maritbet girişmaritbet
Seha Yapı, Anadolu 500 listesine 338. sıradan girdi!

Seha Yapı, Anadolu 500 listesine 338. sıradan girdi!

Ekonomist Dergisi'nin düzenlediği Anadolu'nun En Büyük Şirketleri Listesi’ne İttifak Holding’in 3 şirketi birden girdi. Listede Adese 38. sırada, Seha Yapı 338. sırada ve Selva Gıda da 392. sırada yer aldı

Farklı sektörlerde bulunan yatırımları, ürettiği yüksek seviyede istihdamı ve yakaladığı istikrarlı gelişim ninesi ile ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunan İttifak Holding'in iştirakleri başarılarıyla göz doldurmaya devam ediyor. Ekonomist dergisinin her yıl düzenlediği ve artık gelenekselleşen Anadolu'nun En Büyük Şirketleri Listesi ne İttifak Holdingden 3 şirket girdi. 

ADESE YİNE İLK 40'TA 
 
Kasım 20117de halka arz edilerek İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na giren Adese, Anadolu 500'e 38. sıradan girdi. Brand Age'in son marka araştırmasında da Konya'dan sıralamaya girerek Türkiye'nin en değerli 100 şirketinden biri olan Adese, Türkiye'nin en büyük ilk beş perakende markasından biri konumuna ulaşmayı hedefliyor. Başta nitelikti insan kaynaklan olmak üzere; Anadolu 500 sahip olduğu tüm varlık ve değerleriyle yenilikçi hizmet üretmek ve perakende sektöründe ulusal ve uluslararası düzeyde öncü olmak hedefiyle çalışmalarını sürdüren Adese, 2011'i yüzde 13'lük artışla 610 milyon liralık ciroyla tamamlamıştı. 
 
SEHA YAPI 5 BASAMAK YÜKSELDİ 
 
İttifak Holding iştiraklerinden Seha Yapı ise Anadolu 500'e bir önceki yıla göre 5 basamak yükselerek 338. sıradan girdi. Hızlı bir büyüme trendine giren şirket, son beş yılda 6 binin üzerinde konutun yanı sıra, alışveriş merkezleri, altyapı, köprü ve yol projeleri üreterek, Konya'nın yıllık en fazla konut üretme kabiliyeti ve kapasitesine sahip inşaat firması konumuna geldi. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde çok sayıda TOKİ projesinin inşaatını gerçekleştiren Seha Yapı konut dışındaki segmentlerde de faaliyet gösteriyor. Seha Yapı Konya'da Kulesite AVM ve Kule Plaza, Aksaray ve Ereğli'de Park Site AVM'lerinin de mimarı.
 
Kojenerasyon tesisi yatırımını 2011 de tamamlayan yeni uzun kesme, spagetti hat yatırımıyla kapasite olarak yüzde 75'lik bir büyüme sağlayan Selva, Anadolu 500'e 392. sıradan girdi. Selva Gıda; kurumsal değerleri, finansal ve yapısal gücü, üretim ve pazarlama yetenekleriyle Türkiye'nin en önemli gıda firmaları arasında yer alıyor. Kurulduğu günden bu yana 120'den ülkeye ihracat yapan Selva, bugün itibariyle 80 ülke, 5 kıtaya ürünlerim gönderiyor. Sadece kendi markasıyla ihracat yapma stratejisiyle, özellikle Japonya başta olmak üzere, Uzak Doğu pazarında kalıcı büyüme sağlayan Selva 2007 yılından bu yana Türkiye'de markalı makama ihracat birinciliğini devam ettiriyor. 
 
Merhaba

Yorum Yaz