maritbet girişmaritbet
Suada'da Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri sahiplerini buldu!

Suada'da Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri sahiplerini buldu!

Endüstrimize güç katan kadınlar' temasıyla bu yıl 24'üncüsü düzenlenen 'Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri sahiplerini buldu. Geceye kadın reklamcılar damga vurdu

 

'Endüstrimize güç katan kadınlar' temasıyla bu yıl 24'üncüsü düzenlenen 'Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri' sahiplerini buldu. Geceye kadın reklamcılar damga vurdu
 
İstanbul'da bu yıl 24'üncüsü gerçekleştirilen ve ana teması 'Endüstrimize Güç Katan Kadınlar' olan, Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri önceki akşam Suada'da düzenlenen görkemli törenle sahiplerini buldu. Reklamcılar Derneği Başkanı Aytül Özkan, bu yıl sektörde erkek çalışan sayısının yüzde 73.6 artmasına karşın kadınların çok güçlü olduğunu söyledi. Turkuvaz Medya Grubu'nun sponsor olduğu gecenin büyük ödülleri, Reklamcılar Derneği Başkanı Aytül Özkan ve Dijital Kategori Sponsoru Turkcell Bireysel Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın tarafından verildi. Bin 617 başvurunun gerçekleştiği 24. Kristal Elma'da, bu yıl da geçen yıl olduğu gibi Film, Basın, Çok Mecralı Kampanya ve Kampanyalar, Dijital ve Medya dallarında 5 büyük ödül verildi. Özkan, "Bugün sektörümüzde pek çok sektöre kıyasla kadınların önemli bir ağırlığı varsa, bunu uzlaşmacılık ve yaratıcılık gibi iki özelliğimize borçluyuz" dedi. 
 
KADINLAR DAHA GÜÇLÜ 
 
Bu yıl, sektörde erkek nüfusun hızla arttığını söyleyen Özkan, buna karşın toplamda kadınların sektörde çok daha güçlü olduğunu belirtti. TÜSİAD'ın yanı sıra, Reklamcılar Derneği, Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği, İletişim Danışmanları Derneği ve Türkiye Halkla İlişkiler Derneği gibi sektördeki dört meslek örgütünün başkanlarının da kadın olduğuna değinen Özkan, gecede ödül veren tüm kadın liderlere teşekkür etti. 
 
Büyük ödül Concept'e
 
Çok Mecralı Kampanya ve Kampanyalar Dalında Büyük Ödül'ü, Elit Çikolata ve Şekerleme için yaptığı, "Elit Draje- Reklamda Acemi Çikolatada Usta" çalışmasıyla Concept aldı.
 
5 büyük ödül sahiplerini buldu
 
Basın dalında büyük ödül, TTNET Tivibu IPTV'nin "Geleceğe Dönüş" çalışmasıyla TBWA Istanbul'a, televizyon dalında ise Süper FM'in "Okul" projesiyle Büro'ya gitti. Digital kategorisinde ödülün sahibi Nestle'nin Nescafe 3'ü 1 Arada Muhabbet Rekoru ile Rabarba olurken medya dalındaki ödülü Philips'in Philips Smart TV reklamıyla Carat Türkiye aldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Suada'da Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri sahiplerini buldu!
  • 30.06.2012 08:37

Suada'da Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri sahiplerini buldu!

Endüstrimize güç katan kadınlar' temasıyla bu yıl 24'üncüsü düzenlenen 'Kristal ...