maritbet girişmaritbet
Tulip Turkuaz'ın Hak Arama Mücadelesi

Tulip Turkuaz'ın Hak Arama Mücadelesi

Emlak Konut ile arasında süregelen sorunlar kapsamında geldikleri noktada Tulip Turkuaz, son bir ay içerisinde çeşitli hukuk dışı uygulamalarla karşı karşıya kaldığını öne sürüyor

 

Emlak Konut ile arasında süregelen sorunlar kapsamında geldikleri noktada Tulip Turkuaz, son bir ay içerisinde çeşitli hukuk dışı uygulamalarla karşı karşıya kaldığını öne sürüyor. İnşaat halindeki Tulip Turkuaz projesinin, mevcut temposu ile 2011 Ağustos ayında tamamlanacak iken ve emsallerinin yüzde 70 üzerinde bir fiyatla 505 adet satışı gerçekleştirdiği, ayda ortalama 100 konutluk satış adedine ulaştığı noktada Emlak Konut tarafından tek taraflı hukuk dışı bir şekilde fesih edilmeye çalışıldığını belirtiyor.

Mahkeme kararı sebebiyle sahaya giriş yasak olmasına rağmen ihaleye çıkan Emlak Konut, ihalede katılımcılara 4 senelik bir teslim süresi verdi. Yabancı sermayeli Tulip Turkuaz'ın, sahasına Çevik Kuvvet'in varlığına rağmen giriş yapan Emlak Konut'la girdiği hak arama mücadelesinin varacağı sonuç merakla takip ediliyor.

Web sitesinde uğradığını iddia ettiği tüm hukuk dışı uygulamalara dair detayları paylaşan Tulip Turkuaz, TOKI iştiraki olan ve halka açılmayı düşünen Emlak Konut'un 80 Milyonluk TL'lik yatırım yapmış bir firma olmasına rağmen kendisini düşürdüğü zor duruma işaret ederek küçük yatırımcıların zarar görme ihtimalinin altını çiziyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz