maritbet girişmaritbet
Turyapı yurtiçi ve yurtdışında atağa geçiyor!

Turyapı yurtiçi ve yurtdışında atağa geçiyor!

Birçok projeyi aynı anda yürüten ve yeni ihaleler kazanan Turyapı, Kuzey Irak'ta iki altyapı ihalesine birden girecek

Foresta Sarıyer'de yeni bir yaşam tarzını hayata geçiren, Zonguldak Kozlu Ilıksu Yaşamkent'te aynı konseptle bir ilki gerçekleştiren Turyapı, Ataşehir'de Emlak Konut GYO'nun resmi kurum projesi ihalesini de kazanmasının ardından özel ve resmi kurumlardan davetler alıyor. İstanbul'da üçüncü büyük proje için hazırlıklarını sürdüren Turyapı, Kuzey Irak'ta iki altyapı ihalesi için de kolları sıvadı.

Güvenilir ve sağlam konutların markası Turyapı, İstanbul'da betona yenilmemiş, doğal yaşam imkanı sunan Foresta Sarıyer'le yeni konut trendini Türkiye'de hayata geçirip tamamlarken, aynı konsept ve mimari anlayışa Zonguldak Kozlu'da doğa ile iç içe, modern ve dört dörtlük bir konfora sahip, deniz ve ormanlarla çevrili Ilıksu Yaşamkent'te de imza atarak bir ilki gerçekleştiriyor. 

Yoğun ilgi gören her iki projenin yanı sıra Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın açtığı ihaleyi de kazanan Turyapı, İstanbul Ataşehir'de yapılması planlanan resmi kurum binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatları işi için sözleşme imzalamasının ardından özel ve resmi kurumlardan birçok ihale çağrısı alıyor. 

İstanbul'da 3. proje, Kuzey Irak'ta  iki ihale

Kurum olarak büyük bir atılım içinde bulunan Turyapı Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Turpcu, son dönemde gerçekleştirdikleri girişimler hakkında şunları söylüyor: "Aldığımız yeni ihalelerle dikkatleri çektik ve hem özel hem resmi kurumlardan davetler almaya başladık. Önümüzdeki dönemde İstanbul'da üçüncü bir taahhüt işi için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hem yatırım hem de taahhüt firması olmanın etkisini hissediyor ve güven veriyoruz. Kuzey Irak'ta ise uzun bir süredir yeni ihaleler açılmıyordu. Merkezi hükümet ile dengenin sağlanmasının ardından bir hareketlilik başladı. Önümüzdeki ay bizim için önemli iki altyapı ihalesine gireceğiz. Şu an bölgedeki çalışanlarımız hazırlıklarını sürdürüyorlar. Ancak bankalarımızın bu coğrafyaya yaklaşımları hala çok şüpheli. Bu anlayışın kırılması ve desteğin artması gerektiğini düşünüyoruz. Bir çok batılı firma Kuzey Irak'ta çoktan Üsküdar'ı geçti." 

Kısaca TURYAPI İnşaat:

1976 yılında temelleri atılan TURYAPI İnşaat, yapı sektöründe 37 yıldan bu yana sağlamlığın ve güvenin teminatı olarak faaliyet göstermektedir. Zamana dayanıklı ve yaşanabilir estetik konutlar inşa etmek misyonuyla hareket eden TURYAPI İnşaat, kuruluşundan bugüne İstanbul, Ankara, İzmit ve Zonguldak'ta 5000 konuta imza atmıştır. Özellikle birinci derecede deprem bölgelerinde hayata geçirdiği sağlam konutlarla adından söz ettiren TURYAPI, bu bölgelerde tünel kalıp sistemini kullanarak en ileri teknolojik yöntemlerle konut inşa etmektedir. 37 yıllık tecrübesi ve uzman kadrosuyla her geçen gün daha büyük projelere imza atan TURYAPI, hızla büyüyen örnek bir kurum olarak dünyada gelişen yeni teknolojileri Türkiye'de hayata geçirmekte, sektörel normların ilerlemesine katkı sağlamaktadır. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Foresta Sarıyer'in bahçe dairelerinde yemyeşil bir hayat
  • 13.05.2014 15:16

Foresta Sarıyer'in bahçe dairelerinde yemyeşil bir hayat

Normal katların satışlarının tamamlandığı Foresta Sarıyer'de 1+1 ve 2+1 muhteşem ...

Foresta Sarıyer'in bahçe katları satışa çıktı
  • 30.04.2014 14:22

Foresta Sarıyer'in bahçe katları satışa çıktı

Bahçe katlarının satışa sunulduğu Foresta Sarıyer'de fiyatlar 425 bin liradan ba ...

Foresta Sarıyer tükendi, Foresta Datça başlıyor
  • 13.01.2014 10:40

Foresta Sarıyer tükendi, Foresta Datça başlıyor

Doğa ile iç içe bir yaşam sunan Turyapı, Foresta Sarıyer'in ardından Foresta Dat ...

Foresta Datça'nın anketine katılım 7 bin 500 kişiyi aştı
  • 11.12.2013 11:25

Foresta Datça'nın anketine katılım 7 bin 500 kişiyi aştı

Turyapı'nın, Datça'da gerçekleştireceği Datça Foresta projesi için tüm halkın oy ...

Turyapı, Foresta Datça’yı müşteri anketine göre şekillendirecek!
  • 22.08.2013 15:12

Turyapı, Foresta Datça’yı müşteri anketine göre şekillendirecek!

Foresta Sarıyer projesini teslim ettikten sonra rotasını Datça’ya çeviren Turyap ...

Foresta Sarıyer’de 320 bin TL’ye 2 oda 1 salon!
  • 18.08.2013 08:15

Foresta Sarıyer’de 320 bin TL’ye 2 oda 1 salon!

5 katlı 5 bloktan meydana gelen Foresta Sarıyer'de stüdyodan 3+1'e kadar farklı ...