maritbet girişmaritbet
Ünlü türkücüden Nişantaşı’na otel

Ünlü türkücüden Nişantaşı’na otel

Türk halk müziğinin sevilen sesleri arasında yer alan Burhan Çaçan da yatırım için Nişantaşı'nı tercih eden isimler arasında yer alıyor

Türk halk müziğinin sevilen sesleri arasında yer alan Burhan Çaçan da yatırım için Nişantaşı'nı tercih eden isimler arasında yer alıyor. Nişantaşı Valikonağı Caddesi Madalyon Sokak'taki iş merkezini otele çeviren Çaçan, otel için 5 milyon TL'lik yatırım yaptı. Yaklaşık 1.5 yıl önce İbrahim Tatlıses'in de katıldığı bir törenle açılışı yapılan BÇ Hotel, şu anda Osmanbey'e gelen Rus tekstil piyasası ve Arap turistler başta olmak üzere Nişantaşı ziyaretçilerine hizmet veriyor.


2 ay önce BÇ'nin Genel Müdürlüğü'nü üstlenen deneyimli turizmci Berna Derin, İstanbul'un en seçkin yerleşim birimleri arasında yer alan Nişantaşı'nın turizm potansiyelinin değerlendirilebilmesi için bu tür yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyledi. Butik Otel belgesine sahip olan BÇ Hotel'in 14 odası olduğunu ifade eden Derin, ancak talebe yetişemedikleri için oda sayısını yaz aylarında 25'e çıkaracaklarını söyledi. BÇ Hotel'de bazı değişikliklere hazırlandığını anlatan Derin, şu bilgileri verdi:

"BÇ Hotel'in alt katında sauna, fitness salonu, Türk hamamı var. Ayrıca terasımız da yenilenerek lüks bir restoran haline getirilecek. 1.5 yıldır otelin bu kısımları kullanılmıyordu. Şimdi yapılan ek yatırımlarla burayı da konuklarımızın hizmetine açacağız. Otelimizin odaları çok büyük, bunları bu yıl içinde 2'ye bölüp kullanılmayan bazı alanlarla birleştirip otelimizi 25 odaya çıkaracağız. Çünkü bu haliyle gelen talepleri karşılayamıyoruz." Derin, bölgedeki birkaç iş merkezinin de otel haline getirilmesinin planlandığını ifade etti.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz