maritbet girişmaritbet
Tüyap Fuarcılık, Konya'da 4 fuarı birden açıyor!

Tüyap Fuarcılık, Konya'da 4 fuarı birden açıyor!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen 4 fuar 11-14 Mayıs'ta 60'ı inşaat şirketi olmak üzere 160 firmanın katılımıyla gerçekleştirilecek.

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı'nın yarın törenle açılışı gerçekleştirilecek.

TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri Genel Müdürü İlhan Ersözlü, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'de ilk defa 4 ayrı sektörü tek bir çatı altında topladıklarını söyledi.

Yarın Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı'nın açılışlarının gerçekleştirileceğini ifade eden Ersözlü, fuarlarda 5 bin liradan 5 milyon liraya kadar birçok projenin yer alacağını aktardı.

Ersözlü, fuarlara 60'ı inşaat şirketi olmak üzere gayrimenkul, mobilya, belediyelere mal ve hizmet götüren 160 firmanın katılacağını belirterek, fuar için 19 ilden otobüs kaldıracaklarını dile getirdi.

Sıcak satış beklentisi

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Ticaret Odası (KTO), Konya Sanayi Odası (KSO), Tesisat İnşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) ve Konya Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneğinin (KONTİMDER) fuarlara destek verdiğini anlatan Ersözlü, şunları kaydetti:

"Fuarlara katılan şirketler aynı zamanda fuarların dekorasyonunu da yaptı. Bu özelliği ile de dikkat çeken bir fuar. Bu sene ülkemizde çok önemli bir sektör olan gayrimenkul alanını da fuarlarımıza dahil ettik. Sektörün Konya'daki en büyük proje üreticileri de konut ve gayrimenkul bölümünde fuara katılıyor. Ağırlıklı olarak Konya'dan şirketler var. Müteahhitlerin ve kentsel dönüşüm işiyle uğraşanların stantları var. İnşaat fuarımızı geçtimiz seneye göre yüzde 60 bir büyümeyle açıyoruz. Kent fuarında ise geçen yıla göre yüzde 50 civarında bir büyüme yakaladık. 3 holde fuarlarımızı açıyoruz. Özellikle gayrimenkul bölümünde sıcak satışların gerçekleşeceğini öngörüyoruz."

Ersözlü, referandum sonrasında oluşan olumlu tablo ile ertelenen alımların ve taleplerin, bu fuarlarda gerçekleşeceğine inandıklarını bildirdi. 

Yarın açılışı gerçekleştirilecek fuarlar, 11-12-13 Mayıs tarihlerinde 0.00-19.00, 14 Mayıs Pazar günü ise 10.00-18.00 saatlerinde gezilebilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tüyap Fuarcılık, Konya'da 4 fuarı birden açıyor!
  • 10.05.2017 13:53

Tüyap Fuarcılık, Konya'da 4 fuarı birden açıyor!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen 4 fuar 11-14 Mayıs'ta 60'ı inşaat şi ...

Kalekim, Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıtacak!
  • 14.04.2017 10:46

Kalekim, Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıtacak!

Yapı sektöründe 44. yılını kutlayan Kalekim, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Salon ...

UNICERA Fuarı bugün kapılarını açıyor
  • 23.02.2016 09:59

UNICERA Fuarı bugün kapılarını açıyor

UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, bugün kapılarını Tüyap Fuar ...