maritbet girişmaritbet
TNL Gayrimenkul, gayrimenkul danışmanlığı hizmeti de verecek

TNL Gayrimenkul, gayrimenkul danışmanlığı hizmeti de verecek

Ofis geliştirme ve kiralama konularında uzman TNL Gayrimenkul Geliştirme, hizmet verdiği alanlara endüstriyel gayrimenkul danışmanlığını da ekliyor

Yeni yapılanmada sektörün önemli isimlerinden biri olan Gökhan Civan'da TNL de yönetici ortak olarak yerini alıyor. TNL, ofis piyasasının her geçen gün gelişmesi ile birlikte yatırımcılara daha iyi hizmet sunabilmek adına hizmet ağını genişletiyor. Türkiye'de gün geçtikçe büyüyen endüstriyel gayrimenkul pazarındaki profesyonel hizmet açığını gören TNL, bu alanda önemli isimlerden biri olan Gökhan Civan ile birlikte yoluna devam ediyor. Endüstriyel gayrimenkul alanında sanayi kuruluşlarının ihtiyaçlarını doğru tespit ederek en uygun çözümleri sunmayı planlayan TNL, bu kapsamda kurulması düşünülen fabrika ve depoların yer tespiti çalışması, maliyet minimizasyon çalışmaları ve fizibilite etüdlerine kadar her konuda yatırımcılara destek olacak. TNL ayrıca, şirketlerin mevcut gayrimenkullerinin değerlendirilmesi ve geliştirme stratejilerinin belirlenmesi konusunda da danışmanlık hizmeti verecek. 

Yeni yapılanma ile ilgili olarak TNL Yönetici Ortağı Emre Yazıcı; “Ticari gayrimenkul kavramı ülkemizde her geçen gün daha da önem kazanmaya başladı. TNL olarak, bugüne kadar ofis geliştirme ve kiralama alanında pek çok başarılı işe imza attık. Son dönemlerde endüstriyel gayrimenkul alanında profesyonel hizmet anlamında bir boşluk olduğunu gördük. Amacımız hep yatırımcılara daha iyi ve kapsamlı hizmet vermek. Bu yüzden TNL olarak kendi tecrübe ve birikimimizi sektörde başarılarıyla adından söz ettiren Gökhan Civan ile birlikte değerlendirmeye karar verdik. Endüstriyel gayrimenkul alanında tüm Türkiye'de hizmet vereceğiz. Bu konuda kendimize ciddi hedefler belirledik. Yeni yapılanmayla birlikte, hedefimizi özel uzmanlık gerektiren ticari ofis ve endüstriyel gayrimenkul alanında bölge ofisleriyle yurt sathında büyümek olarak belirledik. Vizyonumuz önümüzdeki 5 sene içinde ticari ve endüstriyel gayrimenkul alanında hizmet veren ilk üç oyuncudan biri olmaktır” şeklinde konuştu. 

Gökhan Civan hakkında;

Gökhan Civan, TNL Gayrimenkul Geliştirme'den önce Efes Bira Grubunda 6 ülkenin operasyonlarından sorumlu Tedarik Zinciri Geliştirme Direktörlüğü görevinde bulunuyordu. Bu göreve paralel olarak son iki yıl Efes Rusya Moskova merkez ofisinde SABMiller ve Efes şirketlerinin birleşmesinden sorumlu İntegrasyon Direktörü görevini de yürütmekteydi. Daha önceki İş Geliştirme müdürlüğü süresince Grubun büyüme yolculuğunda önemli kilometre taşlarında kritik görevler üstlenen Gökhan Civan, İTÜ İşletme Mühendisliği sonrası Koç Üniversitesi'nden Executive MBA bölümünü tamamlamıştır. 

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Altın Emlak, 2017'nin ikinci toplantısını düzenledi
  • 16.05.2017 16:01

Altın Emlak, 2017'nin ikinci toplantısını düzenledi

Altın Emlak, periyodik aralıklarla düzenlediği 2017 yılının ikinci toplantısını ...

Era Gayrimenkul, 2017 hedeflerini açıklıyor!
  • 09.12.2016 08:42

Era Gayrimenkul, 2017 hedeflerini açıklıyor!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Era Gayrimenkul, 20 Ocak Cuma günü basınla bir a ...

Cushman & Wakefield 28 Mayıs’ta basın toplantısı düzenliyor
  • 14.05.2015 09:35

Cushman & Wakefield 28 Mayıs’ta basın toplantısı düzenliyor

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield b ...

Gayrimenkul danışmanlık devi genç liderlerle buluşuyor!
  • 18.03.2015 15:34

Gayrimenkul danışmanlık devi genç liderlerle buluşuyor!

Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, her fırsatta geleceğin p ...

Keller Williams ailesi büyümesini sürdürüyor
  • 27.01.2015 10:46

Keller Williams ailesi büyümesini sürdürüyor

ABD’nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams ...

Era Türkiye, büyümesini uluslararası ödülleri ile sürdürüyor!
  • 14.01.2015 14:33

Era Türkiye, büyümesini uluslararası ödülleri ile sürdürüyor!

Gayrimenkul danışmanlığı konusunda başarılara imza atan Era Türkiye, 9-11 Şubat ...