maritbet girişmaritbet
Vizyon Gayrimenkul Değerleme 9. şubeyle Sakarya’da

Vizyon Gayrimenkul Değerleme 9. şubeyle Sakarya’da

Merkezi İstanbul’da olan Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık yeni yılla birlikte Sakarya’da planladığı şubesini hizmete açtı.

Sektörde 2002'den beri gayrimenkul değerleme, makine ve gemi değerlemesi konusunda SPK ve BDDK mevzuatlarına uygun olarak hizmet veren Vizyon Değerleme çalışma alanını genişletiyor. 

Son dönemde büyük önem kazanan kentsel dönüşüm projeleri ve riskli binaların yenilenmesi alanında SPK lisansına sahip kadrolu mimar, inşaat mühendisi, şehir plancısı, harita mühendisi ve ekonomistleri ile hizmet veren Vizyon Değerleme böylece 9. şubesine ulaştı. 

Çalışmaları hakkında bilgi veren Değerleme Uzmanı Aylin Serter, “Bakanlık kriterlerine uygun arsa payı ve şerefiye değerlemesi konusunda müteahhitlere, apartman yöneticilerine, kat maliklerine, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine ve mahkemelere sunulmak üzere raporlar hazırlıyoruz” diye konuştu.   

Her yıl dengeli ve köklü büyümeyi hedeflediklerine işaret eden Serter, “2009 ve 2010 yılında Ankara ve İzmir'e gittik, 2011 yılında İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü'nü göreve başlattık. Geçtiğimiz yılın Kasım ayında da Bursa, Antalya, Trabzon, Malatya ve Adana'da şube müdürlüklerini kurduk” dedi.

Bu yılda genişleme atağını devam ettirmeye kararlı oldukların ifade eden Serter, “Mart 2015'de Sakarya Şube Müdürlüğü'nü hizmete açarak şube sayısını 9'a çıkardık” diyerek sözlerini noktaladı.
  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vizyon Gayrimenkul Değerleme 9. şubeyle Sakarya’da
  • 04.03.2015 23:20

Vizyon Gayrimenkul Değerleme 9. şubeyle Sakarya’da

Merkezi İstanbul’da olan Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık yeni yılla bir ...