maritbet girişmaritbet
Yeni nesil inşaatçılar Minopolis’te yetişiyor!

Yeni nesil inşaatçılar Minopolis’te yetişiyor!

Demir İnşaat, Minopolis İstanbul Eğitlence şehrinin ‘İnşaat Merkezi’ne çocuklarla bir araya gelmeye devam ediyor.

İnşaat sektöründe farklı uygulamaları ile adından söz ettiren Demir İnşaat, Minopolis İstanbul Eğitlence şehrinin ‘İnşaat Merkezi'ne çocuklarla bir araya gelmeye devam ediyor. 4 yaş ve üzeri çocuklara oyun oynarken inşaat sektörünü öğreten ve sevdiren Demir İnşaat, farklı sosyal sorumluluk çalışmasıyla, ‘Z Kuşağı'nı inşaat sektörü hakkında bilinçlendiriyor. 

Konuyla ilgili konuşan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, artık sektöre kazandırılacak nitelikli insan kaynağını gündeme getirmeliyiz diyerek, sektörün yapacağı yeni sıçramanın nitelikli insan kaynağının sektöre kazandırılması ile olacağının altını çizdi. 

“Geleceğin mimar ve mühendisleriyle bir arada olmaktan mutluyuz.” 

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Minopolis'te yer almalarının başlıca amacının geleceğin mimar ve mühendisleriyle bir arada olmak olduğunu dile getirirken sözlerine şu şekilde devam etti: “Projeler üreterek kentleri güzelleştiriyor ve yeni yaşam alanları kazandırıyoruz. Minopolis'te bunu bir adım ileri taşıdık. Sosyal sorumluluğumuzun gereği olarak burada, çocuklarımızın hayallerini de güzelleştiriyoruz. Bu, geleceğe yaptığımız bir yatırımdır. Bugünden inşaat sektörünün gelecekteki mimar ve mühendislerini standımızda ağırlıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Sektördeki en önemli ihtiyaçlardan biri de…

“Bugüne kadar inşaatın gelişimi üzerine çok fazla söz söyledik ve çok yol kat ettik” diyen Hamit Demir, “Artık sektöre kazandırılacak nitelikli insan kaynağını konuşmalıyız” diyerek konuyla ilgili sözlerine şöyle devam etti: “Nitelikli insan kaynağı yetiştirmek elbette dünden bugüne olacak bir konu değil. Fakat sektörün yapacağı yeni bir sıçrama nitelikli insan kaynağının sektöre kazandırılması ile olacak. Profesyonelleşme ve kurumsallaşmanın önü açılacak. Bugün Türkiye'de ortalama kişi başı milli gelir 11 bin dolar civarında, bu rakamın yukarı çekilmesi hükümetimiz tarafından uygulanmaya başlanan yapısal reformların yanı sıra eğitimde yapılacak reformları da kapsıyor. Eğitim seviyesinin yükselmesi ile oluşacak nitelikli iş gücünün tüm sektörlerde oluşturduğu katma değere önümüzdeki dönemde hep birlikte tanık olacağız.”

Eğitlence, hem eğlendiriyor hem öğretiyor!

Demir İnşaat'ın Minopolis'teki standında çocuklar inşaatçılık ile ilgili pratik yaparken, zemin döşeyip alet ve makine kullanıyorlar. Özel eğitmenler eşliğinde güvenlik kurallarına uyarak yapılan bu çalışmalarla çocuklar inşaatı deneyimleme fırsatını buluyorlar. 

Çocuklara verdiği önemi, bu çalışmayla ortaya koyan Demir İnşaat, yarının büyükleri olan çocuklara temas edip onlara eğitici faaliyetler yaptırma bilinciyle, inşaat sektörü hakkında oyunun içinde bilgi verecek, onlara sektörü sevdirecek bir uygulamaya da Minopolis ile birlikte imza atıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Demir İnşaat'ın Sevgililer Günü tanıtım videosu
  • 14.02.2018 13:23

Demir İnşaat'ın Sevgililer Günü tanıtım videosu

Demir İnşaat'ın Sevgililer Günü'ne özel hazırladığı Demir Country proje kampanya ...

Hamit Demir '2015-2016 Demir İnşaat'ın yılı olacak'
  • 12.09.2014 16:39

Hamit Demir '2015-2016 Demir İnşaat'ın yılı olacak'

Demir İnşaat YKB Hamit Demir, yeni projelerini anlattı. İş güvenliğine de değine ...

Hamit Demir canlı yayın röportajı 2. kısım
  • 15.08.2014 08:58

Hamit Demir canlı yayın röportajı 2. kısım

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, canlı yayınımıza konuk oldu. De ...

Hamit Demir canlı yayın röportajı 1. kısım
  • 15.08.2014 08:54

Hamit Demir canlı yayın röportajı 1. kısım

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir ile Beylikdüzü'nden İzmir'e uzan ...

Demir İnşaat'ın tanıtım filmi yayında
  • 29.04.2014 15:04

Demir İnşaat'ın tanıtım filmi yayında

Birçok projenin altına imzasını atan Demir İnşaat'ın dikkat çeken tanıtım filmi ...

Ayışığı Vadi Evleri'ni Hamit Demir'den dinleyin!
  • 08.08.2012 17:21

Ayışığı Vadi Evleri'ni Hamit Demir'den dinleyin!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Ayışığı Vadi Evleri'nin satış e ...