maritbet girişmaritbet
Uğur Dumankaya, Almanya’da sektörü ve deneyimlerini anlattı

Uğur Dumankaya, Almanya’da sektörü ve deneyimlerini anlattı

Uğur Dumankaya, Almanya İş Hayatı Dernekleri Federasyonu’nun (BUV) davetlisi olarak 3–6 Kasım tarihleri arasında sektörel bilgi birikimlerini aktardı

Almanya İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (BUV) davetlisi olarak 3 gün boyunca Almanya'nın çeşitli kentlerinde konferanslar veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konularda katılımcılar ile deneyimlerini paylaştı.

Farklılaşma, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik temelleri üzerine kurduğu çalışma anlayışı ile kente kimlik katan gayrimenkul projelerini hayata geçiren Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Almanya İş Hayatı Dernekleri Federasyonu'nun (BUV) davetlisi olarak 3–6 Kasım tarihleri arasında Almanya'daki iş adamlarına deneyimlerini ve sektörel bilgi birikimlerini aktardı.

Tüm yıl boyunca, genç iş adamları, öğrenciler, Anadolu'daki dernekler ile anlamlı ilişkiler kurmak ve paylaşımda bulunmak amacıyla çeşitli illerde konferanslar veren Uğur Dumankaya, bu kez de Almanya'da  iş adamlarından oluşan önemli bir grup ile bir araya geldi. Uğur Dumankaya'nın Almanya'daki konferanslar serisine Alman ve Türk iş adamları yoğun bir katılım gösterdi.

Almanya'nın Köln, Stuttgart ve Frankfurt kentlerinde iki farklı organizasyonda verdiği konferanslar ile ilgili konuşan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, “Bugünkü dünyada yaşadığımız değişimler çok hızlı ve keskin oluyor. Bizim açımızdan, bu değişimlere ayak uydurabilmek artık yetmez, aynı zamanda bu değişimleri ve trendleri yönetebilmeliyiz de. Dumankaya İnşaat olarak biz hep sektörün bir adım önünde olmak için çabaladık. Öncü rol bilgiyi ve deneyimi saklayarak değil, paylaşarak gerçekleştirilir. Ben de hep bu anlayış ile 51 yıllık deneyimimizi genç kuşaklara, iş adamlarına ve sektörel derneklere aktarmak için Türkiye ve dünyada pek çok yer gezdim ve gezmeye devam edeceğim”, dedi.

Şirketlerin, artık bilgi paylaşımının ve işbirliklerinin öne çıktığı bir çağda var olmaya çalıştıklarını dile getiren Dumankaya sözlerine şu şekilde devam etti: “Bugünkü çağdaş günümüz trendlerini hatta gelecek trendlerini zamanında yakalamak ve değerlendirmek açısından ben, katıldığım konferanslardaki bilgi paylaşımını ve karşılıklı etkileşimi çok önemsiyorum. Bu yüzden her fırsatta özellikle genç kuşak ve öğrenciler olmak üzere sık sık insanlar ile bir araya geliyorum. Almanya seyahatim sırasında da çok önemli bilgi paylaşımlarında bulunduk.”

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya Köln, Stuttgart ve Frankfurt seyahatleri sırasında buradaki Türk şirketlerini ve topluma önemli hizmetler sağlayan dernekleri de ziyaret etti.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnşaat sektörü güven endeksi yükselmeye devam ediyor!
  • 26.08.2022 09:49

İnşaat sektörü güven endeksi yükselmeye devam ediyor!

Türkiye İstatistik Kurumu, ağustos ayına ilişkin hizmet, perakende ticaret ve&nb ...

Hilti, inşaat süreçlerini optimize ederek üretkenliği artırıyor
  • 05.07.2022 11:45

Hilti, inşaat süreçlerini optimize ederek üretkenliği artırıyor

Karmaşık ve kolay olmayan birçok süreci içeren inşaat projelerinde üretken olmak ...

İnşaat sektöründe yeni sezon hareketli başladı!
  • 15.04.2022 17:23

İnşaat sektöründe yeni sezon hareketli başladı!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’ni ...

Savaş, inşaat sektörünü nasıl etkiliyor?
  • 18.03.2022 16:15

Savaş, inşaat sektörünü nasıl etkiliyor?

Türkiye İMSAD’ın geleneksel hale gelen ‘Gündem Buluşmaları’nın 49’uncusu, '2021 ...

Döviz kurundaki düşüş inşaat sektöründe yüzleri güldürdü!
  • 29.12.2021 09:36

Döviz kurundaki düşüş inşaat sektöründe yüzleri güldürdü!

Döviz kurundaki artış sonrası oluşan fahiş fiyatlarla mücadele eden inşaat sektö ...