maritbet girişmaritbet
Tuzla, bu gelişmelerle cazibesini artırıyor!

Tuzla, bu gelişmelerle cazibesini artırıyor!

İstanbul’da konut projelerinin yoğunluk gösterdiği Tuzla bölgesi sektör oyuncularının bu bölgeye olan ilgisini daha da artırdı.

Konut sektörünün özellikle İstanbul'da lokomotif bir önem kazanması birçok bölgenin değer arıtşı yaşamasına neden oldu. 

Anadolu Yakası'nın konut sektörü açısından en hareketli ilçeleri arasında bulunan Tuzla ilçesi, Pendik, Maltepe ve Kartal ilçeleriyle beraber yatırımcıların ilgisini çekiyor. D-100 Karayolu aksında yer alan Tuzla, Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın olması, kara, deniz ve demir yolu ulaşım çeşitliliğine sahip bulunması ile de birçok avantajlar sağlıyor. Markalı konut projeleriyle bölgedeki konut yükseklikleri artmış ve özellikle Dumankaya İnşaat'ın bölgeye olan konut yatırımları Aydınlı Bölgesi'ni de tercih edilen bir lokasyon haline getirmiştir. 

Bölgedeki projeler incelendiğinde 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde büyük metrekareli konutların ilgi görmesi dikkat çekiyor. 

Konut ve ofis yoğunluklu gelişen Kartal Bölgesi'ne yakın olan Tuzla bölgesi metro hattının uzatılması, banliyo hattının iyileştirmesi ve Marmaray'a entegre edilmesi, Tuzla Marina Projesi, İş Bankası Teknoloji ve Operasyon Merkezi gibi gelişmeler ile birçok önemli projeye ev sahipliği yapıyor. Markalı konut projeleri ile de yatırımcıların vazgeçilmezi oluyor.   

Bölgenin bu çekici özelliklerinin bir araya gelmesiyle ve bölgedeki nüfusun her türlü günlük sağlık, alışveriş, eğitim gibi ihtiyaçlarının çeşitlenmeye başlamasıyla bölge potansiyelini daha da artıyor.

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Kurumsal Değerleme Departmanı Değerleme Uzmanı Selin Yıldız

Yorum Yaz