maritbet girişmaritbet
Yalıkavak Marina Billionarie Club ve Cipriani Eva Herzigova’nın partisiyle açılıyor!

Yalıkavak Marina Billionarie Club ve Cipriani Eva Herzigova’nın partisiyle açılıyor!

Bodrum bu yaz hiç olmadığı kadar hareketli ve renkli. Her hafta yeni bir mekanın açılışı var. Bu akşam Yalıkavak Marina Billionarie Club ve Cipriani Eva Herzigova’nın partisiyle açılıyor. Yarın sahnede Tarkan var

 

Bodrum bu yaz hiç olmadığı kadar  hareketli ve renkli. Her hafta yeni bir   mekanın açılışı var.  Bu akşam Yalıkavak Marina Billionarie Club ve Cipriani Eva Herzigova'nın partisiyle açılıyor. Yarın sahnede Tarkan var...

Hafta içi İstanbul gecelerinde tura çıktım. Bir gece de beş ayrı yerdeydim. Siz siz olun benim gibi yapmayın. Bitap düşmeyin. Adam gibi bir yere gidin ve geceyi sonlandırın.

Gece Nişantaşı'ndaki Sofa Otel'in çatı katında servis vermeye başlayan Frankie'nin yaz partisiyle başladı. Partiye herkesin şıklık yarışına girer gibi geldiği dikkatimden kaçmadı. Frankie'de barın hemen karşısında üzerinde iki masanın olduğu yuvarlak camdan bir bölüm var. Kimseciklerin oturmaya cesaret edemediği bir alan burası. Hani bastığınızda cam kırılacak hissi mi uyanıyor acaba diye düşündüm. Camdan otelin en alt katındaki SPA'yı görünce buraya neden kimsenin oturmadığını ürpererek anladım. Çatı katındayken bodrum katını görerek camın üzerinden oturmak korkutuyor insanı. Frankie, İstanbul için bir ilkin yaşandığı yer olacak. Çünkü hem fine dining restoran, hem canlı müzik, hem kulüp bugüne kadar hiç denenmemiş bir olay. Yaz partisinde  gördüm ki bu karışım tutar.

EVE HERZIGOVA VE TARKAN'LI AÇILIŞ

İlk kez Bodrum'a dünyaca ünlü iki marka transfer oldu. Geçen yıl İstanbul'da şubesi açılan Billionarie Club ve Cipriani yaz gelince Bodrum Yalıkavak'a indi. Bu akşamsa iki mekan da Bodrum'a “Merhaba” diyecek. Bu gece ünlü top model Eva Herzigova'nın ev sahipliğini yapacağı parti var. Yarın geceyse Tarkan sahneye çıkacak. Bodrum tatilcilerine duyurulur.

ARTIK ‘CEP'TEN ÖDEYEBiLiRSiNiZ

Cep telefonlarının maharetlerine gün geçmiyor ki bir yenisi daha eklenmesin. Artık restoranlarda hesap isteme devri kapanacak sanırım. Shopamani Drink&Dine sistemiyle, cep telefonunuzla gittiğiniz restorandaki hesabınızı kolayca ödeyebiliyorsunuz. Nasıl oluyor? Uygulamayı telefonunuza yüklüyorsunuz. Bu sisteme üye olan bir mekandaysanız, kendi hesabınızı kendiniz açıp mönüden sipariş verebiliyor-sunuz. Sonra da hesabı istemeden telefonuzdan otomatik olarak ödüyorsunuz. Uygulama önümüzdeki haftalarda Nu Teras ve Aşk Kafe gibi mekanlarda pilot olarak başlayacak.

Süper bir icat.

HARİKALAR DİYARINA DALIŞ

Cahide harikalar haline tanık olmak için Frankie sonrası buraya dalış yaptım. Harikalar diyarında Selami Şahin sahnedeydi. Yaz geldi mi Selami Şahin daha bir keyifli olur. Mekan ne yaz ne de kış ruhunu kaybediyor. Ne zaman gitsem Cahide'nin o enerjisini hissediyorum. O gece de klasik Cahide gecesi yaşadım. Bu arada Cahide ve İzet Çapa'nın tüm mekanlarının genel  koordinatörü Barış Demirtaş pazar günü Cahide'de dünya evine gidiyor. Çifti tebrik için orada olacağım.

CAHiDE ON THE BEACH MARDAN PALACE'DA

Cahide, bu yaz Antalya'ya tatile çıkıyor. Bu gece Cahide'nin deniz hali Antalya'da Mardan Otel'in içinde hizmet vermeye başlayacak. Cahide Beach'in başında Ergun Yıldız var. Geçen yazı Kıbrıs'ta geçiren Ergun Yıldız bu yaz Mardan Palace'takilere  Cahide'nin çılgın  gecelerini yaşatacak.

VE BOĞAZ'DAYIZ

Cahide sonrası hızımızı alamadık ve gruptan kopmalar olsa da soluğu Nedim Binler'in Sess'inde aldık. Sess malum yüzde 100 Türkçe müzik yapan kulüplerden biri. Sess'in Boğaz haline sevdim. Püfür püfür,  fonda eski Türkçe şarkılar. Sess sonrası ne yapalım derken kendimizi Saruhan'da çorba içerken bulduk. Saruhan bence İstanbul'un ender lezzetli çorba yapan restoranlarından. Başka ne servis ediliyor bilmiyorum. Her gittiğimde çorbadan başka bir şey içmek aklıma gelmiyor. Bir gün normal bir saat diliminde Saruhan'a gideceğim.

Ersin Süzer/Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 Eva Herzigova Bodrum Billionaire Club'ın açılışına katıldı!
  • 23.06.2012 10:07

Eva Herzigova Bodrum Billionaire Club'ın açılışına katıldı!

Eğlence Adası'nın açılışına Türkiye, Azerbeycan, Rusya ve Hollanda iş ve sosyete ...

Yalıkavak Marina Billionarie Club ve Cipriani Eva Herzigova’nın partisiyle açılıyor!
  • 22.06.2012 10:55

Yalıkavak Marina Billionarie Club ve Cipriani Eva Herzigova’nın partisiyle açılıyor!

Bodrum bu yaz hiç olmadığı kadar hareketli ve renkli. Her hafta yeni bir meka ...

Eva Herzigova Chopard ve Atasay'a şans getirecek!
  • 05.05.2012 11:07

Eva Herzigova Chopard ve Atasay'a şans getirecek!

OSCAR ve Cannes törenlerinde yıldızları süsleyen, Hollywood yıldızlarının ve dün ...