maritbet girişmaritbet
Versace, Aşçıoğlu'nun Ali Sami Yen'de yapacağı rezidansa talip

Versace, Aşçıoğlu'nun Ali Sami Yen'de yapacağı rezidansa talip

Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Ali Sami Yen Stadı yerine Torunlar Grubu ile Eray Kapıcıoğlu ortaklığıyla yapacakları projede Versace markasının bir bloku satın alarak rezidans yapmak istediğini bildirdi

Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Ali Sami Yen Stadı yerine Torunlar Grubu ile Eray Kapıcıoğlu ortaklığıyla yapacakları projede Versace markasının bir bloku satın alarak rezidans yapmak istediğini bildirdi.

Aşçıoğlu, ''Versace bizden 1 blok satın almak istiyor ve Versace markası ile bir rezidans yapmak istiyor. Görüşmeler devam ediyor'' dedi. Projenin isminin Selenium olacağını bildiren Aşçıoğlu, ama ön ismini ortakları Torunlar ve kendilerinin profesyonel gruplar ile çalışma yapıp belirleyeceklerini söyledi. Proje çalışmalarının devam ettiğini belirten Aşçığlu, "Şu anda talep topluyoruz. Gelen taleplerin yüzde 90'ı 1+1 daire şeklinde.

Bugün satışa çıksak Ali Sami Yen projesinin yüzde 100'ünü satmış oluruz" dedi. Aşçıoğlu, ''Stadı Galatasaray yıkarsa 1 Haziran'da, eğer biz yıkarsak ocak ayında inşaata ve yıkıma başlamayı planlıyoruz. Stad yıkım işi tehlikeli meşakkatli ve zor bir süreçtir. Galatasaray camiasının bu işle uğraşması bana göre yanlış olur. Ayrıca kulübün herhangi bir menfaati olmaz. Bizim menfaatimiz ise işe önce başlamak olur, her iki durumda bizim kabulümüzdür, fark etmez'' diye konuştu.

Aşçıoğlu, projenin yatırım tutarının 300 milyon dolar civarında olacağını, hasılatı ise piyasanın belirleyeceğini ifade etti.

  • Etiketler:

Yorum Yaz