maritbet girişmaritbet
Süt ürünleri firması inşaat sektörüne el attı!

Süt ürünleri firması inşaat sektörüne el attı!

YÖRÜK Ailesi, Yörsan’a Dubai’ li Abraaj Capital’ i ortak aldıktan sonra “YÖRYAPI” adıyla inşaat sektörüne girdi.

Türkiye'nin en köklü sanayicilerinden Yörsan' ın Kurucu ortağı,  Onursal başkanı ve Yöryapı YÖNETİM Kurulu Başkanı Şerafettin YÖRÜK: “Yör Group olarak ticari hayatımıza başladığımız 1964 yılından günümüze “Yörsan” markasını dünyaya açılan bir değer haline getirmeyi başardık. Yörsan'ı meydana getirirken kazandığımız 50 yıllık bilgi birikimi ve kazanılan güveni, şimdi Yöryapı' ya taşımak için rotamızda sağlıklı ve emin adımlarla yürüyoruz” mesajını verdi. 

Yörsan' ın kurucu ortağı,  Onursal başkanı ve Yöryapı YÖNETİM Kurulu Başkanı Şerafettin YÖRÜK: “Yeni yatırımlar yapıp, sıra dışı projeler üreteceğiz!” diyerek konuşmasına şu sözlerle devam etti;
 “Yör Group olarak yaptığımız işlere hep saygı duyduk ve duymaya devam edeceğiz. Müşterilerimizin beklentilerini karşılayacak ürünler üretmek, bizim ticari geleneğimizdir. Hangi işe yöneldiysek işin inceliklerini kavrayarak, müşterilerimizin ve vicdanımızın karşısında yüzümüzü kara çıkarmayacak projeler üretmeyi kendimize ilke edindik. Bu geleneksel alışkanlıklar ailemize, hangi işi yaparsak yapalım yaptığımız işi markalaştırma yeteneği kazandırdı.

Çevreye ve insana karşı sorumluluklarımızın olduğunu biliyoruz. Yıllardır çevreyle dost teknolojiler kullanarak insan sağlığına yönelik doğal ürünler üretme becerisine sahip ticari tecrübemiz, yaptığımız her işte bu sorumluluklarımızı aksatmadan yerine getirmemizi sağlamaktadır. İnanıyoruz ki; sahip olduğumuz tecrübeyle, girdiğimiz her sektörde standart belirleyen öncü kurum olacağız.

Ticaretimizdeki geleneksel bakış açısını, günümüzün en son teknolojisiyle harmanlayarak kalite anlayışımızdan ödün vermeden tüm projelerimize taşıyacağız. Gelişime kucak açmış, genç ve donanımlı çalışanlarımızla topluma ve ülkemize hizmet etmeyi asli vazifemiz olarak görmekteyiz. Bu bilinçle de hiç yılmadan geleceğe yatırım yapmaya devam edeceğiz.

Kamuoyunda Yörsan' la ilgili bilinen yanlış bir bilgiyi de bu vesileyle düzeltmek isterim. Medyada Yörsan satıldı şeklinde haberler çıkınca doğal olarak yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdi. Dubai kökenli bir fon şirketi olan Abraaj Capital, firmamıza yatırım yaparak ortak oldu. Kurucu ortak ve Yörsan'ın hissedarı olarak  halen işimizin başındayız. Kaliteden eskisi gibi ödün vermiyoruz halkımızın içi ferah olsun gönül rahatlığıyla Yörsan ürünlerini tüketmeye devam etsin. Bu ortaklıktaki amacımız Türkiye devi olan firmamızı Dünya devi yapmaktır" dedi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yör Group'tan Kağıthane ve Çengelköy'de iki yeni proje!
  • 08.11.2017 13:38

Yör Group'tan Kağıthane ve Çengelköy'de iki yeni proje!

Yör Palas projesine imza atan Yör Group, Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıth ...

“Konut satmak giderek zorlaşıyor”
  • 11.05.2015 13:04

“Konut satmak giderek zorlaşıyor”

Ünlü sanayici ve iş adamı Şerafettin YÖRÜK, konut sektörü ile ilgili açıklamalar ...

Süt ürünleri firması inşaat sektörüne el attı!
  • 20.04.2015 13:37

Süt ürünleri firması inşaat sektörüne el attı!

YÖRÜK Ailesi, Yörsan’a Dubai’ li Abraaj Capital’ i ortak aldıktan sonra “YÖRYAPI ...