maritbet girişmaritbet
Yine Aslantepe krizi!

Yine Aslantepe krizi!

29 Ekim'de bitmesi beklenen Telekom Arena, Sarı-Kırmızılı yönetimle TOKİ arasında yine kriz çıkarttı. Başta koltuklar olmak üzere stadın bazı iç detaylarında maliyeti düşürmek için ucuza kaçılması, Galatasaray'da tepkiye yol açtı

 

Galatasaray Kulübü tarihinin en önemli projesi olan Türk Telekom Arena'da sorunlar bitmiyor...
29 Ekim'de bitirilmesi planlanan yeni stadın açılır-kapanır çatısıyla ilgili tartışmalardan sonra bu kez de koltuklarında sorun çıktı. Maliyeti düşürmek isteyen Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) başta koltuklar olmak üzere stadın bazı iç detaylarında ucuz malzemeler kullanması Galatasaray yönetiminin tepkisini çekti. Sarı-Kırmızılılar'ın bu konuyla ilgili olarak TOKİ yetkilileriyle görüşme yaptıkları öğrenildi.
 
YÖNETİM ARAŞTIRMA YAPIYOR
TOKİ'nin konuyla ilgili olarak Galatasaray Kulübüne, "Her şey projeye ve imzalanan sözleşmelere uygun olarak yapılıyor" açıklamasını gönderdiği ifade edildi. Fakat bu açıklamadan tatmin olmayan Sarı-Kırmızılılar'ın konuyla ilgili gerekli araştırmaları yaptığı gelen haberler arasında... Daha önce de TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Haluk Karabel'in Aslantepe'ye kapanır çatı yapılmayacağını açıklaması gündeme oturmuştu. Bu açıklama nedeniyle Galatasaray yönetimi ile TOKİ arasında sorun yaşanmıştı.
 
HERŞEY KUSURSUZ YAPILACAK
Galatasaray'ın stattan sorumlu yöneticisi Işın Çelebi, Aslantepe'nin kusursuz bir şekilde yapılacağını söyledi. Çelebi, "Çatı kesinlikle yapılacak. Taraftarlar hayal kırıklığına uğramayacak" dedi.
 
Kaynak: Takvim
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz