maritbet girişmaritbet
Türk Kızılayı ve Yapı devleri Patronlar Ligi'nde buluştu

Türk Kızılayı ve Yapı devleri Patronlar Ligi'nde buluştu

Yapı Ligi Spor Merkezi, Yapı devleri ve taraftarlar teröre tepki amacıyla Yapı Ligi Spor Merkezi'nin organize ettiği Birlik, Beraberlik ve Dostluk maçında bir araya geldi.

Yapı Ligi Spor Merkezi her koltuğa bir Türk Bayrağı koyarak Bahçeşehir tesislerinde taraftarlarla beraber bir milli maç havası yarattılar. Seremoni sırasında taraftarların salladığı Türk bayraklarıyla çok güzel görüntüler oluştu.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Birlik. Beraberlik ve Dostluk maçı öncesinde 24 şehidimizin ismi tek tek okundu. 24 kahraman Mehmetçiğimizin isimleri sahada anons edilirken, taraftarlar ''burada'' diyerek onları bir kez daha andılar. Duygulu anların yaşandığı bu dakikalarda herkesin gözleri doldu. ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'' şeklinde tempo tutan taraftarlar, tribünlerde dakikalarca bağırdı.

PATRONLAR SAHAYA PANKARTLA ÇIKTI

Yapı Sektöründe bulunan dev firmaların patronları ve üst düzey yöneticileri sahaya kollarında siyah bant, ellerinde ''Birlik. Beraberlik ve Yardımlaşma Bizim Yapımızda Var'' pankartıyla 10.Yıl Marşı eşliğinde çıktılar.

SOMALİ'YE YARDIM KAMPANYASI START ALDI

Sosyal sorumluluk kapsamında Türk Kızılayı ve Türk Yapı Devlerinin el ele başlattığı Somali'ye Destek Kampanyasıda start aldı. 22 Ekim 2011 başlayan ve 1 ay boyunca sürecek olan kampanyaya katılım SMS ve Türk Kızılayı'nın banka hesapları üzerinden gerçekleşecek. Somali'ye yapılan yardımların Yapı Sektöründen geldiğinin belli olması için YAPI yaz 2868' e ( 5 TL ) veya Türk Kızılayı banka hesaplarına istediğiniz yardım meblağını SOMALİ'YE TOPLU YARDIM KAMPANYASI olarak gönderebilirsiniz.

DÜNYA YARDIM DEVİ TÜRK KIZILAYI YEŞİL SAHALARDA

Türk Kızılayı Genel Sekreteri Sayın Muzaffer Komit' inde yer aldığı organizasyonda Kızılay ve Somali'ye yardım kampanyası hakkında bilgiler vererek, şehitlerimize rahmet Türk milletine başsağlığı diledi.

KIZILAY'DAN PATRONLARA PLAKET

Muzaffer Komit; Somali'ye yardım kampanyasında destek olan Yapı Devlerine şimdiden Türk Kızılayı adına teşekkür ederim dedi. Kampanya kapsamında firma patronlarına ve üst düzey yöneticilerine plaket takdim ederek, Türk Yapı Sektörü devleriyle birlikte aile fotoğrafında yer aldı.

DOSTLUK MAÇININ BAŞLAMA VURUŞUNU TÜRK KIZILAYI YAPTI

Patronların ve üst düzey yöneticilerin katıldığı her yıl bir kere düzenlenen Patronlar Ligi, şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı. Dostluk maçının başlama vuruşu Türk Kızılayı Genel Sekreteri Sayın Muzaffer Komit tarafından gerçekleştirildi. Muzaffer Komit, Yapı Sektörünün dev firmalarına maçlarında başarılar diledi.

GOLDEN SONRA TRİBÜNE KOŞTU

Dostluk maçının 34.dakikasında attığı golden sonra Patronlar Ligi formasının içine giydiği Türk Bayrağı olan formayı taraftarlara gösteren Kale Kilit oyuncusu Tolga Kayaoğlu tribündeki taraftarlardan büyük alkış aldı.

TRİBÜNLER PATRONLARI AYAKTA ALKIŞLADI

Dostluk maçının bitimide tribünler patronları ayakta alkışladı. Dev firmaların patronları ve üst düzey yöneticileri el ele vererek birlik ve beraberlik mesajlarıyla Türk Yapı Sektörünün gücünü gösterdiler.

DESTEKLERİNİZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Dostluk maçı sonrasında duygularını dile getiren Org.Kom.Bşk.Serdar Doğru; hem şehitlerimiz için, hemde Somali'ye yardım kampanyasında çağrımıza olumlu cevap veren değerli patronlarımıza, üst düzey yöneticilerimize, dev firmalarımızda çalışan ve takımını yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, Ankara'dan yeşil sahalarımıza gelen Türk Kızılayı Genel Sekreteri Sayın Muzaffer Komit'e, Kızılay Şube Başkanı Sayın Sabri Dülek'e, Türkiye Futbol Federasyonundan hakemlerimize, bu organizasyonda bize sponsor olan firmalarımıza ve daha mükemmel hizmet vermek için gece gündüz çalışan ekibime sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Yıl sonuna doğru Türk Yapı Sektörünün Devleri ile Dünyada bir ilki daha gerçekleştireceğiz, proje hazırlıklarımız devam ediyor.dedi

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Sazlıdere Köprüsü'nde incelemelerde bulundu
  • 15.11.2021 14:58

Bakan Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Sazlıdere Köprüsü'nde incelemelerde bulundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi kapsamın ...

Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün çalışmaları tüm hızıyla sürüyor
  • 15.06.2021 17:26

Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yürütülen Kanal İstanbul çalışmaları k ...

Bahçeşehir Saklı Bahçe Konakları'nda doğal yaşam!
  • 16.05.2012 14:15

Bahçeşehir Saklı Bahçe Konakları'nda doğal yaşam!

Bahçeşehir'de inşa edilen Saklı Bahçe Konakları'nda doğal yaşam fırsatı sunuluyo ...

Bahçeşehir Nissa O2 Residence'ı sizin için havadan görüntüledik
  • 21.12.2013 14:13

Bahçeşehir Nissa O2 Residence'ı sizin için havadan görüntüledik

Nissa O2 Residence inşaatının ne durumda olduğunu merak ediyorsanız hemen tıklay ...

ASMALI EVLER BAHÇEŞEHİR
  • 05.10.2011 15:50

ASMALI EVLER BAHÇEŞEHİR

Dekar DK Konut A.Ş. tarafından Bahçeşehir'de inşa edilen Asmalı Evler projesinin ...

ISPARTAKULE
  • 22.09.2011 17:06

ISPARTAKULE

Bahçeşehir-Ispartakule bölgesinde yükselecek olan proje Avrupa Konutları Isparta ...