maritbet girişmaritbet
Tüketici Fifti-Fifti'yi sevdi

Tüketici Fifti-Fifti'yi sevdi

Dumankaya İnşaat’ın sisteme aldığı yeni satın alma modeli “Fifti- Fifti”, daire sahibi olmak isteyenler ve yatırımcılardan ilgi gördü.

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış dumankaya, modelin daha önce denenmemiş ve güvene dayalı bir sistem olduğunu anlatarak, “Biz Dumankaya olarak yenilikçi ruhumuzu her anlamda sektöre yansıtmak istiyoruz. Bu model de bu vizyonun bir yansıması. Modelin lansmanının üzerinden henüz bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük bir yoğunluk yaşadık. Bunun yanı sıra, bizimle telefonla iletişime geçen yüzlerce insan modelin detayları hakkında bilgi almak istedi. Bu tablo, bizim Fifti-Fifti'yi hakkıyla anlatabildiğimiz, konut tüketicilerinin de bu vizyoner sistemi sahiplendiğini gösteriyor” dedi.

‘Sistem değişiyor'

Dumankaya, ödeme ve finansman sistemleri açısından sektörün artık bir değişimin eşiğinde olduğunu belirterek, “Uzun soluklu bir birlikteliği temel alan bu modelin faydalarını özümseyen tüketiciler artık yeni bir alternatif olarak artık bu sistemi talep etmeye başlayacaktır” diye konuştu. 

Fifti-Fifti Modeli'ne göre yatırımcı beğendiği konut için toplam bedelin yüzde 25'i ile yüzde 50'si aralığında kendi belirlediği bir miktarı peşinat olarak yatırıyor. Dumankaya'nın anlaşmalı olduğu ya da tüketicinin tercih edeceği finans kuruluşları üzerinden kredilendirilecek kalan yüzde elli için Dumankaya, 10 yıl süreyle değer destek ödemesini gerçekleştiriyor. Bu süre boyunca daire sahibine düzenli ödenecek değer desteği ile konut kredisinin kalan yarısı da Dumankaya tarafından finanse edilmiş oluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!
  • 29.08.2016 14:59

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!

Ünlü sunucu Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya reklam yüzü oldu. ...

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!
  • 14.01.2016 15:51

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!

2016'da 1.2 milyar liralık değere sahip Fikirtepe ve Çayırova projelerini satışa ...

Saba Tümer emlaktasondakika'ya konuştu!
  • 14.09.2015 17:27

Saba Tümer emlaktasondakika'ya konuştu!

Dumankaya Fifti Fifti finansmanı toplantısının sunucusu Saba Tümer, emlaktasonda ...

Dumankaya Fifti Fifti, Saba Tümer'le geldi!
  • 14.09.2015 17:17

Dumankaya Fifti Fifti, Saba Tümer'le geldi!

Reklamlarında Saba Tümer'in oynadığı Dumankaya Fifti Fifti projesi 300 dairede g ...