maritbet girişmaritbet
Torbalı tesisleri Göztepe’nin gücüne güç katacak

Torbalı tesisleri Göztepe’nin gücüne güç katacak

Türkerler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, 'Torbalı tesisleri için Göztepe’nin gücüne güç katacağına inanıyorum' açıklamasında bulundu.

Göztepe'nin sponsorluğunu üstlenen Mahall Bomonti İzmir projesinin yatırımcısı Türkerler Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Torbalı'daki yeni tesislerin lansmanını gerçekleştiren Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil'i kutladı. 

Kazım Türker şunları söyledi;

“Yaklaşık iki yıldır Mahall Bomonti İzmir projemizle Göztepe Spor Kulübümüze destek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Biz Göztepe'ye inandık. Hedefimiz, önce Süper Lig sonra uluslararası başarı demiştik. İlk hedef başarıldı. Süper Lig'e adımız yazıldı. Mahall Bomonti İzmir formasıyla yakalanan başarı bizi çok gururlandırdı. ‘Yeni hedef uluslararası başarıdır' dedik. İşte bu hedefin gerçeklemesi için Değerli Dostum Mehmet Sepil'in liderliğinde yine çok doğru bir vizyon ortaya konuldu ve Torbalı Tesisleri için harekete geçildi. Sadece İzmir'in değil, Türkiye'nin en önemli değerlerinden Göztepe'nin, bu tesislerin hayata geçirilmesiyle birlikte gücüne güç katacağından ve çok daha büyük başarılara imza atacağından hiç şüphe duymuyorum. Başta Mehmet Sepil kardeşimi, tüm yönetimi, teknik ekibi ve futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Yeni tesislerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Torbalı tesisleri Göztepe’nin gücüne güç katacak
  • 14.11.2017 14:24

Torbalı tesisleri Göztepe’nin gücüne güç katacak

Türkerler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, 'Torbalı tesisleri içi ...