maritbet girişmaritbet
Victoria Secret İstanbul'da

Victoria Secret İstanbul'da

Dünyanın en güzel kadınlarını bir araya getiren efsane iç çamaşırı markası Victoria's Secret ilk mağazasını Nişantaşı City's AVM'de açıyor.

Dünya genelinde yaptığı defilelerle adından söz ettiren Victoria's Secret Türkiye'ye geldi. Markanın ilk mağazası gelecek ay Park Bravo ve Kuveytli Alshaya ortaklığı ile kurulan Shaya Park Bravo Mağazacılık aracılığıyla Nişantaşı'ndaki City's Alışveriş Merkezi'nde açılacak.

Victoria's Secret markasını elinde bulunduran ABD'li Limited Brands'ın uzun zamandır Türkiye'yi yakından izlediği, şirket yöneticilerinin daha önce City's'e gelip incelemelerde bulunduğunu söyleyen City's Genel Müdürü Kazım Çizmeci, "Çok güzel bir organizasyonla açılacağını umuyorum. Marka AVM'nin ziyaretçi sayısını da artıracak" dedi.

Adriana Lima, Gisele Bundchen, Isabeli Fontana, Alessandra Ambrosio, Karolina Kurkova gibi 'Melekler'le çalışan ünlü kadın iç giyim markası Victoria's Secret'ı en fazla merak edenler ise erkekler. Kazım Çizmeci, "City's'e gelen müşterilerimize belirli dönemlerde istedikleri veya merak ettikleri markalara yönelik çalışma yapıyoruz. Açıldığımız 2008 yılından bu yana Victoria's Secret, hep ilk sıralarda yer aldı. Kadın giyim markası olmasına rağmen mağazayı en fazla merak edenler ve açılmasını talep edenlen erkekler" diye konuştu.

BİR MAĞAZAYI FEDA ETTİ

CIty's'e birçok markanın mağaza açmak için sırada beklediğini hatırlatan Kazım Çizmeci, "Park Bravo'nun patronu Kamil Özçoban'ın burada 3 farklı markaya yönelik mağazası vardı. Dünyaca ünlü bir markasını feda etti ve Victoria's Secret'ı tercih etti" dedi. Çizmeci, "Sadece markaların yarıştığı bir AVM değiliz. Günlük 25-35 bin kişinin, aylık ise 850 bin ziyaretçinin adım attığı City's, Türkiye'nin ünlü ressamlarını da halkla buluşturuyor. Fikret Otyam'dan İsmail Acar'a birçok ressam bin 750 metrekarelik alana kurulu sergi salonunda ücretsiz tablolarla buluşuyor. Bu bize Türkiye'nin halka açık ve ücretsiz en fazla ziyaretçi alan sergi salonu unvanını da veriyor" dedi.

Kerim Ülker / SABAH

Yorum Yaz