maritbet girişmaritbet
Seha Yapı, Türkiye’nin en çok proje üreten 6. şirketi oldu

Seha Yapı, Türkiye’nin en çok proje üreten 6. şirketi oldu

Seha Yapı, Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödülleri kapsamında “Türkiye’nin En Çok Proje Üreten 6. Şirketi” oldu.

Seha Yapı, Türkiye'nin en prestijli ekonomi yayınlarından olan Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" (Real Estate Stars) ödül töreninde ülkemizin En Çok Proje Üreten 6. şirketi olarak ödül kazandı. Türkiye genelindeki inşaat şirketlerinin 2016 yılındaki performanslarına göre verilen ödüller, İstanbul Ritz Carlton Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Seha Yapı adına ödülü, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sait Cülfik aldı.

Seha Yapı 2016'da 1.928 konutun inşasını tamamladı

Ödül töreninin ardından açıklamalarda bulunan Seha Yapı Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sait Cülfik, 40 yıla yaklaşan köklü geçmişimizde bugüne kadar yaklaşık 15 bin adet konutu sahiplerine teslim ettik. Seha Yapı olarak, Türkiye'nin en büyük yapı şirketleri arasında yer alıyoruz. Zorlu geçen 2016 yılında başta Konya, Kırşehir ve Irak'taki projelerimizdeki 1.928 konutun inşasını tamamlayarak Türkiye'nin En Çok Proje Üreten 6. şirketi olma başarısını göstermekten ötürü büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu anlamlı ödülün alınmasında katkısı olan tüm çalışanlarımıza ve iş ortaklarımıza bu vesile ile teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“Yeni projelerimizle sektördeki başarımızı perçinleyeceğiz”

Seha Yapı'nın mevcut projelerine de değinen Cülfik, devam eden Zermeram, 3.İstanbul, Kanyonpark ve tasarım aşamasında olan Konya Yazır'daki yeni projesi hakkında bilgiler verdi. Cülfik, “Hızımızı kesmeden, şehrimize ve ülkemize değer kazandıracak, kendimizi farklılaştıracak inovatif projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Hali hazırda devam eden ve tasarım aşamasında olan projelerimizle önümüzdeki dönemlerde daha iyi yerlere geleceğimize ve başarımızı perçinleyeceğimize gönülden inanıyorum. Konya'nın su temalı en büyük karma konut projesi olan Zermeram'da 2. etap satışlarına başladık. 1. ve 2. etabın inşaatı hızlı bir şekilde yükselirken 1. etabımızı vaat ettiğimiz gibi 2019 yılında sahiplerine teslim edeceğiz. Konya'nın kentleşme konusunda en başarılı lokasyonu olan Yazır'da, Kanyon Park projemiz geçtiğimiz Haziran ayında satışa çıkmıştı. Bölgedeki diğer projelere göre yaşam seçeneği zengin olan Kanyon Park'ın satışları da beklentilerimizin paralelinde oldukça iyi gidiyor. Kanyon Park'ı da 2019 yılında sahiplerine teslim etmeyi hedefliyoruz. Yine Yazır'da geçtiğimiz aylarda aldığımız üç arsada karma bir konut projesi inşa edeceğiz. Şu an tasarım ve geliştirme aşamasında olduğumuz projemizde önümüzdeki baharda satışa çıkmayı planlıyoruz” dedi.

Cülfik, İstanbul'da inşaatı yükselen Başakşehir'in en büyük konut projesi 3. İstanbul hakkında da şunları söyledi: 3. İstanbul projemizde 1. ve 2. etap satışlarımız devam ediyor. Ekim ayında Rezidans etabımızın satışlarına başladık. Yaklaşık bir yıl içerisinde birinci etaptaki konutların %60'ının satışını gerçekleştirdik.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

LG'den evlilik hazırlığında olanlara hediye
  • 26.10.2020 11:51

LG'den evlilik hazırlığında olanlara hediye

LG Evlilik Kampanyası” ile LG markalı, farklı 2 adet beyaz eşya alana bin lira, ...

Zigana Tüneli’nin yüzde 74'ü tamamlandı
  • 25.09.2020 10:34

Zigana Tüneli’nin yüzde 74'ü tamamlandı

Tamamlandığında dünyanın ikinci, Avrupa’nın ise en uzun çift tüplü karayolu tüne ...

Gayrimenkul sektörüne yön verenler ödüllendirildi
  • 18.12.2018 14:57

Gayrimenkul sektörüne yön verenler ödüllendirildi

Real Estate Stars 2018’de Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri belli oldu. ...

Seha Yapı, "En Çok Konut Projesi Yürüten” şirketler arasında!
  • 17.12.2018 10:44

Seha Yapı, "En Çok Konut Projesi Yürüten” şirketler arasında!

Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödülleri kapsamında, Seha Yapı Türkiye’nin en ...

Seha Yapı, Konya'da 7 Renk Selçuklu projesini inşa ediyor
  • 06.08.2018 14:59

Seha Yapı, Konya'da 7 Renk Selçuklu projesini inşa ediyor

Seha Yapı’nın, Konya Selçuklu Yazır mahallesinde hayata geçirdiği 7 Renk Selçukl ...

Zermeram'dan yüzde 10 indirime ek yüzde 10 indirim daha!
  • 18.07.2018 15:43

Zermeram'dan yüzde 10 indirime ek yüzde 10 indirim daha!

Seha Yapı’nın Konya’nın en büyük su temalı karma konut projesi Zermeram’da tesli ...