maritbet girişmaritbet
Wayne Rooney'nin 5 milyon dolarlık saray yavrusu

Wayne Rooney'nin 5 milyon dolarlık saray yavrusu

İngiliz milli takımında oynayan Wayne Rooney ve eşi Coleen, Barbados'ta yaptırdıkları yazlık villanın kapılarını açtı

 

İki yıl önce görkemli bir düğünle evlenen ünlü futbolcu Wayne Rooney ve Coleen McLoughlin, Barbados'ta yaptırdıkları saray yavrusunu anımsatan yazlık villarının kapılarını Hello Dergisi'ne açtı. Altı yıllık birlikteliğin ardından evlenen ve altı ay önce bir çocuk sahibi olan çift, Barbados'ta sosyetiklerin bulunduğu büyük havuzlu ve bahçeli bir villa yaptırdı. Çocuğunun doğumundan sonra çalışmaktan vazgeçen 24 yaşındaki güzel yıldız, evinin tün dekoruyla kendisinin ilgilendiğini söyledi. Altı yatak odalı, iki mutfaklı evde büyük huzur bulduğunu ifade ediyor.

 
RAHATLIK ÖN PLANDA
Evde eşi için büyük bir çalışma odası yaptıran güzel yıldız, kendisi için kıyafetleri takıları ve ayakkabıları için büyük bir kıyafet odası yaptırdı. Arkadaşlarını ve ailelerini ağırlamak için evi özellikle geniş yaptıran Rooney, evin yüksek tavanlı olmasına dikkat ettiğini söyledi.
Evde şıklıktan çok rahatlığa ve sıcaklığa önem verdiklerini söyleyen güzel yıldız, evde büyük aynalar ve hayvan desenleri kullanarak modern bir çizgi yarattığını belirtti. İç tasarımda bir uzmandan yardım aldıklarını belirten Rooney, evin çok eşyalı olmasından uzak durduklarını ifade etti. Oğlu Kai'ın Barbados'u çok sevdiğini söyleyen Rooney, "Wayne her fırsatta buraya geliyor. Burada kameralardan ve streseten uzak olmak onu rahatlatıyor" dedi.
Ailelerini ve arkadaşlarını sık sık davet etmek isteyen Rooney, bu yüzden eve altı yatak odası yaptırdıklarını söyledi.
Eşiyle birlikte film izlemeyi çok sevdiğini belirten güzel yıldız özel bir televizyon odasını yaptırdıklarını ve içine hayranı oldukları Audrey Hepburn ve Marilyn Monroe resimleri koyduklarını ifade etti.
 
Kaynak: Habertürk
  • Etiketler:

Yorum Yaz