maritbet girişmaritbet
Türkler gayrimenkulde rotasını yurt dışına yöneltti

Türkler gayrimenkulde rotasını yurt dışına yöneltti

Emlak piyasasının çalkantılı günler geçirdiği bu dönemde Türkler gayrimenkulde rotasını yurt dışına yöneltti.

Amerika'da rüya gibi bir eve İstanbul'da ödeme yaparak sahip olma imkan sağlayan isteamerika.com'a ilgi ise her geçen gün artıyor. Türkiye'de alışılmısın dışında web sitesinden mülk sattıklarını belirten isteamerika.com kurucusu Bahtiyar Yurtoğlu, “Bu sebeple müşterimizin bir karara varması biraz uzun sürebiliyor. Karar verdikten sonraki işlemler çok kısa. Her şey resmi kayıtlarla yürütülüyor. İşlemler ABD büyükelçilik veya konsolosluklarında gerçekleştiriliyor. Kira gelirleri ise satış işlemi gerçekleştiğinde hesabınıza yatıyor. Özetle uluslararası para transferi yapmadan, ödemenizi Türkiye'de yaparak Amerika'da ev sahibi olabiliyorsunuz” dedi.

Yurt dışında konut alıp yeni bir hayata yelken açanlar ya da gayrimenkulleri yatırım amaçlı değerlendirmek isteyenler için ABD, her geçen gün daha da cazip geliyor. İlginin bu kadar yoğun olmasının sebepleri arasında ise; ABD'deki evlerin İstanbul'un birçok semtindeki evlerden çok daha uygun fiyata satılması ve kira getirilerinin yüksek olması.

Dolar Bazında Yüzde 20 Gelir Sağlıyor

ABD'nin Florida eyaletinde sunduğu evlerle dikkat çeken isteamerika.com kurucusu Bahtiyar Yurtoğlu, evlerin yıllık bazda dolar üzerinden yüzde 20 net getiri sağladığını söyledi. ABD'de emlak fiyatlarının sürekli arttığına dikkat çeken Yurtoğlu, ‘'Kira getirileri Türkiye ile kıyaslandığında 2-3 kat daha fazla. Ayrıca deneyimlerimizle kafalardaki tüm soru işaretlerini yok ediyoruz. En sık gelen sorulardan biri yatırımcıların evlerini nasıl takip edebilecekleri üzerine. Müşterilerimizin kira gelirlerini garantileyen yönetim firmaları ile işbirliklerimiz var. Onlar sayesinde her ne olursa olsun ev sahibine kirasının ödenmesini sağlıyoruz. Kiracının ödemeyi geciktirmesi halinde 3 gün içinde ödenme ihtarı sunuluyor ve buna rağmen ödeme olmaması halinde 4. gün evi boşaltıp yerine hemen yeni kiracı bulunmasını sağlıyoruz. Dolayısıyla ihtiyac duyulabilecek her türlü durumda müşterilerimize desteğimizi sağlıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkler gayrimenkulde rotasını yurt dışına yöneltti
  • 28.05.2018 11:08

Türkler gayrimenkulde rotasını yurt dışına yöneltti

Emlak piyasasının çalkantılı günler geçirdiği bu dönemde Türkler gayrimenkulde r ...

Amerika’da insanları ‘Ev’lendiren bir Türk!
  • 20.03.2018 11:43

Amerika’da insanları ‘Ev’lendiren bir Türk!

Amerika’nın en gözde bölgelerinde yatırım imkanı sunan, gayrimenkulde mesafeleri ...