maritbet girişmaritbet
Turyap, girişimci adayları ile buluşuyor

Turyap, girişimci adayları ile buluşuyor

Türkiye’de ilk kez 1985 yılında franchise sistemini başlatan TURYAP, gayrimenkul alanında girişimci olmak isteyen adaylarla bir araya geliyor.

TURYAP,  gayrimenkul alanında girişimci olmak isteyen adaylarla 10 Şubat 2016 Çarşamba günü, Antalya Grida City Otel'de buluşuyor. 

Türkiye'de ilk kez 1985 yılında franchise sistemini başlatan TURYAP, yurt içinde 43 ilde, yurt dışında KKTC ve ABD'de olmak üzere 400'e yakın temsilcilik ağıyla büyümeye devam ediyor. Yerli ve yabancı konut yatırımcısının gözdesi, Türkiye'nin en önemli turizm merkezi ve en çok göç alan şehirlerden Antalya, şehrin giderek büyümesi ve yeni konut projelerinin yaygınlaşması nedeniyle emlak sektörüne ilgi duyan girişimciler için büyük avantajlar sağlıyor. 

Antalya'da kurumsal bir marka adı altında gayrimenkul ofisi açmanın getireceği avantajları anlatmak üzere girişimci olmak isteyen adaylarla bir araya gelecek TURYAP Franchise Geliştirme ve Satış Müdürü Aslı Baloğlu: ‘‘Antalya'da konut alanında büyük bir potansiyel var. Bu potansiyeli gözler önüne sermek ve gayrimenkul sektörünün yatırımcı için avantajlarını anlatmak istiyoruz. Şu anda Antalya'da 7 temsilciliğimiz bulunuyor. Öncelikli olarak Uncalı, Kepez, Güzeloba, Kundu, Aksu, Döşemealtı, Kaş ve Kemer'de temsilcilikler vermeyi hedefliyoruz. Kendi işini kurmak isteyen girişimcileri, gayrimenkul danışmanlarını, sektör değiştirmek isteyenleri,  emlak ofislerini, gayrimenkul pazarlama sektörüne ilgi duyanları seminerimize bekliyoruz'' dedi. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Turyap, girişimci adayları ile buluşuyor
  • 08.02.2016 11:02

Turyap, girişimci adayları ile buluşuyor

Türkiye’de ilk kez 1985 yılında franchise sistemini başlatan TURYAP, gayrimenkul ...