maritbet girişmaritbet
‘Teras Kule’de kurguyu geniş teraslar üzerine kurduk’

‘Teras Kule’de kurguyu geniş teraslar üzerine kurduk’

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DAP Yapı’nın Teras Kule projesinin lansmanında önemli açıklamalarda bulundu.

DAP Yapı tarafından Kartal'da hayata geçirilecek olan Teras Kule projesi lansmana özel fiyatlarıyla bugün görücüye çıktı.

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yeni projeyle ilişkin yaptığı açıklamada projenin ayrıcalıklarını anlattı.

Yılmaz “Hem yatırımcıya hem oturumcuya konutlar üretiyoruz. Türkiye 5 sene öncesi Türkiye değil. Türkiye büyüyor, gelişiyor. Bölgeler de büyüyor, gelişiyor. Özellikle İstanbul'da Anadolu Yakası'nda Kartal ve çevresindeki ilçeler çok farklı bir şekilde gelişim gösteriyor. İstanbul, havası ile tarihi dokusu ile ormanı ile muazzam bir şehir. O yüzden İstanbul'a çok büyük yatırımlar yaptık. Bundan sonra da yapacağız” dedi.

Teras Kule projesini planlarken bölgeyi çok iyi şekilde incelediklerini ve araştırdıklarını anlatan Yılmaz, “Adalar, marina manzarası var. Dedik ki geniş teraslar yapalım. Kurguyu bunun üzerine kurduk, ismi de buradan geliyor. Teraslar 10-15 metrekareden başlıyor, 100 metrekareye kadar çıkıyor. İsterseniz bir kısmını sera yapıp domates-biber ekebilirsiniz. İsmi de mimarisi de bu düşünceden çıktı. Çok farklı, çok emek verdiğimiz güzel bir proje sunduk” açıklamasında bulundu.

Ziya Yılmaz "Türkiye'de dünya standartlarında projeler üretiliyor. Farklı konseptler yapıyoruz ve bunu en ekonomik şekilde müşterilerimize yansıtmaya çalışıyoruz. Onun için Teras Kule, çok maliyetli, muazzam konseptli bir proje. Ama birçok insan yararlansın diye fiyatları mümkün olduğu kadar minimumlarda tutmaya çalıştık" dedi. 

Çadır kampanyaları il ilgili de bilgiler veren Yılmaz, "Çadır kampanyası ile çok ciddi talep gördük. 3 ayda da 53 milyon TL civarı bir ciro yaptık" dedi.

Yabancıya satışın önemine değinen Ziya Yılmaz Türkiye'nin yurt dışında tanıtımı yetersiz olduğunu belirtti. "Bizim yurt dışında Türkiye algısını değiştirmemiz lazım. Tanıtım kampanyaları yapmamız lazım. Bu, setörün büyük oyuncularının da içine katıldığı bir organizasyonla çok rahat bir şekilde yapılabilir" dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi
  • 18.05.2022 17:18

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berek ...

Borsa İstanbul'da gong Dap Gayrimenkul için çaldı
  • 25.02.2022 08:52

Borsa İstanbul'da gong Dap Gayrimenkul için çaldı

Dap Gayrimenkul Geliştirme hisseleri, Borsa İstanbul'da (BİST) işlem görmeye baş ...

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!
  • 14.02.2022 17:07

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

Pandemi döneminde geliştirdiği ‘Sağlıklı Ev’ konseptini gayrimenkul sektörüne ka ...

Ziya Yılmaz ''Enflasyona karşı koruyacak en güvenli liman konut''
  • 14.01.2022 15:23

Ziya Yılmaz ''Enflasyona karşı koruyacak en güvenli liman konut''

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Küresel Konut Fiyat Endeksi'nin ...

Validebağ Konakları basına tanıtıldı
  • 02.10.2017 14:20

Validebağ Konakları basına tanıtıldı

DAP Yapı, İstanbul’un en eski yerleşim yerlerinden biri olan Validebağ’da gelişt ...