maritbet girişmaritbet
Varyap, Yatırım Ayları Kampanyası'nı başlattı!

Varyap, Yatırım Ayları Kampanyası'nı başlattı!

Varyap, 2015’te yurtdışında ve Türkiye’de yeni projeler geliştirirken mevcuttaki projeleri için de çok cazip bir kampanyayı hayata geçiriyor.

“Varyap Yatırım Ayları” adı altında sektörde bir ilki gerçekleştiren Varyap peşin alımlarda yüzde 25 vadeli alımlarda ise %15 indirim ile benzersiz bir yatırım imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında iş yaşamının başladığı Varyap Plaza Pendik'teki hemen teslim ofis ve dükkânlar için cazip ödeme koşulları bulunuyor.

Gayrimenkul sektöründe imza attığı prestijli projelerle fark yaratan Varyap gayrimenkul sektörü için yenilikçi bir kampanya başlattı. Varyap Yatırım Ayları adını taşıyan kampanya ile ilgili detayları açıklayan Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, gayrimenkul sektöründe başarının; erişilebilir fiyat, cazip konum, projenin temel özellikleri ve geliştirici şirketin niteliği olmak üzere 4 temel bileşenden oluştuğuna dikkat çekti. 

Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş tecrübeleri ve yaptıkları araştırmalar neticesinde yılın Mart-Nisan aylarının doğru yatırım için en ideal dönem olduğunu belirtti. Varlıbaş; “Elimizdeki inşaatı tamamlanmış mevcut projelerimizdeki satışları tüketicinin menfaatinde tamamlayıp, konsantrasyonumuzu yeni projelere vermeyi hedefliyoruz. Buradan hareketle sadece Mart ve Nisan aylarında geçerli olacak bir kampanya düzenleyerek peşin alımlarda yatırımcıya % 25 indirimle satışlar gerçekleştireceğiz.  Ayrıca bu kampanyada herhangi bir faiz söz konusu olmayacak.  Son dönem de artan döviz kurlarını da hesaba kattığımızda indirim oranı %40 seviyelerine yaklaşıyor ki böylesi bir fırsat bugüne kadar gündeme gelmedi” dedi.

erdniç varlıbaş3

Bundan böyle Mart-Nisan dönemi Varyap Yatırım Ayları olarak anılacağını söyleyen Erdinç Varlıbaş, “kampanya kapsamında öncelikli olarak iş yaşamının başladığı Varyap Plaza Pendik'teki sınırlı sayıdaki ofis ve iş yerinin satışında çok ciddi yatırım imkanları sunuyoruz. Sadece Mart-Nisan döneminde geçerli olacak olan kampanyada peşin alımlarda %25 indirim sağlıyoruz. Ayrıca vadeli alımlarda 36 aya % 0 faiz uyguluyoruz. Varyap Yatırım Ayları ile son dönemde artan döviz kurlarını da düşündüğümüzde çok ciddi bir yatırım fırsatı sunduğumuzu düşünüyoruz.” dedi. 

Faizler düşerse üretim ve yatırım artar

Ekonomik gündeme de değinen Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş artan döviz kurları karşısında faizin düşürülmesi gerektiğini söyledi. Yüksek faizler insanımızın cebinden çıkan para demek, üretim ve yatırımın artmasını dolayısıyla istihdam artışı için faizlerin makul oranlara çekilmesi gerektiğine inanıyoruz. Mevcut durumda sıcak para geliyor ve yatırım yapmadan ülkeyi terk ediyor bunun hiç birimize faydası yok. Konut kredileri 120 milyar TL civarlarında seyrediyor, faizlerin inmesiyle birlikte bu hacmin 200 milyar TL'ye kadar çıkacağını düşünüyoruz. Biz Varyap olarak bu dönemde üzerimize düşeni yapıyor ve Varyap Yatırım Ayları ile yatırımcıyı harekete geçirecek ve çok cazip bir uygulamayı hayata geçiriyoruz. 

Varyap Rusya ve Umman'da bölge ofisi açıyor

Gayrimenkul sektöründe küresel bir oyuncu olma hedefleri olduğunun altını çizen Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş öncelikli olarak Rusya ve Umman'da bölge ofisi açacaklarını ve bölgelerde yeni projelere imza atacaklarını açıkladı.

Varlıbaş; “Rusya enerji piyasasındaki konumu itibariyle dünya ekonomisinde çok önemli bir yerde. Beklenenden daha hızlı toparlanma sürecine gireceklerdir ve yatırımlarına hız vereceklerdir. Biz Rusya'ya inanıyoruz. Aynı şekilde Umman'da çok önemli bir enerji ülkesi oradaki iştahı görmek bizi bu ülkelerde proje geliştirme yönünde motive ediyor. Rusya ve Umman haricinde Tayland'da bir taahhüt işi aldık ve buradaki çalışmalara başladık. İlerleyen dönemde yurtdışında daha fazla iş yapacağız ve Varyap olarak gayrimenkul sektöründe küresel bir aktör olacağız.” dedi.

Varyap Bakırköy ve Bodrum'da yeni projeler için gün sayıyor

Bodrum Yalıkavak'ta 24 çok özel malikaneden oluşan Elements projesinin haricinde yeni bir proje daha yapacaklarını söyleyen Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş Bodrum Torba'da 150 dönüm arsada yeni bir proje daha yapacaklarını söyledi. Varlıbaş ayrıca Bodrum'daki bu yeni proje haricinde İstanbul'da da proje hazırlıkları yaptıklarını ve yakın dönemde Bakırköy ile Anadolu Yakası'nda iki farklı proje geliştireceklerini sözlerine ekledi. 

Varyap Plaza Pendik İletişim Bilgileri;

Web: http://www.varyapplaza.com/
Telefon: 0216 494 22 88

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Varyap'tan dövizini bozdurana yüzde 10 avantaj!
  • 10.12.2016 12:53

Varyap'tan dövizini bozdurana yüzde 10 avantaj!

Türk Lirası kullanma çağrısına uyan Varyap, tüm projelerinde dövizini bozdurup g ...

 Varyap, Bodrum’u fethedecek!
  • 21.12.2015 15:14

Varyap, Bodrum’u fethedecek!

Türkiye’nin en büyük projelerinden biri Varyap Metropol İstanbul projesini 2016’ ...

Varlıbaş, Varyap projelerini değerlendiriyor
  • 23.04.2012 17:40

Varlıbaş, Varyap projelerini değerlendiriyor

Varyap İcra Kurulu Başkanı Erdinç Varlıbaş, Varyap markasını ve projelerini anla ...

Metropol İstanbul Finans Merkezi'nde yükseliyor!
  • 13.01.2012 16:48

Metropol İstanbul Finans Merkezi'nde yükseliyor!

İstanbul Finans Merkezi’nin ilk projesi Metropol İstanbul’u hayata geçiriyor. ...

METROPOL İSTANBUL BASIN TOPLANTISI
  • 13.01.2012 09:41

METROPOL İSTANBUL BASIN TOPLANTISI

Varyap, GAP İnşaat , Emlak Konut ve TOKİ ortak girişimi ile hayata geçirilen Met ...

Varyap Plaza projesinin detayları anlatılıyor
  • 05.01.2012 17:24

Varyap Plaza projesinin detayları anlatılıyor

Varyap tarafından Pendik'te hayata geçirilen Varyap Plaza projesinin detayları a ...