maritbet girişmaritbet
Uğur Dumankaya: Akıllı ev teknolojilerini hayatımıza entegre etmeliyiz!

Uğur Dumankaya: Akıllı ev teknolojilerini hayatımıza entegre etmeliyiz!

Son yıllarda inşaat sektöründe gittikçe önem kazanan akıllı bina sistemlerinin ve bina teknolojisine dair tüm konuların bir araya getirildiği BEST’12 Fuarı Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, gelişen, çevreci ve akıllı bir binanın yapısal elemanlarını oluşturan teknolojik sistemlerin tamamını bir araya getiren BEST'12 Fuarı'na konuşmacı olarak katıldı.

Son yıllarda inşaat sektöründe gittikçe önem kazanan akıllı bina sistemlerinin ve bina teknolojisine dair tüm konuların bir araya getirildiği BEST'12 Fuarı Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi. Bina otomasyonu, güvenlik ve aydınlatma sistemleri, yangın güvenliği gibi konuların yer aldığı fuara, Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya konuşmacı olarak katıldı.  8 Kasım 2012 Perşembe günü gerçekleştirilen “Geleceğin Şehirleri ve Teknolojik Binaların Rolü” panelinde konuşma yapan Dumankaya, teknolojinin sektörle entegrasyonuna ve yeni nesil hizmetlerin önemine değindi.
 
Uğur Dumankaya panelde gerçekleştirdiği konuşmada “Konut geliştirmenin yanı sıra sunulan hizmetlerde de farklılaşmanın önemine inanıyoruz. Gayrimenkul geliştiriciler olarak çağın gelişen teknolojisiyle birlikte maskülenden feminene doğru geçiyoruz. Artık demiri bükmek değil, insanların hayatlarına dokunacak teknolojiler sunmak gerekiyor. Bu doğrultuda, daire sakinlerinin hayatlarına katma değer kazandırma ve konfor oluşturma amacıyla Dumankaya IQ akıllı ev teknolojileri sistemlerini oluşturduk. Dumankaya IQ'yu oluşturmaktaki temel hedefimiz, modern dünyanın en önemli argümanlarından teknoloji ve iletişimi projelerimizde müşterilerimizin hizmetine sunarak binalarımızda yaşayan daire sakinlerimize teknolojinin etkin bir şekilde kullanıldığı, tüm araç gereçlerin birbiriyle konuşabileceği bir dünyada yaşama imkanı sunmaktı. Geliştirdiğimiz akıllı ev sistemleri sayesinde, bir yandan daire sakinlerine çağdaş yaşamın gerektirdiği tüm konforu sunuyor, bir yandan da binalarımızı en üst standartta güvenlik sistemleri ile donatıyoruz. Güvenlik sistemlerimiz, yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa karşı algılama, uyarma ve tahliyeden oluşan 3 ana başlık altında toplanıyor. Gerek konfor, gerek güvenlik otomasyonlarının yönetimini, tesis yönetim sistemlerimize entegre ediyoruz. Daire teslimlerimiz öncesinde de çeşitli kriz senaryoları ile sistemlerimiz test ediliyor” dedi.
 
Akıllı ev teknolojilerinde önemli olanın soyut olanı somuta çevirmek olduğunu vurgulayan Dumankaya; “Bizim için çok önemli olan ve sektörde farklılık yaratan Dumankaya IQ platformumuzu daha yakından tanıtabilmek ve müşterilerimizin bu deneyimi yaşamalarına olanak sağlayan IQ Deneyim Merkezlerimizi hayata geçirdik. Zaman hızlanıyor ve çağı yakalamak çok önemli. Artık bugün için değil gelecek için yaşanabilir evler üretip akıllı ev teknolojilerini bir an önce hayatımıza  entegre etmeliyiz. Kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde yapılacak projeleri, ileriye dönük teknolojik argümanları yönetebilecek akıllı binalar olarak sürecin içerisine dahil etmeliyiz. 
 
Biz Dumankaya İnşaat olarak projelerimizi bu doğrultuda geliştirip müşterilerimize bu konforu yaşatmak ve yaşamlarından ayrılamayacak teknolojiyi hayatlarını kolaylaştıracak çözümlere dönüştürmek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
 
Dumankaya İnşaat
 
1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya kardeşler tarafından kurulan ve ‘'Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak'' misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı ve pencere sistemleri üretimine pek çok alanda hizmetler veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.
 
Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiye'nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğuyla kalitesinden asla ödün vermiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Uğur Dumankaya 'Fikirtepe ve Gebze Eylül'de'
  • 09.04.2015 14:08

Uğur Dumankaya 'Fikirtepe ve Gebze Eylül'de'

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Flex Office Bahçeşehir p ...

Uğur Dumankaya, D Planı'nı açıkladı!
  • 09.12.2014 15:06

Uğur Dumankaya, D Planı'nı açıkladı!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, D Planı'nı açıkladı ve 2 ...

2 yıldır ihtişamlı bir stantla Cityscape'e katılıyoruz
  • 22.09.2014 15:26

2 yıldır ihtişamlı bir stantla Cityscape'e katılıyoruz

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Cityscape 2014 Fuarı'nda ...

Uğur Dumankaya, Villa Gizli Bahçe'yi anlattı
  • 25.01.2014 10:33

Uğur Dumankaya, Villa Gizli Bahçe'yi anlattı

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Villa Gizli Bahçe projes ...

Best 12 videosu yayında! Uğur Dumankaya anlatıyor!
  • 10.11.2012 12:11

Best 12 videosu yayında! Uğur Dumankaya anlatıyor!

Best 12 Fuarı sponsorlarından Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumanka ...

Uğur Dumankaya Gayrimenkul Zirvesi'ni ve sektörü yorumladı
  • 14.05.2012 17:10

Uğur Dumankaya Gayrimenkul Zirvesi'ni ve sektörü yorumladı

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya 12. Gayrimenkul Zirvesi'nde ...