maritbet girişmaritbet
TSKB, 15. yıl kutlaması için Fransa'da davet düzenledi

TSKB, 15. yıl kutlaması için Fransa'da davet düzenledi

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., 15’inci kuruluş yıl dönümünü Fransa’da düzenlenen MIPIM Fuarı’nda kutladı.

TSKB Genel Müdürü Suat İnce ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Genel Müdürü Makbule Yönel Maya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen15'inci kuruluş yıl dönümü kutlamasına Türkiye gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri katıldı.

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Suat İnce ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Genel Müdürü Makbule Yönel Maya davette önemli açıklamalarda bulundu. 

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Suat İnce “Bankamız TSKB 1950 yılından bugüne kadar sürdürülebilirlik konusundaki yatırımları, kurumsal yatırımları, kurumsal bankacılık, yatırım bankacılığı, danışmanlık konularındaki katkılarıyla ülkemize destek vermektedir. Bu alandaki çözümlerimiz ile ülkemizdeki yatırımlarımıza değer katmaya çalışıyoruz. Grubumuzun, bankamızın en önemli iştiraklerinden birisi olan TSKB Gayrimenkul Anonim Şirketi de bugün 15. Yılını kutlamaktadır. 2002 yılından bugüne kadar vizyoner yaklaşımları ile danışmanlık hizmetlerinde farklı bakışıyla, itibarıyla, yerli-yabancı yatırımcıya doğru ve sağlıklı karar vermelerini sağlayacak çok önemli bir yer edinmiştir. Tabi TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin bu kadar kısa sürede yükselişinin arkasındaki en önemli etkenlerin bir tanesi de arkasında duran TSKB'nin çok önemli danışmanlık, uzmanlık konularındaki nitelikli ekibinin katkılarıdır. TSKB Gayrimenkul Değerleme, bugüne kadar bizlerin güvenini hiç boşa çıkarmadı. Uzman kadrosu, yenilikçi çözümleri, sektöre kazandırdığı ilklerle sektörün gerçekten ihtiyacı olan kapsamlı ve doğru hizmeti vermeyi başardı. Bugün ülkemizin en önemli alanında en yetkili en itibarlı kurumları arasında yer almaktadır. TSKB'nin bugün geldiği yerden biz çok mutluyuz. Kısa sürede hatırı sayılır organizasyonlarda önemli ödüller aldı. Ülkemize önemli ödüller getirdi. Elbette bütün bunlar bir başlangıç. Daha iyilerini yapacağını, bu başarılarını artırarak sürdüreceğine inanıyoruz. Güzel ülkemizin gelişiminde çok önemli lokomotif rol üstlenen, Türkiye gayrimenkul sektörünün bundan sonra da yollarının açık olmasını, işlerinin rast gitmesini, hayırlı kazançlar olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 

TSKB'nin 15. yıl kutlamasında TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Genel Müdürü Makbule Yönel Maya ise “Hep beraber 15 yılı geçirdik. Şirketin bu başarıları kazanmasında her bir çalışanın çok büyük emekleri oldu. Bugüne kadar şirkette 342 kişi çalışmış. Takdir edersiniz ki bizim yaptığımız iş hizmet sektörü işi. Bizim aslında en güçlü, en kuvvetli yanımız nitelikli insan kaynağımız. Bunun çok farkında olan bir şirket olduğumuzu düşünüyorum. Ben şirketin ‘3. Genel Müdürü'yüm. Beraber çalıştığım ekiple bu tarz başarılara imza atmak beni çok mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Gayrimenkul sektörü ile ilgili çok bir şey söylemek istemiyorum. Dün ve bugün birçok konuşmacı keza Sayın Bakanımız da konuşmasında gayrimenkul sektörünün ne kadar önemli olduğunu hem sektörün paydaşlarıyla hem de dünya ile paylaştı. Yaptığımız işi eminim ki herkes biliyordur, bilmeyenler varsa yarın standımıza bekleriz. Orada yaptığımız iş ile ilgili detaylı açıklamaları yapabilirim. Gayrimenkul sektörünün ve gayrimenkule dayalı finans piyasalarının aslında çok önemli oyuncusuyuz. Sektör olarak da firma olarak da bunu söylüyorum. Finans tarafını aslında çok iyi yönlendiren bir firma olarak bu başarılara imza attığımız için şirketimle, çalışanlarla, eski ekiple, bugüne kadar çalışan 342 kişi ile çok gurur duyuyorum. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gayrimenkulde yeni trendleri döngüsel ekonomi belirliyor
  • 02.07.2022 09:03

Gayrimenkulde yeni trendleri döngüsel ekonomi belirliyor

TSKB Gayrimenkul Değerleme İzmir Şube Özel Projeler Değerleme Uzmanı Aydan Ege G ...

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi MIPIM'de En İyi Sağlık Kompleksi Ödülü’nü aldı
  • 22.03.2022 15:48

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi MIPIM'de En İyi Sağlık Kompleksi Ödülü’nü aldı

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Uluslararası Gayrimenkul Fuarı (MIPIM) ...

Maya: "Satış argümanlarını sıfırdan inşa etmek gerekiyor"
  • 29.11.2018 18:00

Maya: "Satış argümanlarını sıfırdan inşa etmek gerekiyor"

TSKB Gayrimenkul Değerlendirme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, Gayrimenkulde Ge ...

Mehmet Urcu, MIPIM'de ekibimize Antalya projelerini tanıttı
  • 16.03.2017 19:03

Mehmet Urcu, MIPIM'de ekibimize Antalya projelerini tanıttı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Urcu, MIPIM Fuarı'nda Emla ...

Serdar Serdaroğlu MIPIM'de Kepez projesini anlattı
  • 16.03.2017 18:34

Serdar Serdaroğlu MIPIM'de Kepez projesini anlattı

Sampaş Kentsel Dönüşüm Direktü Serdar Serdaroğlu, MIPIM Fuarı'nda Emlaktasondaki ...