maritbet girişmaritbet
Sinpaş GYO, iki sistemle müşteriye hizmet veriyor!

Sinpaş GYO, iki sistemle müşteriye hizmet veriyor!

Sinpaş GYO, satış sonrasında müşteri memnuniyeti sağlamak için Müşteri İlişkileri Yönetimi departmanı oluşturdu. 2007 yılından beri hizmet veren departmanda ayrıca teknik danışmanlık servisi de bulunuyor

İstanbul'da Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Aqua City 2010; Bursa'da Bursa Modern, Ankara'da İncek Life gibi projeleri hayata geçiren ve her yıl 1500 kişiyi ev sahibi yapan Sinpaş GYO, satış sonrasında müşteri memnuniyeti sağlamak için iki sistem uyguluyor. Sinpaş Müşteri İlişkileri Yönetimi Müdürü Levent Karakış, Sinpaş GYO Müşteri İlişkileri Yönetimi departmanı olarak iki ayrı iş kolunda hizmet verdiklerini belirterek, "Bir yandan ev teslimi ile başlayan süreçte teknik olmayan operasyonel işlemler yürütülürken diğer yandan müşteri memnuniyet düzeyinin korunması ve arttırılması hedefine yönelik hizmet ediyor ve bu doğrultuda geliştirdiğimiz projeleri yürütüyoruz" diye konuştu. 

Projelerde yaşam başladıktan sonra site içi hayatın sorunsuz bir şekilde akmasını sağlamak üzere müşteri ilişkileri yönetimi ekibinin yanı sıra, Teknik Danışmanlık Servisi de ev sahiplerinin teknik problemleri ile ilgili olarak devreye girdiğini aktaran Karakış, "Sinpaş GYO olarak kuruluşumuzdan bu yana satış sonrası hizmetler ekibimiz ile ev sahiplerimize hizmet veriyorduk. Ancak müşteri ilişkileri alanında hizmet kalitemizi artırmak için yeni bir yapılanmaya gittik ve 2007 yılından bu yana Satış Sonrası Hizmetler adıyla hizmet verdiğimiz birimde değişildik yaptık. Bu sadece isim değişikliğinden ibaret değil. Bizim için devrim niteliğinde. Aynı zamanda hizmet altyapımızı değiştirip iş geliştirme planlarımızı global seviyeye taşıdık" dedi. 

İstanbul Sinpaş Plaza'da 8 ve Bursa'da 2 kişilik ekiple hizmet verdiklerini aktaran Karakış, "Sinpaş iştiraki olan ve site yönetimini üstlenen Kentsel Hizmetleri'yle de ortaklaşa çalışarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutuyoruz. Bu sinerji sayesinde şirket içinde teknik danışmanlık servisi ve müşteri finansı, iştirak olarak da Kentsel Hizmetler ve Dekor'sile ortak hareket edip daha kaliteli ve etkili bir hizmet sunabiliyoruz. Bu kapsamda Sinpaş GYO olarak proje konseptlerimize özel tasarlanmış konut teslim organizasyonları düzenliyor, müşterilerimiz için teslim sürecini özel kılmak adına projeler geliştiriyoruz. Konut teslimlerini özel projelerle gerçekleştirirken dönemsel olarak ev sahiplerinin memnuniyetini ölçmek üzere anketler düzenliyor ve sonuçlarını uygulamaya alıyoruz" diye konuştu. 

Sosyal medyayla sorunları çözüyor 

Sinpaş GYO Müşteri İlişkileri Yönetimi ekibinin bir diğer uygulamasının Müşteri İletişim Ekranı olduğunu dile getiren Karakış, burada sosyal medyada oluşturulan Sinpaş GYO bizbize uygulaması ile ev sahiplerinin kendilerine kolayca ulaşabildiğini anlattı. Karakış, konut sahiplerinin kullanıcı adı ve şifre bilgileriyle giriş yapabildiği, bu platform ve kanallar sayesinde satış, finans, site yönetimi ve teknik danışmanlık gibi konularla ilgili her türlü soru ve önerilerinin en kısa ve en hızlı yoldan Müşteri İlişkileri Yönetimi departmanına ulaştırılabildiğini kaydetti.

Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Togg, İstanbul ve Bursa'da mobil deneyim merkezi açtı
  • 22.03.2023 13:04

Togg, İstanbul ve Bursa'da mobil deneyim merkezi açtı

Akıllı cihazlarını kullanıcılarla doğrudan buluşturan Togg, kullanıcıya daha yak ...

Bursa'daki 6 asırlık medrese bilim meraklılarını ağırlamaya başladı
  • 08.03.2023 13:42

Bursa'daki 6 asırlık medrese bilim meraklılarını ağırlamaya başladı

Fatih Sultan Mehmed'in hocalarından Molla Yegan'ın Bursa'da ders verdiği 6 asırl ...

Depremin 222. saatinde enkazdan sağ çıkarıldı!
  • 15.02.2023 11:25

Depremin 222. saatinde enkazdan sağ çıkarıldı!

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerin 222. saatinde, Kahramanm ...

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"
  • 02.01.2023 16:10

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adi Karaismailoğlu, Bursa-Emek-YHT-Şehir Hastanesi M ...

Bursa ve İstanbul arasında seyahat hızlı tren ile 2 saat 15 dakika olacak
  • 16.07.2022 14:20

Bursa ve İstanbul arasında seyahat hızlı tren ile 2 saat 15 dakika olacak

Osmaneli-Bursa-Bandırma-Balıkesir Hızlı Tren Hattı T04 Tüneli Işık Görme Töreni ...