maritbet girişmaritbet
ZORLU CENTER'A ÖDÜL!

ZORLU CENTER'A ÖDÜL!

İş dünyasının ve sermaye piyasalarının prestijli yayını Euromoney Dergisi tarafından; her yıl gerçekleştirilen Euromoney Real Estate Awards’ın Geliştirme/Karma Kullanım Kategorisi ödülünün sahibi Zorlu Center oldu.

Zorlu Gayrimenkul'ün, İstanbul'a “değer” katmak hedefiyle geliştirdiği Zorlu Center projesi, henüz inşa sürecinde kazandığı ödüllere bir yenisini daha ekledi.

İş dünyası ve sermaye piyasalarının prestijli yayını Euromoney Dergisi; Real Estate Awards'ın verildiği sektörün başarılı oyuncularını, dünyanın 7 bölgesi ve 53 ülkesinde soruları işin uzmanlarına yönelterek belirledi.

Türkiye'den 55 kuruluşun katılımıyla gerçekleşen araştırma sonucunda, Zorlu Center, Geliştirme / Karma Kullanım kategorisinde ödüle layık bulundu. 2 Kasım 2011 günü, Euromoney Magazine Genel Müdürü Ed Harding ve Gayrimenkul Direktörü William Powel'ın da katıldığı bir törenle, Zorlu Center adına ödülü, Zorlu Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Even aldı.

İş dünyasının ve sermaye piyasalarının prestijli yayını Euromoney Dergisi tarafından; her yıl gerçekleştirilen Euromoney Real Estate Awards'ın Geliştirme/Karma Kullanım Kategorisi ödülünün sahibi Zorlu Center oldu.

Şehrin kalbinde yeni bir yaşam alanı olarak bir kent meydanı oluşturan Zorlu Center, birbirini tamamlayan 5 fonksiyonlu tasarımıyla dikkat çekiyor. Euromoney Real Estate Awards 2011 kapsamında, dünyanın 7 bölgesi ve 53 ülkesinde sorular işin uzmanlarına yöneltilerek, sektörün başarılı oyuncuları belirlendi. Türkiye'den de 55 kuruluşun katılımıyla gerçekleşen araştırma sonucunda, İstanbul'a “değer katmak” hedefiyle geliştirilen Zorlu Center, henüz inşaat sürecinde aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi.

5 farklı fonksiyonun ilk kez bir araya geldiği ve 72.000 m²' lik yeşil alana sahip Zorlu Center'da yaklaşık 50.000 m² büyüklükteki 3.070 kişi kapasiteli Performans Sanatları Merkezi ise dev bir başyapıt niteliğinde...

Rezidanslar, çok özel bir yaşam deneyimi sunacak

Zorlu Center, büyüklükleri 117 m2 ile 735 m2 arasında değişen 1+1'den 5,5+1'e kadar farklı tipte rezidanslarla İstanbul'un eşsiz manzarasını seçkin ailelerle buluşturacak. Geniş balkonlarından; Eski İstanbul, Adalar, Boğaziçi Köprüsü ve Kız Kulesine hâkim eşsiz bir İstanbul manzarası sunan “Kule Rezidanslar”, dünyanın en ünlü markalarına, elit restoranlara, İstanbul'un en büyük Performans Sanatları Merkezi'ne sadece birkaç adım mesafede konumlanıyor ve çok özel bir yaşam deneyimi sunuyor.

Performans Sanatları Merkezi, dünyaca ünlü sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak

Zorlu Center'da yer alan Performans Sanatları Merkezi; dünyaca ünlü müzikallerin, usta müzisyenlerin performanslarının, görkemli tiyatro yapıtlarının yanı sıra dans gösterileri, dünya prömiyerleri, resim sergileri ve müzayedeler gibi birçok sanatsal aktiviteye de ev sahipliği yapacak. Açıldığında Londra – West End, New York - Broadway gibi merkezlerde sahnelenen dünyaca ünlü eserleri Türk sanatseverlerle buluşturacak olan Performans Sanatları Merkezi, daha inşaat süreci devam ederken kültür ve sanata verdiği destekle ilgi çekiyor.

Farklı bir Otel deneyimi, Raffles İstanbul Zorlu Center

Zorlu Center'ın en önemli fonksiyonlarından biri olan otel için premium luxury otel markası Raffles ile anlaşıldı. Raffles İstanbul Zorlu Center 130'u standart, 50'si süit olmak üzere toplam 180 odaya sahip . Otelde ayrıca 1.200 kişilik bir balo salonu yer alacak ve bu salondan Performans Sanatları Merkezi'ne direk geçiş olacak. Performans Sanatları Merkezi ve Raffles İstanbul Zorlu Center'ın 2012 yılında açılması ile birlikte İstanbul en büyük ihtiyaçlarından birine kavuşacak. Birbirinden eşsiz lezzetlerin buluştuğu dünyaca ünlü restoranları, kişiye özel hizmet görevlisi (butler), 3.000 m2'lik benzersiz SPA'sıyla Raffles İstanbul Zorlu Center sofistike bir yaklaşımın ürünü...

Zorlu Center Alışveriş Merkezi, İstanbul'un yeni lezzet ve moda merkezi olacak.Sahip olduğu konseptle İstanbul'un yeni lezzet ve moda merkezi olacak alışveriş merkezi; Bu güzel doku içerisinde yer alarak, mevcut alışveriş merkezlerinden ayrışacak. Yeşillerle bezenmiş alışveriş merkezi, seçkin mağazalara ev sahipliği yapacak. Klasik bir AVM mantığı ile hareket edilmeyen projede, yurtiçi ve yurtdışından yaklaşık 200 seçkin marka yer alacak. Seçkin restoranlar, AVM'nin sosyal hayatını zenginleştirecek. Zorlu Center AVM'nin içinde 1.500 2000 kişilik 10 - 12 adet sinema salonu, 9.000 m2'lik ana mağaza ve yaklaşık 3.000 m²'lik gurme market alanı bulunacak. Ayrıca dünyaca ünlü ve ödüllü aşçıları, dünyanın dört bir yanından farklı lezzetleri misafir edecek yaklaşık 40 adet kafesi ve restoranıyla Zorlu Center gurmelerin yeni uğrak yeri olacak. Yaklaşık 10.000 m2 ana meydan büyüklüğü, yaklaşık 60.000 m2 kiralanabilir alan ve farklı konseptlerde katlardan oluşan Zorlu Center AVM'ye 3 araç ve 4 yaya girişinden rahatça ulaşılacak.

Yeşilin içinde konforlu çalışma imkânı veren modern ofisler

Çalışanları üst üste yığılmış bölümlerden kurtarıp, yeşilin içinde daha rahat çalışma imkânı vermek üzere yatay kurulmuş bir sisteme sahip olacak ofis fonksiyonu 20 bin metrekare üzerine kurulu olacak.

 

Zorlu Center İletişim bilgileri :

Web: www.zorlucenter.com.tr/

Mail: [email protected]

Telefon: 0 212 444 94 96 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Togg, akıllı otomobilini Zorlu Center'da görücüye çıkardı!
  • 20.07.2022 16:37

Togg, akıllı otomobilini Zorlu Center'da görücüye çıkardı!

Zorlu Center Levazım Girişi’ndeki alanda sergilenmeye başlanan ve Togg’un gelece ...

Zorlu Center, Sıfır Atık Belgesi aldı
  • 14.12.2021 16:44

Zorlu Center, Sıfır Atık Belgesi aldı

Zorlu Center, kurduğu Sıfır Atık Yönetim Sistemi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlı ...

Zorlu Center'daki Apple Store açıldı
  • 05.04.2014 15:35

Zorlu Center'daki Apple Store açıldı

Apple'ın Türkiye'deki ilk mağazası Zorlu Center'da açıldı. Açılıştan çok özel ka ...

Mehmet Even Zorlu Center PSM'nin detaylarını anlattı!
  • 08.05.2013 14:28

Mehmet Even Zorlu Center PSM'nin detaylarını anlattı!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mehmet Even, Zorlu Center Performans Sanatları Me ...