maritbet girişmaritbet
Selahattin Özgül: West Side bölgenin yaşam standardını yükseltiyor

Selahattin Özgül: West Side bölgenin yaşam standardını yükseltiyor

Beylikdüzü’nde Şahinler Holding’in 73 bin 800 metrekare yüzölçümündeki arsasının üzerinde geliştirilen West Side projesi yapılan lansman toplantısı ile satışlara başlarken, ön talep sürecinde 300 konut sahiplerini buldu

Beylikdüzü'nde Şahinler Holding'in 73 bin 800 metrekare yüzölçümündeki arsasının üzerinde geliştirilen West Side projesi yapılan lansman toplantısı ile satışlara başlarken, ön talep sürecinde 300 konut sahiplerini buldu. 2 bin 400 liradan başlayan fiyatlar ile West Side bölgedeki yaşam standardını yukarıya çekecek.

Uzman İnşaat, Beyaz İnşaat, Mutlu İnşaat, Mes Turkuaz ve Mes İnşaat ortak girişimiyle hayat bulan West Side projesi hakkında açıklamalar yapan Uzman İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Özgül, projenin bölgenin en güzel noktasında canlanacağını dile getirdi. Özgül, 1152 konutlu projede gençler için dinamik bir yapılanma, aile hayatı içinde sakin ve çocuk büyütmeye yönelik bir planlamayı tercih ettiklerini söyledi.

Şahinler Holding'in bölgedeki bol miktarda yer alan arsaları içinde konumu ve konut projesi için uygunluğu ile dikkat çeken West Side projesi Uzman İnşaat, Beyaz İnşaat, Mutlu İnşaat, Mes Turkuaz ve Mes İnşaat ortak girişimi ile inşa edilecek. Yaklaşık 5 yıllık bir planlama sürecinden hayata geçen proje, Beylikdüzü'nde metro ve metrobüse yürüme mesafesinde yer alıyor. Çevresinde oluşturulacak yürüyüş yolları ile yeşil bir koridorla çevrilen West Side, aynı zamanda ormanlık bölgenin kıyısında yer alıyor. Konut teslimlerinin 2016'da gerçekleşeceği projedeki ortakların her birisi tek başına West Side'yi inşa etme yeterliliğine sahip bulunuyor.

West Side arsanın iki bölümden oluştuğu için 2 bölümlü bir konsept geliştirdiklerini ifade ederek sözlerine başlayan Selahattin Özgül, öndeki 50 dönümlük alanın ilk kısmında gençlere, hemen bitişiğindeki alanı ailelere ve yolun karşısında kalan 23 dönümlük alanı da yine aileler için planladıklarını söyledi. 15 bloğun tamamını çepeçevre saran ilk katların bir alışveriş caddesi gibi tasarlandığına dikkat çeken Özgül; “Toplamda 24 bin metrekarelik bir ticari alan söz konusu. Çevresi için bir çekim alanı olacak. Ön bloklarda ikamet eden gençler, sabahları spor yapanlar ve yoldan geçenlerle bölge hareket kazanacak. Aileler alışverişlerini buradan yapacak. Ticari alanlardan konut kısmına giriş almayacağı için güvenlik en üst seviyede olacak” dedi.

Projede her bölümün ihtiyaçlarının birbirinden ayrı olacağını olduğunu vurgulayan Özgül, “Otopark ve sosyal alanlar her bölüm için ayrı ayrı planlandı. Toplamda 2 bin 500 araçlık otopark mevcut. Bir birisini ayrı giriş ve çıkışları var. Genç kesim ile ailelerin spor ve sosyal alanları ayrı ayrı konumlandırıldı” diyerek sözlerini bitirdi.

Fotogaleri için tıklayın 

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

West Side projesinin reklam filmi dikkat çekiyor!
  • 22.01.2015 17:45

West Side projesinin reklam filmi dikkat çekiyor!

Beylikdüzü'nde yükselen West Side Evleri'nin reklam filmi, farklı tarzıyla ön pl ...

West Side İstanbul'un arsasından kareler yayında
  • 31.12.2013 14:42

West Side İstanbul'un arsasından kareler yayında

West Side İstanbul projesinin en yeni hava görüntüleri emlaktasondakika.com'da y ...

Selahattin Özgül West Side İstanbul'u maketten anlattı
  • 13.11.2013 13:19

Selahattin Özgül West Side İstanbul'u maketten anlattı

Uzman İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı West Side İstanbul projesini maket üzerinden ...

Seyfi Beyaz: West Side satışlarda sorun yaşamayacak
  • 12.11.2013 17:12

Seyfi Beyaz: West Side satışlarda sorun yaşamayacak

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi Beyaz West Side İstanbul projesinin de ...

West Side İstanbul proje görselleri
  • 12.11.2013 15:26

West Side İstanbul proje görselleri

Beylikdüzü'nde inşa edilen West Side İstanbul'un proje görüntüleri. ...

West Side İstanbul örnek daire görselleri
  • 12.11.2013 15:11

West Side İstanbul örnek daire görselleri

Beylikdüzü'nde inşa edilen West Side İstanbul projesinden örnek daire görselleri ...