maritbet girişmaritbet
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne Davut Günel atandı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne Davut Günel atandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne Genel Müdür Yardımcısı Davut Günel atandı

 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne Davut Günel atandı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün, tapu dairelerinde işlem yaptıran müşterilerin memnuniyetini ölçmek için düzenlediği anketin sonuçları belli oldu.

Anket sonucunda vatandaşın yaklaşık yüzde 96'sının tapu işlemlerinden mutlu olduğu ortaya çıktı. Vatandaş tapu işlemlerinin yanı sıra müdürlüklerin mekânsal ve fiziksel durumlarını da beğeniyor. Genel Müdürlük tapu dairelerinde gün içerisinde işlem yapan vatandaşları telefonla arayarak memnuniyet testi yapıyor. Bölge müdürlükleri vasıtasıyla yapılan ankette, vatandaşlar işlem sonrası kurayla aranarak "Ne zaman geldiniz, işleminizi yaparken bir sorunla karşılaştınız mı, işleminiz çabuk halloldu mu, işleminizi yapan memurun size karşı davranışı nasıldı, işlem sırasında çok beklediniz mi?" gibi sorular yöneltiliyor. Vatandaşların istekleri ve şikâyetleri öğreniliyor. 'Müdürlüğün işleyişi ile ilgili beğenmediğiniz bir husus var mı?' sorusunun cevabında, Türkiye genelinde yüzde 94 ile Yozgat en üst sırada yer aldı. 2012 Yılı Erzurum Bölge Müdürlüğü genelinde yapılan anket sonucunda, 'İşleminiz başvuru yaptığınız gün içersinde bitirildi mi?' sorusuna Erzurumlular yüzde 97 ile evet dedi. Yapılan anketin diğer sorusu; 'İşleminizle ilgili verilen bilgiler sizce yeterli mi?' sorusuna Trabzon halkı yüzde 99,39 oranında 'evet' dedi.

TAPU KADASTRO'YA DAVUT GÜNEL ATANDI

Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalar Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlandı. Atama kararlarına göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne Genel Müdür Yardımcısı Davut Günel atandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Bakanlık Müşaviri Muhammet Ecevit Carti, Kadının Statüsü Genel Müdür Yardımcılığına İsmet Yıldız Polat, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı'na İbrahim Kaşkesti getirildi. Adıyaman İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğüne Hacı Daştan, Sivas İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğüne Tanzer Erdem atandı. Çevre Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Mehmet Bahaettin Kaptap getirildi. Bingöl Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne Hüseyin Külekçi getirilirken Türkiye Elektrik İletim AŞ Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Metin Korçak atandı.

Zaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne Davut Günel atandı!
  • 23.08.2012 08:24

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne Davut Günel atandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne Genel Müdür Yar ...