maritbet girişmaritbet
Türkiye’de hayalleri süsleyen 12 lüks konut projesi!

Türkiye’de hayalleri süsleyen 12 lüks konut projesi!

Lüks ve stil bir arada… Hayaller gerçeğe dönüşüyor. Türkiye'de yükselen projeleri ve detaylarını gözler önüne seriyoruz

Vazo Kule ve Dalga Kule İstanbul'un yeni cazibe merkezi

Butik konut liginde faaliyet gösteren DAP Yapı'nın Vazo ve Dalga Kule projeleri, İstanbul'un yeni cazibe merkezi Maltepe Dragos'ta yükseliyor. Kadıköy, Bağdat Caddesi, havalimanı, TEM ve E-5 bağlantı yolları, sahil yolu, marina, metro gibi kara, hava, deniz ve raylı ulaşım hatlarına olan yakınlığıyla önemli bir lokasyon avantajı sunuyor. Projeler, Fener'den başlayıp Tuzla'ya kadar devam eden Türkiye'nin en uzun sahil bandı üzerinde yer alıyor. Dalga Kule, dalgaların zeminden itibaren dikey yükselerek bulutları yakaladığı 22'şer katlı 2 kuleyi işaret ediyor. 369 üniteden oluşan projede büyüklükleri 45 ila 105 metrekare olarak değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 rezidans daireler optimum kullanım alanları sunuyor. Proje, 'European Property Awards'da 'Highrise Architecture/Yüksek Yapılar' kategorisinde birincilik ödülü kazandı. Eski Hitit vazosundan yola çıkarak tasarladığı Vazo Kule, M.Ö. 1600 yılından izler taşıyor. 2 adet rezidans ve 1 adet ofis bloğunun bulunduğu Vazo Kule, toplam 399 üniteden oluşuyor. 

Neogölpark doğal hayat 

NeoGölpark İstanbul Evleri, ev sahiplerine sunduğu doğal ve sağlıklı hayat kadar Akasya Park, çocuk golf akademisi, seyir alanı gibi projeye dâhil olan yenilikleriyle de ayrıcalıklı bir yaşama kapılarını açıyor. 

120 bin ağaçlık doğal orman, ördeklerin ve kuğuların gezdiği Mavi Göl gibi tabiatın güzellikleri ile çevrelenen NeoGölpark İstanbul Evleri, Neo Life yaşam merkezi, Kuğulu Park kadar projeye yeni eklenen Akasya Park ile de ev sahiplerine, şehrin stresinden uzak, taze, zinde, konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor. 6 mahalle olarak planlanan NeoGölpark İstanbul Evleri, her eve düşen geniş yeşil alanı ve proje kapsamındaki özel konumlandırması ile ilgi görmesinin yanı sıra şehrin en büyük yatay projelerinden biri olarak da öne çıkıyor. Göllerle çevrili muhteşem bir ormanın hemen yanında yer alan NeoGölpark İstanbul Evleri, Kemerburgaz Göktürk'e sadece 10 dakikalık bir mesafede yer alıyor. 

Koruflorya kadınların tercihi 

Satış cirolarıyla TOKİ'den sekiz kez şampiyonluk alan KoruFlorya, ev tiplerini kadınların tercihlerine göre belirledi. Florya bölgesinde oturan kadınlardan oluşturulan focus grupların taleplerini değerlendiren KoruFlorya ekibi, daire tiplerinden metrekarelere kadar her detayı kadınların isteklerine göre projelendirdi. 

Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği ve Florya'nın son büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan KoruFlorya projesi, kadınların hayallerini gerçeğe dönüştürdü. Satış cirolarıyla TOKİ'den sekiz kez şampiyonluk alan KoruFlorya'nın mimarisi ünlü İngiliz mimari ofisi Broadway Malyan ve Kraft Mimarlık, malzeme seçimleri ve iç mimari tasarımı da Kreatif Mimarlık tarafından gerçekleştirilmiş. 

Nurol Park Güneşli bir yaşam vadisi 

Nurol GYO, 'Hayat Yeşermek İster' sloganıyla İstanbul'un yıldızı parlayan merkezi Güneşli'de Nurol Park projesini başlattı. Basın Ekspres'teki Hürriyet Medya Towers'ın 55 bin metrekare arazisi üzerinde inşa edilen Nurol Park, hayatların yeşereceği ve kök salacağı bir 'yaşam vadisi' olarak tasarlanmış. Nurol Park'ta 'loft', 'rezidans' ve 'tower' olmak üzere üç farklı konseptte ihtiyaca uygun metrekarelerde bin 118 konut bulunacak. 

Nurol Park'ta 154 rezidans, 84 loft ve 880 tower dairesi olacak. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı alternatiflerde her zevke ve ihtiyaca uygun konutlar bulunacak. Projede konutların yanı sıra 24 bin metrekare açık hava yaşam vadisinde 70'e yakın cafe ve mağaza, ayrıca 20 bin metrekare alana sahip ofis bloğu ve otel yer alıyor. 

Nef Haliç Haliç'te yeni bir yaşam

Nefes'ten aldığı ilhamla, İstanbul'un şehir merkezinde yatırım değeri yüksek projeler geliştiren Timur Holding girişimi Nef, İstanbul'un önemli yerleşim merkezlerinden biri haline gelen Haliç'te kolay ulaşabilir, farklı bir tasarım anlayışıyla yepyeni bir yaşam sunuyor. 

Merkezi lokasyonu ve tasarımı ile ön plana çıkan Nef Haliç, 156 milyon TL.'lik yatırım ile hayata geçirildi. Nef in Haliç projesi, flats, offices, suites, apartments, houses, dorms ve residences olmak üzere 7 seride proje olarak geliştirilmiş. Toplamda 53 bin 778 metrekarelik alana sahip Nef İki Flats'te 289 konut ve 1 mağaza yer alırken, Suites serisinin yeni oyuncusu Nef 47'de ise 59 konut bulunuyor. Büyüklükleri 62 ile 142 metrekare arasında değişen ünitelerle farklı ihtiyaçlara hitap eden Nef, küçük metrekarelerde ve şehrin hızına ayak uydurabilecek yakınlıkta yaşamayı tercih edenlere Suites serisi ile yanıt veriyor. 

Nef, daha büyük metrekareleri tercih eden yeni evli ve genç profesyonellere ise Flats serisiyle alternatif çözümler sunuyor. Toplam 348 konut bulunan projede, Nef 47'nin 2013 Ağustos ayında, Nef İki'nin ise 2013 Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. 

Valle Lacus göl manzaralı villalar 

KLK Yapı'nın Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirdiği Valle Lacus, 110 bin metrekare alanda birbirinden bağımsız 2 bin metrekare bahçeler içinde, brüt yaşam alanı bin metrekareden büyük 44 adet villadan oluşuyor. Villaların her birinin kendine özel ısıtmalı havuzu mevcut. Büyükçekmece Gölü kenarında göl manzaralı olan villalar, iç bahçesi, buhar odası, saunası, fitness ve sinema salonu ile eksiksiz bir yaşam alanı sunuyor. Projenin ortak yaşam alanı olan lounge ise kapalı ve açık yüzme havuzu, Türk hamamı, squash, tenis, basketbol sahaları, çocuk bahçesi ve cafesi ile sosyalleşmeye A+ bir bakış sağlıyor. 

Vadistanbul 

İstanbul'un sembolü Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat'ın imza attığı Vadistanbul projesi, Ayazağa'da Belgrad ormanlarıyla çevrili keyifli bir alanda... Maslak'ın devamı niteliğinde planlanan ve Ayazağa'da konumlandırılan Vadistanbul. Belgrad ormanlarıyla çevrili eşsiz bir alan içinde inşa ediliyor. Proje özellikleriyle birçok ilke imza atıyor... 

Vadistanbul teras evler, rezidanslar, ofisler, alışveriş caddeleri, kafeler, oteller, alışveriş merkezlerinin yanı sıra eğlence alanlarına sahip. Vadistanbul Türkiye'nin ödüllü mimarlık ofisi İki Design ile Amerika'nın dünyaca ünlü projelerine imza atmış SOM Architecture tarafından tasarlanmış. Üç parselden oluşan ve toplamda 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen projede, 3 bin konut, 55 bin metrekarelik alışveriş merkezi ve hemen önünde olan 700 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan 28 bin metrekare cadde mağazaları, restoranları, 240 bin metrekare ofis alanı, 48 bin metrekare toplam alanı olan 5 ve 4 yıldızlı oteller bulunuyor. 

Vadistanbul'un 8 blokta bin 111 konutun yer aldığı ilk etabı Kasım 2014'te tamamlanması hedefleniyor. Projenin yer aldığı vadinin kuzeyinde yer alan ve projeyi içerdiği fonksiyonlarla eşsiz bir konsepte dönüştüren ikinci etabın mayıs 2015'te teslim edilmesi planlanıyor. Projenin kalbi konumundaki etapta yüksek donatılı ofis alanları, alışveriş merkezi, cadde mağazaları ve oteller bulunuyor. Vadistanbul'un üçüncü ve en son etabı ise konut ve ofislerden oluşuyor. 

Vadistanbul'un teslimleri tamamlandıktan sonra proje genelinde ortalama 35 bin kişi yaşayacak. Proje dahilinde Türkiye'nin ilk özel metrosu da Vadistanbul'un içinden geçecek. Vadistanbul'a özel olarak inşa edilecek olan metro, şehrin metro ağına bağlanacak. Doğayla iç içe bir noktada projelendirilen Vadistanbul, İstanbul Boğazı'nın temiz sularını taşıyan ve projeyi boydan boya kat eden, Sadabad Deresi'yle de emsalsiz bir nitelik kazanıyor. Proje içinden geçen doğal derenin etrafında oluşturulacak olan yaşam alanları benzersiz bir keyif sunarken bölgeye de renk ve canlılık katacak. İstanbul'un kalbi niteliğindeki Maslak ve Büyükdere Caddesi'nin alternatifi olan Vadistanbul, yüksek donatılı iş ve ofis merkezleri ile iş hayatını alışveriş ve eğlence ile de birleştiriyor. Vadistanbul'un yer alacağı bölgenin çevresi, Nişantaşı'nın kalitesini, estetik ve canlılığını taşıyacak alternatif caddelere de sahip olacak. Vadistanbul, TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla da her yöne ulaşım imkânları sunabilen bir yaşam merkezi olacak. 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen projede, 3 bin konut, 55 bin metrekarelik alışveriş merkezi ve hemen önünde olan 700 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan 28 bin metrekare cadde mağazaları, restoranlar, 240 bin metrekare ofis alanı, 48 bin metrekare toplam alanı olan 5 ve 4 yıldızlı oteller bulunuyor. 

Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi 

Dinamik ve dingin yaşam adresi 43 yıllık geçmişiyle çeşitli sektörlerde faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdüren Kavuklar Grup, gayrimenkul sektöründe de hızla büyüyor. Alışveriş merkezi, rezidans ve ofis barındıran, 550 milyon dolarlık yatırım değeri taşıyan 600 bin metrekarelik projelerini 2015'te tamamlamayı hedefleyen Kavuklar Grup, 2011 yılında koyduğu 5 yılda 5 kat büyümeyi hedefini gerçekleştirmeye çok yaklaşıyor... 

İzmir'in dünyaya açılış noktası olan Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İzmir'de ilk kez bu nitelikte 'yaşam-eğlence-spor- alışveriş' deneyimlerini bir arada sunuyor. İzmir'in en büyük karma projesi olarak hayata geçen, Kavuklar Grup, alışveriş merkezi, rezidans ve ofis barındıran, 600 bin metrekarelik projeyi 2015'te tamamlamayı hedefliyor. İzmir'deki değişimin başlangıç noktası olan Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Türkiye'nin ilk üstü açılıp kapanabilen alışveriş merkezi. Projenin, 2015'te tamamlanması hedefleniyor. Sürdürülebilir mimariye büyük önem verilen projenin mimarlığını, dünyaca ünlü Amerikalı mimarlık ofisi HOK ve Derin Yeşil Mimarlık üstleniyor. 7 gün 24 saat yaşayan 544 konut. eğlence çalışma öğelerini bir araya getiren yaşam alanlarından oluşan proje, yılın büyük kısmını açık havada geçirmeyi seven İzmirliler için, dağ, deniz ve şehir temasıyla tasarlandı. 544 konutun bulunduğu 46 katlı ikonik rezidans, 170 metre yüksekliğiyle İzmir'in en çok katlı binası olacak. 1 + 1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan rezidansın her katından deniz manzarası görülebilecek. 

Qent İstinye Boğaz ile bütünleşiyor

Toya Yapı ve Dilek Gayrimenkul ortak girişimiyle hayata geçen Qent İstinye, nitelikli konut ve mimarlık anlayışını çağdaş yaşam tarzıyla birleştiriyor. İstinye'de Boğaz'a karşı, yeşil ile iç içe, klasik anlayışın yalın değerleriyle tasarlanan 21. yüzyılın konakları, müstakil ama birlikte çağdaş bir kent yaşamı modeli sunuyor. 

Boğaz sırtlarında, sadeliği ve çevreye uyumu ile öne çıkan Qent İstinye'de yıl sonunda yaşam başlıyor. İstanbul'un, özellikle Boğaz'la bütünleşmiş, ev ve yaşam kültürünü referans alan bir yapıda inşa edilen ve proje mimari tasarımının Tabanlıoğlu'na ait olduğu Qent İstinye'nin iç mekânları dünyaca ünlü Porsche Design Studio tarafından tasarlanmış. 

Qent İstinye projesinin iç mekân tasarımını yapan Porsche Design Studio, dairelerde 3 dekorasyon alternatifi sunuyor. Özellikle renklerle ilgili değişiklikler bu tasarımlarda ön plana çıkıyor. Dairelerde kullanılan tüm malzemeler özel olarak üretiliyor. Qent İstinye, düşük karbon salınımı ve yüksek enerji verimliliğine sahip yapısı ile hem doğayı koruyor, hem de enerji tasarrufu sağlıyor. 3 bloktan oluşan projenin 500 metrekarelik sosyal tesisinde, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, hamam, lounge alanı yer alıyor. Projede kapalı otoparkların yanı sıra 3-5 metrekarelik depo alanları da ev sahiplerinin hizmetine sunuluyor 

Lüks ve konforun bir arada hayat bulduğu projenin genelinde, ferah, yüksek tavanlı, güneş ışığı ve manzaradan optimum yararlanılan doğa ile iç içe bir mekân anlayışı hâkim. Boğaz'a ve İstinye yokuşuna bakan yönde manzaraya açılan, saydamlaşan cephelerde, teras ve balkonlara uzanan yaşam alanları konumlandırılıyor. Teras ve balkonları ile doğanın içinde, Boğaz'la iç içe olan Qent İstinye tamamen açılıp kapanabilir saydam ayırıcılarla esnek bir yapıya sahip. İç-dış ilişkisini ev sahiplerinin tercihleri ve iklim koşullarına uygun olarak düzenlenebildiği Qent İstinye'de, ev sahipleri dilerlerse konutlarının neredeyse tamamını bir terasa dönüştürebiliyor. 

Malzeme seçimindeki sadelik ve lüksün tüm hatları tasarıma yansıyor, iç-dış bütünselliğini destekliyor. Qent İstinye'de yaşayanların bir araya gelecekleri açık ve kapalı ortak alanlar da yine dışa açık kurgulamanın bir sosyal uzantısı olarak gerçekleşiyor. Üç bloğun üzerine oturduğu bazada aynı zamanda peyzajla birleşen ortak kullanım alanları yaratılıyor. İçeride ve dışarıda yaşamanın sınırlarının esnetildiği yaklaşım tüm mekânlara yansıyor. İstinye'de Boğaz'a karşı, yeşil ile iç içe, klasik anlayışın 'güzel ve yalın' değerleriyle tasarlanan 21. yüzyılın konakları 'müstakil ama birlikte' çağdaş bir kent yaşamı modeli sunuyor. 

Casa De Playa Resıdence düşlerinize dokunuyor 

Kuryap İnşaat, denizin kokusu, dalgaların sesi, Sakız Adası'na kadar uzanan manzarası ve rüzgârın dokunuşu ile modern konut anlayışını, gözde tatil merkezi Çeşme'ye getirdi. Son yılların en gözde tatil merkezlerinden olan Çeşme'de Dalyanköy Sakızlı Koy mevkiinde, denize sıfır 32 adet lüks 2+1 daireden oluşan proje, rezidans konforuyla stresten uzak bir yaşam vaad ediyor. 

Stresten uzak yaşamanın her geçen gün zorlaştığı büyük şehirlerden biraz olsun uzaklaşarak kendimize ayırabildiğimiz zamanı en keyifli şekilde değerlendirebilmek için ideal ortamı, Casa de Playa Residence bizlere sunuyor. 

Son yılların en gözde tatil merkezlerinden olan Çeşme'de Dalyanköy Sakızlı Koy mevkiinde, denize sıfır 32 adet lüks 2+1 daireden oluşan proje, rezidans konforu ve hizmet ayrıcalığı ile düşlerinize dokunma fırsatı sunuyor. Kuryap İnşaat tarafından yapılan ve kaba inşaatı biten projenin temeli 2012 yılı Nisan ayında atıldı ve Mayıs 2014 tarihinde de tüm daireler teslim edilecek. Her dairenin deniz gördüğü projenin içi de dışı gibi iddialı. Sadece tüm ankastre ürünlerin değil, sabit ve hareketli mobilya tefrişatının da yapılarak teslim edileceği dairelerde en kaliteli malzemelerin kullanılması da önemli bir detay. Çeşme'nin termal suyunun kullanıldığı, kışın üzeri kapanabilen termal havuzun da bulunduğu projeden yer aldığınızda, ayrıca açık havuz, fitness salonu, spa, masaj, sauna gibi olanaklardan da yararlanabileceksiniz. Kuryap İnşaat yetkilileri, 30 yıla yakın süredir inşaat alanındaki deneyimlerine böylesine keyif veren bir projeyi de eklemiş olmaktan çok mutlu olduklarını ifade ediyorlar. 

Soyak Soho merkezde sakin bir yaşam 

Soyak'ın İstanbul'un en merkezi noktası Zincirlikuyu'da yer alan rezidans projesi ve LEED Gold sertifikası adayı Soyak Soho projesinin örnek dairelerini görmeye ne dersiniz? 

Soyak Soho, toplam 77 rezidans daire ve 4 bin metrekare ofisten oluşuyor. 7 katlı butik projenin rezidans kısmı, büyüklükleri 65 ile 252 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 1+1 dubleks ve 3+1 dubleks rezidans dairelerden oluşuyor. Soyak'ın İstanbul'un en merkezi noktası Zincirlikuyu'da kalabalıklardan uzak elit bir yaşam sunan rezidans projesi Soyak Soho'nun iç mimarı Tanju Özelgin tarafından tasarlanan satış ofisi ve örnek dairesi görülmeye değer. Şehir yaşamına göndermeler yapan siyah beyaz resimlerin duvarlarını süslediği satış ofisinin ardından Soyak Soho'nun 2+1, 138 metrekare olan dairenin salonu son derece zevkli döşenmiş. 

Banyo ve mutfağıyla da göz dolduran Soyak Soho'nun örnek dairesinde projenin tüm detaylarını yakından inceleme fırsatı sunuluyor. Zincirlikuyu'da inşaatı devam eden butik rezidans projesi Soyak Soho'nun % 70'i tamamlandı. "Emlak Oscar'ı olarak nitelendirilen Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012'de "Yeşil Bina' kategorisinde birinci olan Soyak Soho, etrafına giydirilen kaplamayla adeta inşaatı tamamlanmış bir görünüm sergiliyor. 

Binanın dış cephesinde kullanılan traverten taş ve emprenye ahşap görüntüyü yansıtan kaplama, hem çevrenin kirlenmemesi hem de bina bittiği zaman nasıl bir görüntüye sahip olacağını göstermek için 2 haftalık bir çalışmayla gerçekleştirilmiş. 

Mimar Mutlu Çilingiroğlu'nun tarif ettiği gibi kunt, güçlü ve kimlikli bir mimari yapı olan LEED Gold sertifika adayı Soyak Soho, Aralık 2013'te teslim edilecek. 

İç mimar Tanju Özelgin'in de belirttiği gibi kentli, medeni, ağırbaşlı ve şehrin tam merkezinde. Mimar Mutlu Çilingiroğlu ise Soyak Soho projesiyle iç konfor, sükûnet, kunt ve güçlülük ifade eden kimlikli bir mimari yaratmak istedi. Kentli insanının gereksinimlerine yanıt veren Soyak Soho'nun en önemli özelliklerinden biri de "LEED Gold' sertifikasına aday olması. 

Soyak Soho, toplam 77 rezidans daire ve 4 bin metrekare ofisten oluşuyor. Tüm rezidans ve 'concierge' hizmetlerinin sunulduğu 7 katlı butik projenin rezidans kısmı, büyüklükleri 65 ile 252 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 1 + 1 dubleks ve 3+1 dubleks rezidans dairelerden meydana geliyor. Yaklaşık 5 bin metrekare arazi içerisinde yer alan Soyak Soho'da her rezidansın tahsisli otopark yeri ve depo alanı bulunuyor. Konutların buzdolabından kurutmak çamaşır makinesine kadar tüm beyaz eşyalar dahil teslim edileceği Soyak Soho'da, farklı stillere göre tasarlanmış rezidans seçenekleri mevcut.

Şehrizar Konakları, büyük kentin gizli bahçesi 

Emlak Konut GYO ve GAP İnşaat'ın projesi olan Şehrizar Konakları, doğayı ve tarihi katarak, mahalle kültürünü her sokağına taşıyor. Adını şehrin bahçesi anlamına gelen şehrizardan alan Şehrizar Konakları, 38 blok ve 208 lüks daireden oluşuyor. 49 bin 500 metrekarelik arazide bulunan projede 3+1'den 9+1 kadar farklı seçeneklerdeki dairelerin büyüklükleri 180 metrekare ile 626 metrekare arasında değişiyor. 

Üsküdar Altunizade'de Emlak Konut GYO ve GAP İnşaat'ın, İstanbul'un doğası ve değerlerini içinde barındıran bir proje olarak hayata geçirdiği Şehrizar Konakları, 38 blok ve 208 lüks daireden oluşuyor. Adını şehrin bahçesi anlamına gelen şehrizardan alan projede yaşamın 2013 yılının sonunda başlaması planlanıyor. 49 bin 500 metrekarelik arazide bulunan Şehrizar Konakları'nda 3+1'den 9+1 kadar farklı seçeneklerdeki dairelerin büyüklükleri 180 metrekare ile 626 metrekare arasında değişiyor, 

Şehrizar Konakları bir arada yaşamak isteyen geniş aileler için huzurlu ve ferah bir ortam sağlarken, İstanbul'un bitkilerinin kullanıldığı peyzaj düzenlemeleriyle sıcak ve samimi bir mahalle ortamını da mimariye yansıtıyor. Her mahallenin ortak bahçe alanlarının bulunduğu projenin peyzajında. İstanbul'un doğasını yansıtan manolya, süs kirazı, gülibrişim, oya ağacı, süs elması, san salkım, akağaç, huş, katalpa ve erguvan gibi bitkiler kullanılıyor. 

Şehrizar Konakları, Türkiye'nin önde gelen mimarlarından Han Tümertekin, Nevzat Sayın, İhsan Bilgin ve Sinan Kafadar'ın imzasını taşıyor. Tarihte var olan ve tarihin her döneminde kalitesini koruyabilecek bir mekân kimliğine sahip Şehrizar Konakları, her evin bulunduğu yerden hangi açıyla en iyi manzaranın göründüğü ve hangi ağacın varlığının en iyi olacağına kadar her detayın düşünüldüğü bir proje. Binaların değil, yerleşmenin mükemmel şekilde algılandığı bir mimariye sahip...

Figen Nalan Özkan/Hello Türkiye

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!
  • 19.10.2022 11:06

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Esentepe projesinin re ...

Süleyman Çetinsaya, sosyal konut kampanyasını değerlendirdi!
  • 14.09.2022 10:23

Süleyman Çetinsaya, sosyal konut kampanyasını değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ...

Artaş İnşaat Turizm Satış&Pazarlama Direktörü Berna Burçin Çakır oldu
  • 18.08.2022 09:57

Artaş İnşaat Turizm Satış&Pazarlama Direktörü Berna Burçin Çakır oldu

25 yıldır turizm sektöründe görev alan Berna Burçin Çakır, bundan böyle Artaş Gr ...

Avrupa Konutları Esentepe'nin maket videosu yayında!
  • 21.07.2022 11:25

Avrupa Konutları Esentepe'nin maket videosu yayında!

Artaş İnşaat ile Betacons ortaklığında hayata geçirilen Avrupa Konutları Esentep ...

Avrupa Konutları Esentepe ön satışa çıktı!
  • 19.07.2022 11:22

Avrupa Konutları Esentepe ön satışa çıktı!

Anadolu Yakası’ndaki ikinci projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ markasıyla Kar ...

Artaş İnşaat, yeni reklam filmiyle iki projesini tanıttı!
  • 01.07.2022 10:30

Artaş İnşaat, yeni reklam filmiyle iki projesini tanıttı!

1977’den beri tamamlanan ve yapımı devam eden projeleriyle 35 bin konuta imzasın ...