maritbet girişmaritbet
Yeni trend çocuk dostu ev!

Yeni trend çocuk dostu ev!

Devir artık farkındalık oluşturanın devri. Bunu yapanlar yarışa her zaman birkaç adım önde başlıyor.

Konu yaşam alanı olunca bu ayrı bir önem kazanıyor. Bugüne kadar çevreci, tasarruflu ya da akıllı gibi kavramların dillendirildiği gayrimenkul sektöründe şimdi yeni bir söylem var: ‘Çocuk dostu ev'... Alışverişin patronu çocuklar, artık ev seçiminde de baş aktör. İzmir'de farklı çizgisiyle markalaşan CDS Yapı da son projesini ‘çocuk dostu evler' olarak lanse etti.

Hayatın yansımaları projelerde Aynı zamanda ‘Emlak gurmesi' unvanlı CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan'la hem ‘çocuk dostu evler' temalı yeni projeleri Palmiye Park Fiora'yı, hem de İzmir'deki konut sektörünün durumunu konuştuk.

Serdar Dağıstanlı

“Kullanıcıya duyarlı yaşam, eğlence ve çalışma alanları oluşturan İzmir merkezli bir gayrimenkul geliştirme firmasıyız” diyen Dağıstanlı, 2008'de ilk projelerini Gaziemir'de hayata geçirdiklerini hatırlatarak, bugüne kadar 700'ün üzerinde daire sattıklarını belirtti. Yaptıkları projelerde genelde kendi hayatlarından bir şeyler yansıttıklarını anlatan Serdar Dağıstan, bunun en son yansımasının ise Palmiye Park Fiora olduğunu söyleyerek, şöyle devam etti: Ekranla değil, akranlarıyla “3 yaşında bir oğlum var. Onu da düşünerek, ‘Çocuklarınız ekranla değil, akranlarıyla büyüsün' diyerek yola çıktık. İzmir'in en çocuk ve çocuklu aile dostu sitesini yapıyoruz. Ulukent'te inşa edilen Palmiye Park Fiora, çocuklu ailelerin hoşuna gidecek birçok özellik taşıyor. Bunların arasında en çok öne çıkanlar, çocukların vakit geçirebileceği sosyal tesisler ve odalarında oyun oynamaları için daha çok alan ayrılmış olması. Çocuklar için daha özgür olabilecekleri, daha sağlıklı gelişecekleri, sizin özlemini çektiğiniz çocukluk günlerinizi doyasıya yaşayacakları mekanlar tasarladık. Çocuğumuz dünyaya gözlerini açtığı andan evden uçmaya hazır olduğu ana kadar değişen, gelişen ama hep yuva kalacak bir proje yaptık.”

OYUNCU ANNE'YLE TANITIM

Serdar Dağıstan, Palmiye Park Fiora'nın tanıtımda da farklı bir yol izledi. Dağıstan, sosyal medyada yüz binlerce takipçisi olan ve annelerin oyun bulmakta tıkandığı anlardaki en büyük kurtarıcısı olan ‘Oyuncu Anne' Şermin Çarkacı'nın semineriyle yeni projesini anlattı.

oyuncu anne

GELİŞME BENİ MUTLU ETMİYOR

Ama Yeni Kent Merkezi'nde yer alan projelerin lanse ettiği satış fiyatlarının bunda etkisi olabilir. Tabii İzmir, İstanbul'un ilgisiyle uçup gidecek. Ancak bu gelişmeden sektörün içinde biri olarak çok da mutlu değilim. Yeni Kent Merkezi'nde aşırı yoğunluk olacak. Ama altyapı buna hazır değil” diyerek kaygısını dile getirdi.

KISA KISA
* Yaklaşık 40 bin metrekare arazi üzerinde konumlanan ve 2 yılda tamamlanacak olan Palmiye Park Fiora'da 156 daire bulunuyor

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Palmiye Park Fiora'da vade farksız kampanya!
  • 30.09.2016 10:00

Palmiye Park Fiora'da vade farksız kampanya!

Ulukent'te 'Az Katlı, Çok Tatlı' sloganıyla yükselen Palmiye Park Fiora, 1+1'den ...

Yeni trend çocuk dostu ev!
  • 25.04.2016 10:52

Yeni trend çocuk dostu ev!

Devir artık farkındalık oluşturanın devri. Bunu yapanlar yarışa her zaman birkaç ...

Bornova Park Renova teslim tarihi!
  • 30.01.2013 15:55

Bornova Park Renova teslim tarihi!

153 konutluk Bornova Park Renova projesi iki blok halinde yükseliyor. Projede st ...

İzmir Palmiye Park Renova nerede? Nasıl gidilir?
  • 30.01.2013 15:26

İzmir Palmiye Park Renova nerede? Nasıl gidilir?

CDS Yapı ve Ege Yapı ortaklığının yeni projesi İzmir Palmiye Park Renova projesi ...

Palmiye Park Renova'da 135 bin TL'ye! Satışlar başladı!
  • 30.01.2013 15:11

Palmiye Park Renova'da 135 bin TL'ye! Satışlar başladı!

İzmir Bornova'da yapılan Palmiye Park Renova projesinde satışlar başladı. Projed ...

Palmiye Park, İzmir’in yeni sembolü olacak!
  • 03.05.2012 09:06

Palmiye Park, İzmir’in yeni sembolü olacak!

İzmir'de hayata geçirilen Palmiye Park konut projeleri, İzmir'in yeni sembolü ol ...