maritbet girişmaritbet
Türk firmalar Cityscape'te neler yapacak?

Türk firmalar Cityscape'te neler yapacak?

Gayrimenkul sektörünün dünyadaki en önemli buluşmalarından Cityscape Global 2015, Dubai’de 8 – 10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek.

Türk inşaat firmalarının Arap yatırımcıyla bir araya gelmesine olanak sağlayan en büyük fuarlardan biri olan Cityscape Global 2015'e geri sayım başladı. 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Dubai'deki Cityscape Global 2015, bu yıl 61 Türk firmanın katılımıyla gerçekleşecek. 

Geçtiğimiz yıl 2 bin 172 metrekare olan Türk firmalarının stand alanlarının toplamı bu yıl 4 bin 200 metrekareyi aştı.

Emlaktasondakika.com'un da orada olacağı fuarın her anını sizlerle paylaşacağız.

Peki dev inşaat firmaları Cityscape'te neler yapacak, kim hangi projeyi açıklayacak?

Vadistanbul, Bulvar etabını tanıtacak

Artaş İnşaat - Aydınlı Grup - İnvest İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Vadistanbul projesi, Bulvar etabını tanıtmak için Cityscape'e gidiyor. Asıl amacı satış olmayan Vadistanbul'un otel ve AVM'nin bilinirliğini arttırmak istiyor. Aldığımız bilgiye göre Arap yatırımcı özellikle ofis blokları ve otel ile ilgileniyor. 90 metrekare standa sahip olan ortaklığın patronları Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, İnvest Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar ve Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı fuara bulunacak.

Soyak'tan yeni proje!

Soyak, Bahçeşehir'de hayata geçirecekleri dev projesinin tanıtımını Cityscape fuarında yapacak. SOYAK CEO'su Emre Çamlıbel'in anlatacağı projenin detayları ilk kez Dubai'de açıklanacak.

Egeyapı Group Kağıthane'de proje geliştiriyor

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarları arasında gösterilen Dubai Cityscape'te yerini alacak bir diğer Türk firması ise Egeyapı Group, projelerini yabancı yatırımcının beğenisine sunuyor. Egeyapı fuara Batışehir, Pega Kartal ve Kağıthane'de geliştireceği yeni projesiyle katılacak.

Kuzu Grup Cityscape'de basın toplantısı yapacak

Kuzu Grup, Birleşik Arap Emirlikleri'nin çekim merkezi Dubai'de düzenlenen Cityscape Global'de, bir basın toplantısı düzenleyecek. Fuarın 2. günü Kuzu Grup standında gerçekleştirilecek olan toplantıda Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Özen Kuzu, projelerini aktaracak.

Sinpaş GYO'nun Kraliçe'si görücüye çıkıyor

Uzun zamandır ön talep toplayan Queen Bomonti'nin maket ve detayları 210 metrekarelik stant alanında Körfez yatırımcıları ve ziyaretçileri ile buluşacak. Sinpaş GYO projelerinin tanıtılacağı stant, Cityscape Hall 1 – Boot #1H30 sergi alanında yer alacak.

Sinpaş Yapı Altınoran ile Dubai'de!

Sinpaş Yapı, Dubai Cityscape Global 2015 fuarına Ankara'daki Altınoran projesi ile katılıyor. Sinpaş Yapı adına standda Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, ziyaretçiler ile ilgilenecek.

Eroğlu Gayrimenkul, Cityscape'te!

Bursa'daki Harmony Towers ve İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul projeleriyle Cityscape Fuarı'nda yerini alacak olan Eroğlu Gayrimenkul, tecrübeli firmalar arasında. Eroğlu, bu yıl 3. kez Cityscape Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcılarla bir araya gelecek. 

Torunlar GYO, 5. Levent ve Torun Center'la gidiyor

Dubai World Trade Center'da Hall 2'de 180 metrekare stand ile ziyaretçileriyle buluşacak olan Torunlar GYO, 5. Levent ve Torun Center projelerini tanıtacak. 

SVR Gayrimenkul, Business İstanbul'u dünyaya açıyor

Dubai Cityscape Fuarı'nda boy göstermeye hazırlana  SVR Gayrimenkul Yatırım, Business İstanbul projesini tanıtacak. 6. Hall 6B25 nolu standda yer alacak olan firma Business İstanbul'u masaya yatıracak.

Tabanlıoğlu Mimarlık 12. kez Cityscape Global'de

Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global 2015'te de gelenekselleşen varlığını sürdürüyor. Fuara 12. kez katılacak olan Tabanlıoğlu aynı zamanda üç farklı kategoride Cityscape Awards'da da finalistler arasında yer alıyor. Tabanlıoğlu Mimarlık imzasını taşıyan Astana Train Station – “En İyi Ticari Proje”, Dakar Congress Center – “En İyi Toplumsal, Kültür & Turizm Projesi” ve Qent İstinye ise “En İyi Konut Projesi” dallarında finale kaldı.

Özyurtlar İnşaat, Nlive'ı tanıtacak

Cityscape Global 2015'te yerini alacak olan Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Cityscape'te uluslararası yatırımcılara öncelikle İstanbul'u ve Esenyurt'u daha sonra da projelerimizi anlatacağız. Eylül ayında satışa çıkacak olan Nlive Bahçeşehir projemizi de ilk kez Cityscape'te tanıtacağız” dedi.

Özyurtlar İnşaat'ın Dubai'de tanıtacağı projeler; Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir.

Nef, Dubai Cityscape 2015'te! 

Dünyanın birçok ülkesindeki emlak yatırımcısı ve geliştiricisiyle katılımların en üst düzeyde olduğu en önemli fuarlardan biri olan Dubai Cityscape 2015'te Nef, Ataköy 22 ve İŞ GYO ortaklığıyla yürütülen İnistanbul projeleriyle fuardaki yerini alacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Soyak'ın yeni projesinin adı belli oldu
  • 03.10.2015 20:50

Soyak'ın yeni projesinin adı belli oldu

Hadımköy'de inşa edilen Soyak Kuzey Bahçeşehir projesinin adı Soyak Konforia ola ...

Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir’e yoğun ilgi!
  • 11.09.2015 14:09

Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir’e yoğun ilgi!

Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2015’te Özyurtlar İnşaat’ın her iki p ...

24 GPY fonlarına yabancı yatırımcıdan büyük ilgi!
  • 11.09.2015 12:40

24 GPY fonlarına yabancı yatırımcıdan büyük ilgi!

24 Gayrimenkul Portföy Yönetim Şirketi yetkilileri, Cityscape Global 2015’te Kör ...

Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape geleneğini sürdürdü
  • 10.09.2015 13:33

Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape geleneğini sürdürdü

Tabanlıoğlu Mimarlık, uluslararası birçok arenada olduğu gibi Cityscape Global’d ...

Türk firmalardan Dubai’de büyük ölçekli satış!
  • 10.09.2015 10:47

Türk firmalardan Dubai’de büyük ölçekli satış!

Dubai’de 8-10 Eylül 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen gayrimenkul fuarı Citysca ...

Nlive Bahçeşehir ilk kez Dubai’de tanıtılacak
  • 08.09.2015 11:26

Nlive Bahçeşehir ilk kez Dubai’de tanıtılacak

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen 98 konutluk Nlive Bahçe ...