maritbet girişmaritbet
Schneider Electric’in KNX bina kontrol sistemleriyle enerjiden tasarruf sağlayın

Schneider Electric’in KNX bina kontrol sistemleriyle enerjiden tasarruf sağlayın

Schneider Electric’in geliştirdiği KNX bina kontrol sistemleriyle aydınlatma, sıcaklık, jaluzi kontrolü gibi bina işlevlerini kolayca yapabilir ve enerjiden de tasarruf edebilirsiniz

Schneider Electric KNX bina kontrol sistemleri, aydınlatma, sıcaklık ve jaluzi kontrolü gibi bina işlevlerinin kolayca çalıştırılmasının yanı sıra evinizi gözlemleme imkanı sunan akıllı işlevleriyle istediğiniz her an her yerden evinizin güvenliğini kontrol etme imkanı sağlıyor. Evinizin kontrolünü kolaylaştırmanın ve kullanım kolaylığının yanı sıra enerji verimliliğini de önemli ölçüde artıran KNX ile evinizin her ayrıntısını yüksek standartlara göre tasarlayabilir; akıllı evinizi konforunu sürebilirsiniz. Üstelik KNX'in sunduğu pek çok fonksiyonu akıllı telefonunuza ya da tabletinize indireceğiniz InSide Control uygulamasıyla internete bağlanabildiğiniz her yerden kontrol edilebilirsiniz. 

Akıllı evler, konforlu yaşam
İhtiyaçlarınızı en gelişmiş teknolojiye göre karşılayan KNX ile aydınlatma, sıcaklık ve jaluzi kontrolü gibi bina işlevlerini kolayca çalıştırabilir; böylece zamanınızı daha verimli kullanabilirsiniz. KNX, aydınlatmayı, sıcaklığı ve jaluzileri gruplayan senaryo kontrolünden, stereo sistemi gibi cihazları bir anahtara dokunarak açma kapamaya, otomatik bina kontrolü yapmaya kadar birçok uygulama sunuyor. KNX tüketim ölçümü, akıllı sensörler ve mobil cihazlar ile uzaktan erişim sayesinde enerjiden tasarruf sağlıyor.

KNX ile gözünüz arkada kalmasın
Ev dışında ya da seyahatteyken bile evinizi gözlemleyebileceğiniz akıllı işlevleri bünyesinde barındıran KNX ile evde olmadığınız zamanlarda da evinizin güvende olduğunu kontrol edebilirsiniz. 
Sensörler fırtınaları veya aşırı güneş ışığını algılayarak panjurları ve jaluzileri otomatik olarak indirdiği için evinizden uzaktayken de rahat olabilirsiniz. Bahçenizin aydınlatma ve sulama sistemini de dokunmatik panel üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Tek bir tuşla mükemmel ortam
KNX,  senaryo kontrolleri sayesinde sihirli bir dünyanın kapılarını aralıyor. TV izlemek, kitap okumak, akşamı dostlarınızla keyifli bir yemekle geçirmek gibi birçok duruma uygun senaryonlar kaydederek bir tuşla mükemmel ana geçiş yapabilirsiniz. KNX ile tek bir tuş ile istediğiniz tüm fonksiyonları etkinleştirebilir ve bu fonksiyonların belli bir sırada kusursuzca çalışmasını sağlayabilirsiniz. 

Spa keyfini evinizde yaşayın
KNX ile tek tuşla basarak banyonuzu bir spa merkezine dönüştürebilirsiniz. Doğru sıcaklıkta ayarlanan banyonuz, ılık havlu askınız ve karartılmış aydınlatma sayesinde spa keyfini evde yaşayabilirsiniz. KNX, zaman kontrolü, gece sıcaklığı düşürebilen iklim kontrolü ve yatağın başucundaki panik butonu huzur içinde uyumanızı sağlar. Gece kuşku uyandıran sesler duymanız durumunda panik butonuna basarak evinizi ve bahçenizi parlak ışıklarla aydınlatabilir; jaluziyi kaldırabilirsiniz. 

İster çalışma ister çocuk odası
KNX ile yapılandırmadaki işlevleri revize ederek büyük bir odayı iki çocuk odasına, bir misafir odasına veya çalışma odasına dönüştürebilirsiniz. Üstelik KNX'in çerçeve tasarımı ve kontrol yüzeyleri de hayallerinize göre tasarladığınız yeni evinize kolayca uygulanabiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bina yalıtımıyla elektrik ve doğal gaz faturaları yüzde 40 düşüyor!
  • 08.06.2022 09:30

Bina yalıtımıyla elektrik ve doğal gaz faturaları yüzde 40 düşüyor!

Binalarınıza yalıtım yaptırarak elektrik ve doğalgaz faturalarında yüzde 40 tasa ...

Tesisat yalıtımı ile enerjiden yüzde 50 tasarruf mümkün!
  • 04.12.2021 16:37

Tesisat yalıtımı ile enerjiden yüzde 50 tasarruf mümkün!

Hava sıcaklıklarının eksilere düştüğü kış aylarında gerekli önlemler alınmazsa s ...

Enerjiden tasarruf etmek için yapılması gerekenler neler?
  • 26.08.2021 11:27

Enerjiden tasarruf etmek için yapılması gerekenler neler?

Küresel iklim krizi enerji kaynaklarının sürdürülebilirliği ve emisyonların azal ...

ISI YALITIMI
  • 07.12.2011 13:54

ISI YALITIMI

XPS Isı Yalıtım Sanayiciler Derneği Yön. Kur. Bşk. Yrd. Emrullah Eruslu ısı yalı ...

"Kentsel dönüşüm enerji tasarrufu için fırsattır"
  • 05.03.2021 11:52

"Kentsel dönüşüm enerji tasarrufu için fırsattır"

Pasif Ev Tasarımcısı ve Danışmanı Yasemin Somuncu, kentsel dönüşümün aynı zamand ...