maritbet girişmaritbet
Yapiveri.com açıldı!

Yapiveri.com açıldı!

Yapı ve mimarlık sektörünün bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi, yapı profesyonellerinin ve yapı sektörünü hedefleyen yatırımcıların günlük başvuru kaynağı olacak yapiveri.com portalını hizmete açtı


Yapı ve mimarlık alanında bilgi merkezi olan Yapı-Endüstri Merkezi, yapı profesyonelleri ve yapı sektörünü hedefleyen yatırımcılara özel bir danışmanlık hizmeti verecek yapiveri.com portalını hizmete açtı. Türkiye ve Türk yapı sektörü için büyük önem taşıyan 33 yabancı ülkenin sektör verilerine ulaşım sağlayan yapiveri.com portali, kullanıcıya yapı sektörüne yönelik her türlü veriyi basit bir sorgulama tekniği ile analiz etme imkanı sunuyor.

yapiveri.com üye kullanıcısının, ürün geliştirirken, yatırım kararlarını verirken, pazarlama ve satış stratejilerini belirlerken, yurt dışı pazarları ve yerli-yabancı projeleri analiz ederken, ekonomi ve finans verileri ile yapı sektörü verilerini karşılaştırırken danışmanlık verecek en kapsamlı güncel bilgiye günlük olarak ulaşmasını sağlıyor. 
 
Türk Yapı Sektörü Raporu verileri yapiveri.com'da
Yapı-Endüstri Merkezi Araştırma Bölümü'nün (YEMAR) hazırladığı, inşaat sektöründe üretim yapan firmalar, profesyoneller ve yatırımcılar için yol gösterici bir kaynak olan Türk Yapı Sektörü Raporları'na artık yapiveri.com adresinden ulaşılacak. Portalde ayrıca geçmişe dönük raporların verileri kolay kullanılabilir bir sorgulama mantığıyla grafikler üzerinden de izlenebiliyor.
 
yapiveri.com portalı inşaat sektörünün üst düzey yatırımcıları, girişimcileri, karar vericileri için bir bilgilenme kaynağı işlevi taşıyor. Kişiselleştirilebilir olma ve güncel bilgiye kolay ulaşım sağlama özelliklerine sahip olan portal, hem dönem dönem yatırım yapılabilecek alanları öne çıkartıyor, hem de sektörlerin geleceğini tarafsız bir gözle analiz ediyor. Uzman araştırma ekibi süregelen yurt içi ve yurt dışı projeleri inceliyor, Türkiye ile beraber 33 ülkede inşaat sektöründeki yatırım olanaklarını ve güncel durumu verilerle ortaya koyuyor, geleceğe yönelik öngörüler yapılmasını kolaylaştırıyor.
 
Üyelere özel sayfaların da yer aldığı bu portalda, üye kullanıcılar kendilerine özel raporlar oluşturmak için gereken veriye ulaşabiliyorlar. Verinin belirli başlıklarda gruplandığı, kolaylıkla sorgulanabildiği ve bir bütünlük halinde süzülerek ziyaretçiye görüntülendiği portal, yurt dışına yatırım yapmayı planlayan, yapı malzemesi ihraç ya da ithal etmek isteyen ya da yurt içinde kendi sektörünün veya firmasının konumunu saptamak isteyen her girişimcinin özellikle üye olması gereken bir bilgi ve başvuru kaynağı. 
 
Portalda anahtar kelimeler yardımıyla her bölümde aranan konuda bütün sonuçlara etkin bir biçimde ulaşılabiliyor, RSS beslemeli olan portaldaki her değişiklikten, yeni açıklanan her veriden aynı gün içinde haberdar olunabiliyor.

İletişim: www.yapiveri.com
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz