maritbet girişmaritbet
YDA Group, Park Avenue Ankara’yı görücüye çıkardı

YDA Group, Park Avenue Ankara’yı görücüye çıkardı

3 bin 500 konutluk dev projenin lansmanı yoğun ilgi gördü

YDA Group tarafından Ankara'da hayata geçirilmekte olan Park Avenue projesinin lansmanı yoğun ilgi gördü. Toplantıda şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan önemli açıklamalarda bulundu. Arslan, İstanbul Zeytinburnu bölgesinde kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olduklarını belirtti.

200-400 konutluk bir proje olacağının altını çizen Hüseyin Arslan ayrıca yine Ankara'da, satışlarına Ekim ayında başlayacakları 4 bin 500- 5 bin konutluk mega konut projesi inşa edeceklerini belirtti. Yine Başkent'in Söğütözü bölgesinde projeler yapmayı hedeflediklerini açıklayan ve inşaat çalışmalarına tüm hızlarıyla devam ettiklerini belirten Arslan ‘Hali hazırda 20 bin konutluk portföyümüz var. Bunları peyderpey satışa sunacağız' dedi.

5 yılda 5 bin konut hedefi koyduklarını ancak bu hedefe sadece 3 yılda ulaştıklarını belirten Hüseyin Arslan, bugüne kadar Ankara'da 10 binden fazla konut hayata geçirdiklerini belirtti. Ankara, İstanbul'da olduğu gibi metrekare birim fiyatlarıyla satış yapılamayacağını, bu şehirde insanların direk fiyat kıyaslaması yaptıklarını söyleyen Hüseyin Arslan ‘Park Avenue'de fiyatları düşük seviyede tuttuk' şeklinde konuştu.

Park Avenue Ankara projesinin toplamda 3 bin 500 konutluk bir proje olduğunu, bunun 1500 konutunun kentsel dönüşüm kapsamında tamamlandığını ve hak saiplerine teslim edilmeye başlandığını söyleyen Hüseyin Arslan ‘Önceliği hak sahiplerine verdik çünkü onların bu konuda mağdur olmasını istemedik' dedi.

Teslimlerin 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirileceğini belirten ve 6 aylık süreçte 600 ön talep geldiğini belirten Arslan ‘Projemizde ultra lüks malzemeler kullandık. Ayrıca satış ofisinde de örnek daireler ve maket haricinde teknolojiden yararlanarak simülasyon sistemini getirdik. Bu sistemle aileler projenin bitmiş halini sinema salonumuzda izleyebilecek' şeklinde konuştu.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

YDA Group, Park Avenue Ankara’yı görücüye çıkardı
  • 10.04.2014 12:44

YDA Group, Park Avenue Ankara’yı görücüye çıkardı

3 bin 500 konutluk dev projenin lansmanı yoğun ilgi gördü ...