maritbet girişmaritbet
Seha Yapı, Gelişen Kentler Zirvesi Konya’nın sponsorluğunu üstlendi

Seha Yapı, Gelişen Kentler Zirvesi Konya’nın sponsorluğunu üstlendi

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER) Konya’da düzenleyeceği Gelişen Kentler Zirvesi, Seha Yapı’nın Zirve Sponsorluğu’yla başladı.

 

İttifak Holding şirketlerinden Seha Yapı, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve Konya Büyükşehir Belediyesi ortaklığı ile 1-3 Kasım tarihlerinde Konya'da düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi Konya'nın Zirve Sponsorluğu'nu üstlendi.

Gayrimenkul sektörüne ilişkin gelişmelerin değerlendirilmesinin yanı sıra Konya'daki yeni yatırım fırsatlarının uzmanlar tarafından ele alınacağı Gelişen Kentler Zirvesi'ne Seha Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Buğa konuşmacı olarak katıldı. “Yatırımcı Gözüyle Gelişen Kentler: Konya” oturumunda şehrin değerlendirmesini yapan Ahmet Buğa, “Seha Yapı olarak, Konya'nın değişmekte olan çehresine katkıda bulunan en önemli şirketlerden biriyiz. Kentimizin gelişmesine ve geleceğine katkı sağlayan bu tür organizasyonları desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

Sunduğu yenilikçi gayrimenkul projeleriyle, yapı sektöründe uluslararası ölçekte çözümler üreten Seha Yapı, gayrimenkul sektörü için yeni yatırım imkanları sunan Konya'nın lider, Anadolu'nun ise en büyük inşaat şirketlerinden biri konumunda bulunuyor.
  • Etiketler:

Yorum Yaz