maritbet girişmaritbet
Teknik Yapı'dan ev almak hayal değil..!

Teknik Yapı'dan ev almak hayal değil..!

Her yıl yaklaşık 2-3 bin konutluk projelerin temelini atan ve zamanında teslim eden Teknik Yapı'nın patronu Nazmi Durbakayım anlatıyor..

Yaklaşık 38 yıl önce Kadıköy'de temeli atılan Teknik Yapı'da üst üste konulan tuğlalardan oluşan marka değeri hem firmayı hem müşterilerini mutlu ediyor. Her yıl yaklaşık 2-3 bin konutluk projelerin temelini atan ve zamanında teslim eden Teknik Yapı projelerinde sunduğu kaliteli malzeme ve sosyal donatılarının aynası olan marka değerinde şaşırtıcı tepkiler alıyor."Teknik Yapı'yı ulaşılmaz sanan insanlar var" diyen Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım marka değerinin bu kadar yüksek olmasını müşterilerinin gösterdiği teveccüh olarak değerlendirdi.

Fiyatı çekme imkanı var

Teknik Yapı kalitesinin 38 yıldan buyana hiç değişmediğinin altını çizen Durbakayım bu süre içinde sadece fiyatların değiştiğinin altını çizerek şunları söyledi: "Teknik Yapı'nın doğup büyüdüğü Kadıköy'deki fiyatları kullandığı kaliteli malzemelerden dolayı emsallerine göre biraz pahalıydı. Kadıköy'deki projeler küçük montantlı olduğu için fiyatları aşağıya çekmek mümkün olmuyordu. Ancak bugün binlerce dairelerden oluşan projeler gerçekleştiriyoruz.Malzemeleri toplu ve erken aldığımız için en kaliteli markayı bile çok uygun fiyata çekme imkanımız oluyor. Dolayısıyla bunu müşteriye yansıtıyoruz ve aynı yüksek marka değerine sahip Teknik Yapı kalitesini daha düşük fiyatlarla sunabiliyoruz. Yakın zamanda çıkmasını beklediğimiz kentsel dönüşüm yasasından sonra sahip olduğumuz avantajlardan oluşan ekonomik fiyat politikasını Kadıköy'e de getireceğiz. Nitekim bu stratejimizi en son gerçekleştirdiğimiz Etinn Restoran'da da uyguluyoruz.

Park ve sosyal alan

Teknik Yapı proje geliştirdiği bölgelerde sadece yaptığı konutlarla değil getirdiği hizmetlerle de yaşam kalitesini yükseltmeye çalışıyor. Kartal'daki konut projelerinin yanı sıra okul park bahçe gibi sosyal ve kültürel alanlardaki sosyal sorumluluğunu da yerine getiren Teknik Yapı Tuzla'da300 bin metrekarelik arsanın 50 bin metrekaresini kamuya açık park alanı olarak projelendirdi. Daha büyük daire satmak gibi bir gayretlerinin olmadığını belirten Nazmi Durbakayım alacağı daireden dolayı maddi ve manevi yük altına girmemesi için müşterilerin sürekli asiste edildiğini belirtti. "Bunun için doğru fiyatlandırmanın yanı sıra ödeme şartlarında uyguladığımız avantajlarla müşterinin yanında yer alıyoruz" diye konuşan Durbakayım Evora İstanbul ve Deluxia Dragos projelerinde gerçekleştirdikleri kampanyalarda peşinat ve banka kredisinden kaynaklanan faiz yükünün yarısının Teknik Yapı tarafından karşılandığı bilgisini verdi.

Tuzla'da 5 bin konut

Teknik Yapı 2011'in sonunda temelini attığı yaklaşık 5 bin konutluk Evora İstanbul ile Anadolu Yakası'nın en büyük projesini yürütüyor. Evora İstanbul'un ilk üç etabın satışa sunan Teknik Yapı yılın ikinci çeyreğinde yaklaşık 2 bin daireyi daha arz edecek. 300 dönüm arazi üzerine kurulan Evora İstanbul tıpkı şehir içinde başka bir şehir gibi her ihtiyacınızı barındırıyor.

 Fikirtepe'de anlaşma

Kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımının atıldığı Fikirtepe'de hummalı bir çalışma yürüten Teknik Yapı 3 ada ile görüşmelerini tamamladı. Fikirtepe'de görüştüğü üç adadan ilki ile yüzde 99.5ikinci ile yüzde 98 üçüncü ile yüzde 89oranında sözleşme imzalayan Teknik Yapı toplam büyüklüğü yaklaşık 52 bin metrekare olan üç adada 2 bin 650 civarında konut yapmayı planlıyor.

Et-inn Kadıköy' yakıştı..!

İnşaattaki kalitesini hizmet alanına da taşıyan Teknik Yapı 42 milyon liralık yatırım yaparak restoran fitness-spa ve otoparktan oluşan kompleksinin ilk birimi olan Et-inn Restoran'ı marka olduğu bölge Kadıköy'de hizmete açtı. Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım Kadıköy'ün en gözde lokasyonlarından biri olan Atatürk Caddesi'nde gerçekleştirdikleri 42 milyon liralık bir yatırımla Teknik Yapı kalitesini hizmet alanına da taşıdıklarını söyledi. Umut Durbakayım Et-inn'de kullanılan donatılardan müşterilere sunulan hizmete kadar her yerde Teknik Yapı kalitesinin DNA'sı olduğunu vurguladı. İnşaat sektöründe yap-sat kavramının son 7 yılda değiştiğini ve satış sonrası servis ve hizmet odaklı projelerin standartlaştığını hatırlatan Umut Durbakayım Teknik Yapı'nın hizmet sektöründen uzak olmadığını holding bünyesindeki Aktif Yaşam ve Teknik Güvenlik şirketlerinin hizmet sektöründe faaliyet gösterdiğini vurguladı.

Özel indirimler olacak

Hizmet sektörüne yönelik 1-2 yıllık yatırım planları içerisinde Ataşehir'de kurulacak Finans Merkezi için ekspres tarzda bir restoran olduğunu belirten Durbakayım aynı süreç içinde Uçaksavar ve Bağdat Caddesi'nde de yeni Et-inn restoranlar açmayı öngördüklerini açıkladı. Teknik Yapı'dan daire alanların öncelik hakkının Et-inn'de de süreceği bilgisini veren Umut Durbakayım Teknik Yapı'nın her projesinde olduğu gibi restoran ve spor tesislerinde jest yapılacağını ve Teknik Yapı dostlarına özel indirimler olacağını söyledi.

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nazmi Durbakayım 'Yatırımcı yine gayrimenkul dedi'
  • 15.04.2022 11:47

Nazmi Durbakayım 'Yatırımcı yine gayrimenkul dedi'

İNDER ve Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, TÜİK'in mart ayı k ...

Vatandaşlık için gayrimenkul bedelinin yükseltilmesine destek!
  • 13.04.2022 15:17

Vatandaşlık için gayrimenkul bedelinin yükseltilmesine destek!

İNDER ''Vatandaşlık için gayrimenkul bedelinde 400 bin dolar doğru karar'' ...

Tapu harcında kasım ayı bitmeden tüm zamanların yıllık rekoru kırıldı
  • 30.11.2021 16:01

Tapu harcında kasım ayı bitmeden tüm zamanların yıllık rekoru kırıldı

Tapu işlemlerinden elde edilen harç geliri 29 Kasım itibarıyla 20 milyar lirayı ...