maritbet girişmaritbet
Sektör, Mehmet Özhaseki'ye çok güveniyor!

Sektör, Mehmet Özhaseki'ye çok güveniyor!

Gayrimenkul sektörünün önemli isimleri, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye güvendiklerini ve desteklediklerini açıkladı.

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na getirilen Mehmet Özhaseki'yi tebrik etti. Sektör, yeni kabine ve yeni bakanın hızlı çözümler üretip başta kentsel dönüşüm olmak üzere tüm kollara yeni bir hareket getirmesini bekliyor.

İşte o isimlerin emlaktasondakika'ya yaptığı özel açıklamalar...

Hüseyin Arslan

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı

"Sayın Mehmet Özhaseki'nin Çevre ve Şehircilik Bakanımız olarak çok önemli başarılara imza atacağına inanıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde çok başarılı bir yerel yönetici olarak büyük tecrübeye sahip olan Sayın Bakanımızın, özellikle kentsel dönüşüm konusuna önem vereceğine ve bakanlığı süresince ülkemizin çevre ve şehircilik alanındaki sorunlarına hızlı ve pratik çözümler sunarak bürokratik süreçleri kısaltacağına eminim . Sayın Özhaseki'nin Bakanlık görevinin ülkemize hayırlı olmasını temenni eder, Sayın Bakanımıza  ve ekibine başarılar dilerim"

Doğan Dağ

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

“Belirleyicilikten gelme bir deneyimi, Kayseri'de başarılı bir geçmişi olduğunu biliyoruz. Türkiye'ye faydalı olacak bir kişi geldi. Belediyecilik konusunda tecrübeli bir isim. Yeni imar konularında bakanlığa büyük katkıları olacaktı. Heyecan verici bir isim”

Özen Kuzu

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi 

“Yeni kabinenin açıklanmasıyla birlikte Türkiye Cumhuriyeti için yeni bir dönem başlamış oldu. Yeni bakanların hükümetimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevine getirilen Kayseri Milletvekili Sayın Mehmet Özhaseki'yi ise tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. 20 yılı aşkın süre Kayseri Belediye Başkanlığını üstlenmiş ve Tarihi Kentler Birliği'nin 7 yıl başkanlığını yapmış olan Mehmet Özhaseki özellikle yurt çapında birçok tarihi eserin ayağa kaldırılmasında büyük rol oynamıştır. En yakın zamanda kendisini ziyaret ederek sektörümüz için hep birlikte neler yapabileceğimizi konuşmak isterim” dedi.

Şemsettin Aydın 

Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı 

“Yeni kabinenin açıklanmasıyla birlikte ülkemizin içinde bulunduğu siyasi çalkantı ve ekonomik durgunluğun olumlu yönde değişeceğine inanıyorum. Yeni Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki'nin hükümetimiz ve sektörümüz için hayırlı olmasını diliyor, kendisini tebrik ediyorum. Kayseri için yaptığı çalışmaları yakından takip eden biri olarak kendisinin sektörümüze büyük katkı sağlayacağından eminim” diye konuştu.

İsmail Hakkı Altun

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı

"Çok olumlu bir hareket oldu. Konusuna vakıf bir insan ve sektör için büyük bir avantaj. Türkiye olarak, kentsel dönüşüm başta olmak üzere hızlı bir ilerleme sürecine girmiş oluruz. Hızlı bir çalışma süreci bekliyoruz. Belediye başkanlığından kalma bir refleks bu. Binali Yıldırım'ın icraat adamı olması bizi çok umutlandırıyor. Yeni kabinenin çok hızlı ve seri olacağını düşünüyoruz'

Ziya Yılmaz

Dap  Holding Yönetim Kurulu Başkanı

"Öncelikle Allah hayırlı etsin. Sektörümüzün önemli eksikleri var. Yeni bakanımızdan bu eksiklikleri gidermesi için önemli bir çözüm bekliyoruz. Mevzuat ve yasalarımızda bazı sıkıntılar var. İnşallah hızlı bir şekilde çözülmesini bekliyoruz. Sayın Özhaseki sektörü bilen bir insan, inşallah hızlı çözümler üretecektir. Bakanın Kayseri'de kentsel dönüşüm başta olmak üzere başarıları ortada. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda da bu başarıların devam edeceğini düşünüyoruz"

Bilal Aydoğan

Maksem Yönetim Kurulu Üyesi

"Olması gereken en güzel isim geldi. Sektöre hareket gelecek. Mevzuata yakın, mevzatı çok iyi bilen bir isim. Gayrimenkul sektörü için çok değerli bir isim. Genel olarak problemler hızlıca çözülecektir. Olması gereken en iyi isim koltuğa geldi. En kısa sürede önemli çalışmalar üreteceğini düşünüyoruz. Kayseri'de çok büyük başarıları var. Hem sistemi, hem dönüşümü çok iyi bilen bir isim. Kendilerine başarılar diliyoruz"

Merih Deligöz

MNG Holding Satış ve Pazarlama Koordinatörü

"Her günümüz, dünümüzden iyi olsun diliyorum. Yeni gelişmeler her alanda sektörlere soluk getirecek. Faizler düşmeli, bu sektör açısından çok önemli bir konu. Ülkemiz istikrarlı bir siyasete kavuştu. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden sayın Özhaseki'yi biliyoruz. İcracı bir bakan, yeni icraatlarda çok faydalı olacak. Kesinlikle kendilerini destekliyor ve tebrik eidyoruz. Ülkemiz yeni dönemde çok büyük işlere imza atacaktır. Yerli yatırımcılar, İstanbul'da yabancılardan daha hızlı hareket etmeli. Çünkü megakent büyük yatırımlar alıyor. Bunun meyveleri oluşacak. Sektör yeni bir sayfa açtı. Daha nitelikli işler ortaya çıkacak"

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Özhaseki, "Malatya'da 70 bin civarında konut yapacağız"
  • 27.02.2024 16:30

Bakan Özhaseki, "Malatya'da 70 bin civarında konut yapacağız"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, Malatya'da konuştu. ...

Bakan Özhaseki:"Bakanlığımızın deprem bölgelerinde 1000’e yakın şantiyesi, 110 bin çalışanı var"
  • 27.02.2024 15:50

Bakan Özhaseki:"Bakanlığımızın deprem bölgelerinde 1000’e yakın şantiyesi, 110 bin çalışanı var"

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya’da Bakırcı ...

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"
  • 22.02.2024 16:48

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul’da 5.500 ...

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"
  • 15.02.2024 16:32

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Ticaret ...

Bakan Özhaseki: "İnşallah sene sonuna kadar 200 bin konut teslimatını tamamlayacağız"
  • 15.02.2024 12:23

Bakan Özhaseki: "İnşallah sene sonuna kadar 200 bin konut teslimatını tamamlayacağız"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Ticaret ...

Bakan Özhaseki Yerinde Dönüşüm Projesine katılım çağrısı yaptı
  • 17.11.2023 17:12

Bakan Özhaseki Yerinde Dönüşüm Projesine katılım çağrısı yaptı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm P ...