahreyn, Cezayir, Çad, Etiyopya, Fas, Gine, Güney Afrika, Irak, İran, İsrail, Katar, Kamerun, Kenya, Kuveyt, Libya, Lübnan, Mali, Mısır, Mozambik, Nijerya, Özbekistan, Senegal, Sudan, Suudi Arabistan, Somali, Tanzanya, Tunus, Uganda, Ukrayna, Umman, Ürdün ve Zimbabve'den alım heyetleri katılacaklardır.”

https://www.enerjikongresi.com/kongre-programi

Yorum Yaz

Benzer Haberler

2020 EIF Dünya Enerji Sanal Kongresi ve Fuarı 2 Kasım'da!
  • 02.11.2020 09:29

2020 EIF Dünya Enerji Sanal Kongresi ve Fuarı 2 Kasım'da!

Türkiye’de ilk sanal enerji kongresi ve fuarı olan 2020 EIF Dünya Enerji Sanal K ...